![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, mám ASUS P4PE s Celeron 2.3GHz @ 3.2GHz OC v čase, keď som premýšľal o upgrade na túto http://www.ebuyer.com/product/81385 . Jeho pekne pekný na jej cenu, chcem nový cpu takže doesnt prekážkou moje 7600GT a tak môžu hrať aj omše Účinok bez lägg cos' jeho CPU závislé tiež má HT aj možné multitask lepšie. Ale problém je, a to na CPU podpora list na ASUS stránkach uvádza i need BIOS verzie 1005 si nie som istý, čo je moje, ale môj súčasný CPU Celeron 2.3GHz potreba 1005 taky a myslím si, že som jej beží pokuta .. . Som dosť zmätená Len som sa chcela opýtať, či môj BIOS, aj keď nie je požadovaná verzia, by to ešte akceptovať moje CPU, alebo by ju odmietnuť? Vážim si všetkých odpovedí |
|
| |||
| |||
| žiadne odpovede, prosím? : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečo nie kontrola upgrade pre váš bios prvé, od Asus internetovej stránky
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak nie ste s žiadne problémy vo chvíli, nemajú obťažovať modernizácie.
|
| |||
| |||
| No, I'm not dôvodu modernizácie môj BIOS je, pretože ste na flash a čítal som veľa ľudí, keď zasvítil svojej palube je potom mŕtvy. Takže aj napriek tomu dont vedieť, by mal aj upgrade, alebo nie. Vzhľadom k tomu, že aj my CPU testováno a je tu docela slušné skóre dokonca lepšie než niektoré Pentium D so i dont vedieť |
|
| |||
| |||
| Myslím si, že by bolo lepšie šetriť peniaze a kúpiť si celú novú platňu, keď môžete. pomohlo by v dlhodobom horizonte. Ak uložíte až dost získať e8400 alebo e8500 s gigabyte EP45 alebo niečo takého, že by bolo oveľa lepšie. ak vaša proccesor dostane vyššie skóre ako Pentium d'potom s jeho modernizáciu to nemá cenu. ale myslím, že by bolo najlepšie, aby ukladal peniaze hned a získať oveľa lepší systém dole na ceste. |
|
| |||
| |||
| No, já jsem v súčasnosti v 3. ročníku strednej školy I'm not a premýšľal, ako sa nové PC až po 5. roku. Jeho len, že som si lägg hmotnosti účinok, já nejsem jistý o mojom CPU lepšie ako Pentium D, ale na "Post Vám CPU známkou 2,1 Skóre" Díval som sa na Pentium D a moje skóre bolo lepšie by 1000. Ale môj procesor je Celeron Northwood 3.2GHz, som si istý CPU značka má pravdu, pretože aj skúša moju Celeron Prescott 2.8GHz (3. PC) a to máš 3200, zdá sa, že právom. Myslíte si, že to stojí za to upgrade, ak som dostať lepšie skóre ako Pentium D? Chcem sa len Pentium 4 HT, pretože sa zdá byť v pohode |
|
| |||
| |||
| Ako dlho užívateľa Pent 4 s HTT, vyhnúť sa ako mor. Nie je to rýchly, to nie je dobré na teplo, potrebuje prolévat zaťaženie mocnosť, multitasking naštve veľký a celkovo akékoľvek dvojité jadro zploštit to. Hmotnosť Effect bude pravdepodobne naďalej prebiehať ako pes na P4, lepšie zohnať novší duální jadro miesto hrdzavé staré P4 .. |
|
| |||
| |||
| hmmn ... mám ešte dostať P4 alebo tyčinky s mojím Celeron. Moja jediná obava je, že môj Celeron bola zrekonštruovaná CPU (lacný) a má malú L2 cache 128kilobajt, sa to vyplatí upgrade na P4 2.8GHz 512KB L2 (Planning to OC na 3.4GHz)? Bych skutočne vidieť zlepšenie výkonu? |
|
| |||
| |||
| Výkonnosť zvýšiť by ste dostať sa sotva stojí za to. S cenou P4 v týchto dňoch budete lepšie nákupe 3.4GHz model pre socket 478 tak. Tie sú oveľa lepšie, aby si kupovali lacné duálnym jadrom systému a swapování cez zvyšky, pretože maximálny výkon získate od P4 nie je veľký. Ak ste sa rozhodnúť medzi P4 Celeron alebo len tak ísť s P4, keď si môžete dovoliť získať dvojité core, neváhajte. |