mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

CPU saderīgs ar ASUS P4PE

Reply

Thread Tools
Old Februāris 3, 2009, 09:44
Loceklis

Default CPU saderīgs ar ASUS P4PE

Hi everyone, i have ASUS P4PE ar Celeron 2.3GHz @ 3.2GHz OC ir šobrīd, es domāju, lai uzlabotu šo http://www.ebuyer.com/product/81385 . Tā diezgan patīkams ar savu cenu, es tikai gribu jaunu cpu, lai tā doesn't sašaurinājums manu 7600GT, un lai es varētu spēlēt Mass Effect bez lagg cos "savu CPU atkarīgs, arī tas ir HT, lai es varētu multitask labāk. Bet problēma ir, CPU atbalsts sarakstu ASUS vietā saka i need BIOS versija 1005 es neesmu pārliecināts, kas manī ir, bet manu pašreizējo CPU Celeron 2.3GHz nepieciešama 1.005 pārāk un es domāju, ka es skrienu to soda .. . Es esmu diezgan sajaukt Es tikai gribu pajautāt, vai kaut gan mans BIOS nav nepieciešams versiju, kas to vēl pieņemt manu CPU, vai arī to noraidīt? I appreciate any replies
Old Februāris 3, 2009, 12:16
Loceklis

nekādas atbildes, lūdzu? : (
Old Februāris 3, 2009, 15:22
Donors Group

Kāpēc ne pārbaudīt uzlabot jūsu BIOS pirmkārt, Asus mājas lapā
Es domāju, ka šī padome bios tagad līdz vers. 1.007

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Februāris 4, 2009, 03:09
Moderator Group

Ja jūs kam nav pie brīdi problēmas, nav bother modernizācijas.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Februāris 5, 2009, 13:11
Loceklis

Labi, tādēļ es neesmu modernizācija mans BIOS ir tāpēc, ka jums ir flash, un es izlasīju daudz cilvēku, pēc tam, kad pazibēja viņu padome Tā gāja miruši. Nu es vēl dont know man vajadzētu modernizēt vai ne. Jo es testē manu CPU un tas ieguva pavisam cienīgu rezultāts pat labāk nekā daži Pentium D so i dont know
Old Februāris 5, 2009, 20:44
Loceklis

Es domāju, ka būtu labāk sakrāt naudu un iegādāties pilnīgi jaunas platformas, kad jūs varat. tas palīdzēs ilgtermiņā. ja Jums ietaupīt pietiekami, lai saņemtu E8400 vai E8500 ar gigabaitu ep45 vai kaut kas līdzīgs, ka tas būtu daudz labāk. Ja jūsu proccesor kļūst lielāks punktu skaits par Pentium D tad tās nav vērts uzlabot to. bet es domāju, ka būtu labāk ietaupīt naudu tagad un iegūt daudz labāku sistēmu nosaka ceļu.
Old Februāris 6, 2009, 14:31
Loceklis

labi, es esmu pašlaik 3.kursa vidusskolas un es neesmu domāju, kā iegūt jaunu datoru, līdz pēc 5. gadā. Tā tikai, ka man lagg masu ietekme, es neesmu pārliecināts par savu CPU labāks par Pentium D bet par "Post tu CPU zīme 2,1 rādītājus" i paskatījās Pentium D skalā un mans bija labāks par 1000. Bet mans CPU ir Celeron Northwood 3.2GHz, es esmu pārliecināts CPU zīme ir tiesības, jo es testē manu Celeron Prescott 2.8GHz (3 PC), un tas saņēma 3200, šķiet labi. Vai jūs domājat, ir vērts uzlabot, ja es saņemu rezultāts labāks par Pentium D? Es tikai gribu Pentium 4 HT, jo šķiet vēss
Old Februāris 6, 2009, 14:49
Loceklis

Kā ilgu laiku lietotājs 4 Pent ar htt, izvairīties no tā kā nelaime. Tas nav ātri, tas nav labi par siltuma, tai ir nepieciešama shed slodze varas vairākuzdevumu sucks liels laiks, un kopumā jebkurš Dual Core būs saplacināt to.

Mass Effect droši vien joprojām darbojas kā suns uz P4, labāk iegūt jaunāko divkodolu vietā sarūsējis vecs P4 ..
Old Februāris 6, 2009, 14:59
Loceklis

hmmn ... man pat saņemt P4 vai zīmuļa ar manu Celeron. Mans vienīgais bažas, ka mana Celeron tika atjaunotas CPU (lēti) un tas ir neliels L2 kešatmiņu 128KB, ir vērts jaunināšanu uz P4 2.8GHz 512KB L2 (Planning to OC uz 3.4GHz)? Vai es tiešām redzēt veiktspējas uzlabojumus?
Old Februāris 7, 2009, 03:47
Loceklis

Veiktspējas lēcienu Jūs saņemat, tikko tā vērts. Ar cenu P4 ir šajās dienās jums būtu labāk pērk 3.4GHz modelis uz 478 socket anyway. Jums ir daudz labāk pērk lēts divkodolu sistēmā un pārnešana pa bitiem un gabali, jo maksimālu veiktspēju Jūs iegūsiet no P4 nav lielas.

Ja jums ir jāizlemj starp P4 vai Celeron tikai tad iet ar P4, ja vari atļauties iegūt Dual Core, nevilcinieties.
Reply

Register

Bookmarks