mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

CPU suderinamas su ASUS P4PE

Reply

Temos įrankiai
Old 3 vasaris 2009, 09:44
Narys

Default CPU suderinamas su ASUS P4PE

Hi everyone, i have ASUS P4PE su Celeron 2.3GHz @ 3.2GHz OC metu, aš galvoju pereiti prie šios http://www.ebuyer.com/product/81385 . Jo labai malonu jo kainos, i just wanna new CPU todėl doesnt silpnoji mano 7600GT ir taip galiu žaisti Mass Effect be LaGG cos "savo procesoriaus priklauso, be to, HT, kad galėčiau Daugiafunkcinis geriau. Bet problema yra ta, ant CPU support list apie Asus svetainę sako man reikia BIOS versija 1005 Nežinau, kas yra mano, bet mano dabartinis CPU Celeron 2.3GHz reikia 1.005 pat ir aš manau, kad aš esu ji veikia gerai .. . I'm pretty painioti Aš tik noriu paklausti, jei nors mano BIOS nėra reikalingas variantas, tai jis dar priimti mano CPU arba būtų jį atmesti? Man patinka, bet atsakymus
Old 3 vasaris 2009, 12:16
Narys

bet atsakymus prašom? : (
Old 3 vasaris 2009, 15:22
Donorų grupės

Kodėl negalima patikrinti jūsų BIOS pirma, Asus tinklalapyje
Manau, tai Board BIOS dabar iki vers. 1.007

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Vasaris 4, 2009, 03:09
Moderatorius Grupė

Jei nesate turintys bet tuo metu problemų, nereikia nerimauti atnaujinimą.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old 5 vasaris 2009, 13:11
Narys

Na, todėl aš nesu atnaujinti savo BIOS, nes jums reikia flash tai ir skaitau daug žmonių po to, kai jos užsiliepsnoja savo laivą atėjo negyvas. Na aš dar dont know man reikia atnaujinti ar ne. Nes aš išbandyti savo CPU ir jis pateko gana geras rezultatas, net geriau nei kai kurie Pentium D tai i dont know
Old 5 vasaris 2009, 20:44
Narys

Manau, kad geriau būtų sutaupyti pinigų ir nusipirkti visiškai naują platformą, jei galite. tai padėtų ilgalaikėje perspektyvoje. Jei jums sutaupyti iki pakankamai gauti E8400 arba E8500 su GIGABYTE ep45 ar kažką panašaus, kad būtų daug geriau. Jei jūsų proccesor gauna aukštesnių rezultatų nei Pentium D tada jo nebuvo verta atnaujinti ją. bet manau, kad būtų geriausia taupyti pinigus dabar ir gausite daug geriau sistema, nustatantis kelio.
Old Vasaris 6, 2009, 14:31
Narys

Na, aš dabar per 3 metus vidurinę mokyklą and I'm not thinking gauti naują kompiuterį, kol po 5-ais metais. Jo tik kad man LaGG į Mass Effect, I'm not sure about my CPU geriau nei Pentium D, bet "Pašto ženklas, Jūs CPU 2,1 balai" ir pažvelgė Pentium D rodmuo, ir man buvo geresnis 1000. Bet mano CPU yra Celeron Northwood 3.2GHz, aš tikiu, kad CPU ženklas yra teisus, nes aš išbandyti savo Celeron 2.8GHz Prescott (3 PC) ir jis gavo 3200, jis atrodo teisingas. Ar manote, kad verta atnaujinti, jei gaunu rezultatas geriau nei Pentium D? I just wanna Pentium 4 HT, nes atrodo kietas
Old Vasaris 6, 2009, 14:49
Narys

Kaip ilgai vartotojui Pent 4 su HTT, vengti to, kaip maras. Tai ne greitai, tai nėra gera šilumos, jai reikia patalpų apkrovos galia, multitasking sucks big time, ir apskritai, bet dual core bus priploti jį.

Mass Effect tikriausiai dar Bėgti dėl P4 šuo, geriau vis naujesnių Dual Core vietoj aprūdijęs senas P4 ..
Old Vasaris 6, 2009, 14:59
Narys

hmmn ... man net gauti P4 ar klijuoti su mano Celeron. Vienintelis mano rūpestis yra mano Celeron buvo restauruotas CPU (pigius) ir jis mažas L2 Cache apie 128KB, tai verta atnaujinti į P4 2.8GHz 512KB L2 (planavimo iki OC iki 3.4GHz)? Ar aš iš tikrųjų matyti veiklos tobulinimo?
Old 7 vasaris 2009, 03:47
Narys

Efektyvumą padidinti galėtumėte gauti vos verta. Su P4's šių dienų Jums būtų geriau pirkti 3.4GHz modelis 478 Socket vistiek kaina. Jūs daug geriau pirkti pigius Dual Core sistema ir apsikeičiama per bitai ir gabalus, nes maksimalus rezultatų galėsite gauti iš P4 nėra didelis.

Jei turite nuspręsti tarp P4 ir Celeron tik tada su P4, jei galite sau leisti įsigyti Dual Core, nedvejokite.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.