![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, я ASUS P4PE с@2.3ГГц Celeron 3,2 ГГц OC на даний момент, я думаю перейти на цю http://www.ebuyer.com/product/81385 . Її дуже приємно за свою ціну, я просто хочу новий процесор так doesn't вузьким моєї 7600GT і тому я можу грати Mass Effect без ЛаГГ створенні "своїх процесорів залежить, також воно HT тому я можу багатозадачність краще. Але проблема в тому, про перелік підтримка процесорів на сайт ASUS каже мені потрібна BIOS версії 1005 я не впевнений, що це моє, але моє поточне 2.3ГГц процесор Celeron 1005 теж необхідно, і я думаю, я біжу він штрафу .. . Я цілком плутати Я просто хочу запитати, хоча мій BIOS не є необхідною версії, чи буде це ще прийняти мого процесора чи будуть вони відкидають це? Я ціную будь-які відповіді |
|
| |||
| |||
| Будь-які відповіді, будь ласка? : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому б не перевірити оновлення для BIOS-перше, з Asus сайт
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви не маючи будь-яких проблем на даний момент, не обтяжувати себе модернізацію.
|
| |||
| |||
| Ну, причина, чому я не оновленням BIOS моєї відбувається тому, що у вас є блимати, і я читав багато людей, після того як вони блиснули своєю порадою він відправився мертвий. Ну я ще не знаю я повинен оновлювати чи ні. Тому що я тестував мого процесора і вона отримала цілком пристойну оцінку, навіть краще, ніж деякі Pentium D'S так що я не знаю |
|
| |||
| |||
| Я думаю, було б краще, щоб накопичити грошей і купити новий Rig, коли ви можете. це допоможе в довгостроковій перспективі. Якщо ви накопичите достатньо, щоб отримати E8400 і E8500 з Gigabyte EP45 або щось подібне, то було б набагато краще. Якщо ваше Proccesor отримує більш високі оцінки, ніж Pentium d'S, то її не варто було його перетворення. але я думаю, було б краще, щоб заощадити гроші зараз і отримати набагато більш ефективну систему вниз по дорозі. |
|
| |||
| |||
| Ну, я зараз у 3-му класі середньої школи і я не думаю про покупку нового ПК тільки після 5-й рік. Його тільки що я отримую ЛаГГ в Mass Effect, я не впевнений, про мою процесор краще, ніж Pentium D, але на "Поштові марки Ви процесором 2,1 рахунків" Я дивилася на оцінки Pentium D і шахта була кращою в 1000. Але мій процесор Celeron Northwood 3.2GHz, я впевнений, що Марк процесор правильно, тому що я перевірив мій Celeron 2.8GHz Prescott (3 ПК), і він отримав 3200, здається, мають рацію. Як ви думаєте, чи варто оновлення, якщо я отримую оцінка краще, ніж Pentium D? Я просто хочу Pentium 4 HT, оскільки здається, прохолодно |
|
| |||
| |||
| Як довго користувач Час Pent 4 з HTT, уникнути його, як чуми. Це не швидко, не дуже добре на тепло, він повинен пролити навантаження влади, багатозадачність смокче великий час і в цілому будь-який двоядерний буде Звести його. Mass Effect, ймовірно, ще буде працювати, як собака на P4, кращий Отримання нових двоядерних процесорів замість старої іржавої P4 .. |
|
| |||
| |||
| HMMN ... Я повинна ще отримати P4 або палицю з моєї Celeron. Моя єдина турбота у тому, що мій Celeron були відремонтовані процесора (дешево), і вона має невеликий L2 кешем 128 Кбайт, чи варто оновлення до P4 2.8GHz 512KB L2 (Планування ок 3.4GHz)? Б я насправді бачать поліпшення продуктивності? |
|
| |||
| |||
| Приріст продуктивності ви отримаєте навряд чи варто. При ціні в ці дні P4 ти б краще купівлі 3.4GHz модель на Socket 478 в будь-якому випадку. Ви набагато краще купівлі дешевого подвійним ядром системи і перекачування більш біти і шматки, тому що максимальна продуктивність ви отримаєте від P4 не великий. Якщо у вас є вибір між P4 або Celeron тільки потім йти з P4, якщо ви можете дозволити собі двоядерний, не соромтеся. |