менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Сумісний процесор з ASUS P4PE

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 лютого 2009, 09:44
Член групи

Привіт всім, я ASUS P4PE с@2.3ГГц Celeron 3,2 ГГц OC на даний момент, я думаю перейти на цю http://www.ebuyer.com/product/81385 . Її дуже приємно за свою ціну, я просто хочу новий процесор так doesn't вузьким моєї 7600GT і тому я можу грати Mass Effect без ЛаГГ створенні "своїх процесорів залежить, також воно HT тому я можу багатозадачність краще. Але проблема в тому, про перелік підтримка процесорів на сайт ASUS каже мені потрібна BIOS версії 1005 я не впевнений, що це моє, але моє поточне 2.3ГГц процесор Celeron 1005 теж необхідно, і я думаю, я біжу він штрафу .. . Я цілком плутати Я просто хочу запитати, хоча мій BIOS не є необхідною версії, чи буде це ще прийняти мого процесора чи будуть вони відкидають це? Я ціную будь-які відповіді
Old 3 лютого 2009, 12:16
Член групи

Будь-які відповіді, будь ласка? : (
Old 3 лютого 2009, 15:22
Донор групи

Чому б не перевірити оновлення для BIOS-перше, з Asus сайт
Я думаю, що BIOS для цієї плати тепер до Vers. 1007

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 4 лютого 2009, 03:09
Модератор групи

Якщо ви не маючи будь-яких проблем на даний момент, не обтяжувати себе модернізацію.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 5 лютого 2009, 13:11
Член групи

Ну, причина, чому я не оновленням BIOS моєї відбувається тому, що у вас є блимати, і я читав багато людей, після того як вони блиснули своєю порадою він відправився мертвий. Ну я ще не знаю я повинен оновлювати чи ні. Тому що я тестував мого процесора і вона отримала цілком пристойну оцінку, навіть краще, ніж деякі Pentium D'S так що я не знаю
Old 5 лютого 2009, 20:44
Член групи

Я думаю, було б краще, щоб накопичити грошей і купити новий Rig, коли ви можете. це допоможе в довгостроковій перспективі. Якщо ви накопичите достатньо, щоб отримати E8400 і E8500 з Gigabyte EP45 або щось подібне, то було б набагато краще. Якщо ваше Proccesor отримує більш високі оцінки, ніж Pentium d'S, то її не варто було його перетворення. але я думаю, було б краще, щоб заощадити гроші зараз і отримати набагато більш ефективну систему вниз по дорозі.
Old 6 лютого 2009, 14:31
Член групи

Ну, я зараз у 3-му класі середньої школи і я не думаю про покупку нового ПК тільки після 5-й рік. Його тільки що я отримую ЛаГГ в Mass Effect, я не впевнений, про мою процесор краще, ніж Pentium D, але на "Поштові марки Ви процесором 2,1 рахунків" Я дивилася на оцінки Pentium D і шахта була кращою в 1000. Але мій процесор Celeron Northwood 3.2GHz, я впевнений, що Марк процесор правильно, тому що я перевірив мій Celeron 2.8GHz Prescott (3 ПК), і він отримав 3200, здається, мають рацію. Як ви думаєте, чи варто оновлення, якщо я отримую оцінка краще, ніж Pentium D? Я просто хочу Pentium 4 HT, оскільки здається, прохолодно
Old 6 лютого 2009, 14:49
Член групи

Як довго користувач Час Pent 4 з HTT, уникнути його, як чуми. Це не швидко, не дуже добре на тепло, він повинен пролити навантаження влади, багатозадачність смокче великий час і в цілому будь-який двоядерний буде Звести його.

Mass Effect, ймовірно, ще буде працювати, як собака на P4, кращий Отримання нових двоядерних процесорів замість старої іржавої P4 ..
Old 6 лютого 2009, 14:59
Член групи

HMMN ... Я повинна ще отримати P4 або палицю з моєї Celeron. Моя єдина турбота у тому, що мій Celeron були відремонтовані процесора (дешево), і вона має невеликий L2 кешем 128 Кбайт, чи варто оновлення до P4 2.8GHz 512KB L2 (Планування ок 3.4GHz)? Б я насправді бачать поліпшення продуктивності?
Old 7 лютого 2009, 03:47
Член групи

Приріст продуктивності ви отримаєте навряд чи варто. При ціні в ці дні P4 ти б краще купівлі 3.4GHz модель на Socket 478 в будь-якому випадку. Ви набагато краще купівлі дешевого подвійним ядром системи і перекачування більш біти і шматки, тому що максимальна продуктивність ви отримаєте від P4 не великий.

Якщо у вас є вибір між P4 або Celeron тільки потім йти з P4, якщо ви можете дозволити собі двоядерний, не соромтеся.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.