![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто си купих един Zalman CNPS9700 LED CPU охладител (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118019.) Исках Xigmatec, че е препоръчва, защото те не се извършват никакви по Fry's. Това ли е една Имам добър (това е препоръчан от техните специализирани технологии като един от най-добрите са извършени), или трябва да си го вземе обратно и да осъди Xig от Newegg? EDIT: Имам предвид Thermalright CPU охладител: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835109125&Tpk=Thermalright 120 Ultra Extreme |
|
| |||
| |||
| Изглежда, че твърдо на прегледите си ... просто голяма, затова се уверете, че може да се побере. |
|
| |||
| |||
| Да, говорих с човек знае моята платформа и случай (Antek 900) и той каза, че ще е удобно. Той има същия охладител и дело. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кое ви се е тогава? И двамата са добри охладители.
|
| |||
| |||
| Имам Zalman, защото е това, което са. Ако ти кажа, че е добре тогава аз ще унищожа компютър надолу и да го инсталирате и моят нов твърд диск. Аз не искам да се отвори кутията докато аз имам разрешение хаха. Сериозно, аз вярвам на човек там, но ти вярвам повече хора ........... |
|
| |||
| |||
| Да отида за нея. Аз съм 99% сигурен, че ще се побере във вашия случай. Нейната много добър охладител, на равна нога с Thermalright и по-добре от Xigmatec Нека започне свалям! Добро време, за да даде всичко добро, както и чисто.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Един добър почистване и по-добро разположение на кабели. Cry Havoc и насипни кучетата на войната. Ако имам проблеми с твърд диск ще бъде да се търкалям за помощ. Докато аз съм чувство скоклив аз съм бомбата disking дъщерите ми компютър и въвеждането на някои XP, така че тя може да играе си Барни игри и гледане на филми хаха. Имам си версия на Vista (фигура и тя може да започнете да учите с него), но искам да си изгради нещо малко по-добре за това (PentiumIV 3.8, 1 GB RAM, което тя е сега), тъй като не мога да повторна употреба Изглед на по-нови компютъра. Макар че си мисля за това ......... Искате ли да бъда глупав да получите друга 790I, пусни един от моите 9800GX2 и половината ми RAM заедно с хубав дует CHEAP ядро? Мисля, че ще ми даде много на място за ъпгрейд като остарее и се нуждае от повече или ............. Трябва ли просто да евтина MoBo, Duo ядрото, и евтини RAM? Всяко дуо ще бъде по-добре, отколкото Pent4 и може да се движи Изглед нали? Също така мога да probab LY се, че всички по-евтино от цената на 790 и с нови неща, излиза през декември, 790 могат да бъдат остарели, преди тя да е още готов за ъпгрейд. Си мисля прекалено много или не е достатъчно? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз не мисля, че си струва за отслабване си система и закупуване на друга 790I.
__________________ serverguy |