![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, i have ASUS P4PE ar Celeron 2.3GHz @ 3.2GHz OC ir šobrīd, es domāju, lai uzlabotu šo http://www.ebuyer.com/product/81385 . Tā diezgan patīkams ar savu cenu, es tikai gribu jaunu cpu, lai tā doesn't sašaurinājums manu 7600GT, un lai es varētu spēlēt Mass Effect bez lagg cos "savu CPU atkarīgs, arī tas ir HT, lai es varētu multitask labāk. Bet problēma ir, CPU atbalsts sarakstu ASUS vietā saka i need BIOS versija 1005 es neesmu pārliecināts, kas manī ir, bet manu pašreizējo CPU Celeron 2.3GHz nepieciešama 1.005 pārāk un es domāju, ka es skrienu to soda .. . Es esmu diezgan sajaukt Es tikai gribu pajautāt, vai kaut gan mans BIOS nav nepieciešams versiju, kas to vēl pieņemt manu CPU, vai arī to noraidīt? I appreciate any replies |
|
| |||
| |||
| nekādas atbildes, lūdzu? : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāpēc ne pārbaudīt uzlabot jūsu BIOS pirmkārt, Asus mājas lapā
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jūs kam nav pie brīdi problēmas, nav bother modernizācijas.
|
| |||
| |||
| Labi, tādēļ es neesmu modernizācija mans BIOS ir tāpēc, ka jums ir flash, un es izlasīju daudz cilvēku, pēc tam, kad pazibēja viņu padome Tā gāja miruši. Nu es vēl dont know man vajadzētu modernizēt vai ne. Jo es testē manu CPU un tas ieguva pavisam cienīgu rezultāts pat labāk nekā daži Pentium D so i dont know |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka būtu labāk sakrāt naudu un iegādāties pilnīgi jaunas platformas, kad jūs varat. tas palīdzēs ilgtermiņā. ja Jums ietaupīt pietiekami, lai saņemtu E8400 vai E8500 ar gigabaitu ep45 vai kaut kas līdzīgs, ka tas būtu daudz labāk. Ja jūsu proccesor kļūst lielāks punktu skaits par Pentium D tad tās nav vērts uzlabot to. bet es domāju, ka būtu labāk ietaupīt naudu tagad un iegūt daudz labāku sistēmu nosaka ceļu. |
|
| |||
| |||
| labi, es esmu pašlaik 3.kursa vidusskolas un es neesmu domāju, kā iegūt jaunu datoru, līdz pēc 5. gadā. Tā tikai, ka man lagg masu ietekme, es neesmu pārliecināts par savu CPU labāks par Pentium D bet par "Post tu CPU zīme 2,1 rādītājus" i paskatījās Pentium D skalā un mans bija labāks par 1000. Bet mans CPU ir Celeron Northwood 3.2GHz, es esmu pārliecināts CPU zīme ir tiesības, jo es testē manu Celeron Prescott 2.8GHz (3 PC), un tas saņēma 3200, šķiet labi. Vai jūs domājat, ir vērts uzlabot, ja es saņemu rezultāts labāks par Pentium D? Es tikai gribu Pentium 4 HT, jo šķiet vēss |
|
| |||
| |||
| Kā ilgu laiku lietotājs 4 Pent ar htt, izvairīties no tā kā nelaime. Tas nav ātri, tas nav labi par siltuma, tai ir nepieciešama shed slodze varas vairākuzdevumu sucks liels laiks, un kopumā jebkurš Dual Core būs saplacināt to. Mass Effect droši vien joprojām darbojas kā suns uz P4, labāk iegūt jaunāko divkodolu vietā sarūsējis vecs P4 .. |
|
| |||
| |||
| hmmn ... man pat saņemt P4 vai zīmuļa ar manu Celeron. Mans vienīgais bažas, ka mana Celeron tika atjaunotas CPU (lēti) un tas ir neliels L2 kešatmiņu 128KB, ir vērts jaunināšanu uz P4 2.8GHz 512KB L2 (Planning to OC uz 3.4GHz)? Vai es tiešām redzēt veiktspējas uzlabojumus? |
|
| |||
| |||
| Veiktspējas lēcienu Jūs saņemat, tikko tā vērts. Ar cenu P4 ir šajās dienās jums būtu labāk pērk 3.4GHz modelis uz 478 socket anyway. Jums ir daudz labāk pērk lēts divkodolu sistēmā un pārnešana pa bitiem un gabali, jo maksimālu veiktspēju Jūs iegūsiet no P4 nav lielas. Ja jums ir jāizlemj starp P4 vai Celeron tikai tad iet ar P4, ja vari atļauties iegūt Dual Core, nevilcinieties. |
![]() |
|
| Bookmarks |