мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

ЦПУ компатибилан са Асус П4ПЕ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Мар 2009, 09:44
Мембер Гроуп

Default ЦПУ компатибилан са Асус П4ПЕ

Здраво свима, имам Асус П4ПЕ са Целерон 2.3ГХз @ ОЦ 3.2ГХз тренутно сам мислећи на то како би се унаприједила хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/81385 . Његова прилично лепо за своју цену, ЈА праведан оскудица нов Процесор уско грло, тако да се моја 7600ГТ и тако ја могу играти Масс Еффецт без лагг цос' њене зависне ЦПУ, такође је ХТ тако да ја могу мултитаск боље. Но, проблем је, на ЦПУ суппорт лист на страну Асус каже требам БИОС приказ 1005 Им 'не сигуран шта мој је, али моје тренутне ЦПУ Целерон 2.3ГХз треба превише 1005 и мислим да сам га изводи фино .. . Ја сам прилично збуњени ЈА праведан оскудица за питати ако иако мој БИОС није потребан верзији, то би ипак прихватили моје ЦПУ или ће га одбацити? Цијеним било који одговоре
Old 3. Мар 2009, 12:16
Мембер Гроуп

било који одговоре плеасе? : (
Old 3. Мар 2009, 15:22
Донаторска Група

Зашто не чек за надоградњу БИОС за своју прву, из Асус уебсите
Мислим да је БИОС-за тај одбор је сада до верс. 1007

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 4. Мар 2009, 03:09
Модератор / ица групе

Ако сте без икаквих проблема у овом тренутку, не замарам ал̌урирате.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 5. Мар 2009, 13:11
Мембер Гроуп

Па, разлог нисам ал̌урирате мој БИОС је зато што су га у фласх и читао сам пуно људи, након што бљескале њихова заједница је отишао мртав. Па ја још увек не знам ја потреба надоградити или не. Јер сам испитао моје ЦПУ и добио сасвим пристојан резултат чак и боље него неки Пентиум Д па ја донт кноткле
Old 5. Мар 2009, 20:44
Мембер Гроуп

Мислим да би било боље да се уштеди новац и купите цео нови катарка када можете. то би помогло у дугој вожњи. ако сте се довољно да се добије е8400 или е8500 са гигабајт еп45 или нешто слично, то би било много боље. ако је ваш проццесор добија бодове већи од Пентиум д'а затим надоградњу својих не вреди то. али ти мислим да би било најбоље да се сада и Уштедите новац добити много бољи систем низ цесту.
Old 6. Мар 2009, 14:31
Мембер Гроуп

добро, ја сам тренутно на 3. години средње школе и Им 'не размишљам о доласку новог ПЦ каса након 5. године. Његов само да сам се у масовним лагг ефекат, Им 'не сигуран о мојој ЦПУ боље него Пентиум Д али на "Пост вам ЦПУ 2,1 марку Сцорес" Гледам на Пентиум Д резултат и моје је било боље 1000. Али мој је Целерон ЦПУ Нортхуоод 3.2ГХз, сигуран сам да ЦПУ означити је у праву јер сам испитао моје Целерон 2.8ГХз Пресцотт (3. ПЦ) и она је добила 3200, чини се да је у праву. Мислите ли да вреди ако ал̌урирате сам узимајући резултат бољи од Пентиум Д? ЈА праведан оскудица Пентиум 4 ХТ јер изгледа цоол
Old 6. Мар 2009, 14:49
Мембер Гроуп

Како је дуго времена кориснику стешњен 4 са ХТТ, избегавајте га попут куге. Није брз, своју 'не добар на топлоту, то треба пролити оптерећења електроенергетског је вишезадаћност сисање велик време и свему, било који дуал цоре спљескати ће га.

Масс Еффецт вероватно ће и даље покретати као пас на П4, боље искључити узимајући новију дуал цоре уместо једне неизвежбан стари П4 ..
Old 6. Мар 2009, 14:59
Мембер Гроуп

хммн ... бих требао добити чак П4 или штапа са мојим Целерон. Моја једина брига је да је моја била рефурбисхед Целерон ЦПУ (јефтини) и да има мало од Л2 Цацхе 128КБ, је ли вриједно ал̌урирате на П4 2.8ГХз 512КБ Л2 (планирам ОЦ на 3.4ГХз)? Бих заиста видети побољшање перформанси?
Old 7. Мар 2009, 03:47
Мембер Гроуп

Представа погурати за добити се једва исплати. Уз цену П4-а ових дана ће вас боље куповине 3.4ГХз модел на 478 соцкет Аныуаы. Ви сте много боље искључите куповини јефтини дуал цоре система и трампљење преко битова и комада максималне перформансе, јер ћете добити П4 није велика.

Ако сте се одлучити између П4 Целерон или тек онда да иде са П4, ако си можете приуштити да добијете дуал цоре, не оклијевај.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Асус (Асус Г1Сн АК014Ц) вс. Ризеон (С97В-ГС) Самантха0101 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 15 јануар 2009 06:29
Помоћ Компатибилан са РАМ мбонуицк ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 5 мај 2008 01:58
Јесу ли све ове компатибилне лилтхуг118 Генерал Хардуаре Цхат 6 20 децембар 2007 19:41
Шта има да буде компатибилна са што? сцривомцдиво Генерал Хардуаре Цхат 18 17 новембар 2007 10:16
Требам то знати ако неко РАМ компатибилно ... цорыенгле ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 19 март 2007 15:08
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц