![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, i 'nin Celeron 2.3GHz @ 3.2GHz OC şu anda, bu yükseltmek için düşündüklerim ile ASUS P4PE var http://www.ebuyer.com/product/81385 . Bu güzel bir fiyatı için güzel, sadece o doesnt tıkanıklık benim 7600GT ve bu yüzden marul 'da CPU bağımlı olmadan lagg Mass Effect çalabilir Bunu da HT öylesine i daha iyi multitask sahiptir yeni bir işlemci istiyorum. Ancak sorun, ASUS sitede CPU destek listesine I 1005 ben ne olduğundan emin değilim ve BIOS sürümü gerekir, diyor ama benim geçerli CPU Celeron 2.3GHz de ben iyi .. Çalışıyorsa benim 1005 ihtiyacı . Ben çok karışık yaşıyorum Sadece olsa bile benim BIOS'u değil gerekli sürümü, bu hala veya CPU kabul ediyorum onu reddetmek de sormak istiyorum? Herhangi bir yanıt için teşekkür ederiz |
|
| |||
| |||
| Herhangi bir yanıt lütfen? : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neden BIOS için bir yükseltme için ilk önce, kimden onay Asus web sitesi
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer şu anda herhangi bir sorun yaşıyorsanız değil yükseltiyorsanız don't bother.
|
| |||
| |||
| Çünkü bu flaş ve sonra da öldü gitti onların kurulu flashed Ben birçok insan okudum Peki, neden benim BIOS'u yükseltme değilim olduğunu. Evet hala dont I veya yükseltmesi gerektiğini biliyorum. Çünkü benim CPU test ve oldukça iyi bir puan bile bazı Pentium D'daha var öylesine i dont biliyorum |
|
| |||
| |||
| i parayı kazanmak için daha iyi olacağını düşünüyor ve yepyeni bir teçhizat satın zaman olabilir. bunun uzun vadede yardımcı olacak. Eğer kalkmak için yeterli kaydetmek bir e8400 veya e8500 ile ep45 veya böyle bir şey, çok daha iyi olurdu gigabayt. Eğer proccesor Pentium daha yüksek puanlar alır d'ardından bu yükseltme değmez. ama ben en iyi olmak şimdi para kazanmak için ve bu yolda çok daha iyi sistem elde düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Ben şu anda lise 3'üncü yıl yaşıyorum ve 5. yıl kadar sonra, yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum değilim. Its just i kitle etkisi, ben emin değilim CPU Pentium D daha iyi ama benim 2,1 Puanları "i Pentium D skor baktım ve mayın 1000 ile daha iyi oldu" Yazı size CPU isabetli lagg almak. Ama benim bir CPU Celeron Northwood 3.2GHz, I'm emin CPU işareti doğru çünkü benim Celeron Prescott 2.8GHz (3. PC) ve 3200 test var, bu doğru olduğu görülüyor. Size yükseltme değer bu düşünüyor musunuz ben alıyorum puan Pentium D daha iyi? Sadece Pentium 4 HT görünüyor çünkü serin istiyorum |
|
| |||
| |||
| HTT ile bastırılmış 4 uzun bir zaman kullanıcı gibi, veba gibi kaçının. Bu kadar hızlı değil, bu ısı iyi değildir, bu, bu çok büyük zaman ve genel olarak, bu dümdüz olacak çift çekirdekli berbat bir iktidar döken yüklemek gerekir. Mass Effect muhtemelen hala P4 bir köpek gibi, daha yerine .. bir paslı eski P4 yeni çift çekirdekli almak çalışır |
|
| |||
| |||
| hmmn ... Hatta bir P4 almalısınız veya Celeron ile sopa. Benim tek endişe benim Celeron (ucuz bir refurbished CPU oldu) ve küçük bir L2 Cache 128KB vardır, bir P4 2.8GHz 512KB L2 (Planlama için OC için 3.4GHz 'e yükseltme değer)? Aslında bir performans artışı görmek misiniz? |
|
| |||
| |||
| Elde edeceğini performansı artırmak ancak buna değer. Size kapatma 478 yuva üzerinde herhangi bir 3.4GHz modeli satın almak daha iyi olacaktır P4's bu gün fiyatı ile. Fazla bir ucuz çift çekirdekli sistem satın daha iyi ve bit ve adet üzerinden swapping çünkü P4 en yüksek performansı elde edecek büyük değildir. Eğer bir çift çekirdekli almak için Ödeyebileceğinizden Bir P4 veya Celeron arasında sadece, sonra P4 birlikte karar vermek için, don't hesitate var. |
![]() |
|
| Bookmarks |