![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, am ASUS P4PE cu un Celeron 2.3GHz @ 3.2GHz OC în acest moment, mă gândesc să faceţi upgrade la această http://www.ebuyer.com/product/81385 . Ei destul de drăguţă pentru preţul său, eu vreau doar un nou procesor asa doesnt gâtuire meu 7600GT si ca sa ma pot juca fara lagg Mass Effect pentru ca "sa CPU dependent, de asemenea, le-a HT ca sa ma pot multitask mai bine. Dar problema este, pe de CPU support lista pe site-ul ASUS spune Am nevoie de versiunea de BIOS 1005 Nu sunt sigur ce este al meu, dar mi curent procesor Celeron 2.3GHz nevoie de prea 1005 şi cred că Mi-o bine .. . Sunt destul de confuz Vreau doar să te întreb dacă BIOS-ul meu, chiar dacă nu este necesar versiune, ar mai accepta procesorul meu sau ar respinge-o? Apreciez orice răspunsurile |
|
| |||
| |||
| orice răspunsurile te rog? : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De ce nu verifica pentru un upgrade de BIOS în primul rând, de la Site-ul Asus
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă nu au nici o problemă în momentul de faţă, să nu deranjez modernizare.
|
| |||
| |||
| Ei bine, motivul pentru care nu sunt Actualizarea BIOS-ul meu este pentru că trebuie să flash-o şi am citit o multime de oameni, după ce a străfulgerat lor bord acesta s-au murit. Ei încă i dont know ar trebui să i upgrade sau nu. Pentru ca am testat procesorul meu şi l-am destul de decente scorul chiar mai bine decât unele Pentium D'i asa i dont know |
|
| |||
| |||
| Cred ca ar fi mai bine pentru a economisi bani până şi cumpăra o nouă instalaţie, atunci când se poate. s-ar ajuta pe termen lung. dacă salva până suficient pentru a obţine un e8400 sau e8500 cu un Gigabyte ep45 sau ceva de genul asta, ar fi mult mai bine. dacă vă proccesor devine punctaj mai mare decât s Pentium d'apoi sa nu-l merita de modernizare. dar tu cred ca ar fi cel mai bine pentru a economisi bani acum, şi a lua un sistem mult mai bine pe drum. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, eu sunt, în prezent, în 3lea an de liceu si nu ma gandesc de a obţine un nou PC-ul pana la urma 5lea an. Doar ca sa ma lagg în mass-efect, nu sunt sigur despre procesorul meu mai bun decât un Pentium D, ci pe "Post ai procesorului marca 2.1 Note" M-am uitat la Pentium D scorul şi a mea a fost mai bine de 1000. Dar procesorul meu este un Celeron Northwood 3.2GHz, sunt sigur de marca procesorului este dreptul meu, pentru că am testat Celeron 2.8GHz Prescott (3a PC) şi-l-ai 3200, se pare corect. Crezi ca merita upgrade dacă Sunt obtinerea scor mai bun decat Pentium D? Vreau doar un Pentium 4 HT, deoarece se pare cool |
|
| |||
| |||
| Ca o lungă perioadă de timp de utilizator Pent 4 cu HTT, evita ca pe ciuma. Nu e de repede, nu este bine pe caldura, are nevoie de un şopron sarcină de putere, de multitasking sucks mare de timp şi în general, orice dual core va aplatiza acesta. Mass Effect va rula în continuare, probabil, ca un câine pe un P4, mai bine fac un dual core mai nou în locul unei vechi ruginit P4 .. |
|
| |||
| |||
| hmmn ... ar trebui să i chiar a lua un P4 sau stick cu meu Celeron. Singura mea preocupare este Celeron pe care mi-a fost un renovate CPU (ieftine) si are un mic L2 Cache de 128KB, merita un upgrade la P4 2.8GHz 512KB L2 (de planificare a OC la 3.4GHz)? De fapt mi-ar vedea o îmbunătăţire de performanţă? |
|
| |||
| |||
| De performanţă ai sprijini este abia te-ar merita. Cu pretul de P4 de aceste zile, v-ar face mai bine să cumpere de 3.4GHz model pe socket 478, oricum. Sunteti mult mai bine să cumpere un sistem ieftin dual core şi schimbarea peste biţi şi piese de maximă performanţă, pentru că veţi obţine de la P4 nu este mare. Dacă trebuie să decidă între un P4 sau Celeron doar, apoi atunci du-te cu P4, dacă îşi pot permite pentru a obţine un dual core, nu ezitati. |