μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

CPU Cooler βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Σεπτεμβρίου 2008, 10:28
Ομάδα Δωρητών

Default CPU Cooler βοήθεια

Μόλις αγόρασα ένα Zalman CNPS9700 LED cooler cpu (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118019.) Ήθελα το Xigmatec που συνιστάται επειδή δεν προέβη σε καμία ΟΔΓ. Είναι αυτό ένα καλό πήρα (συστήθηκε από την τεχνολογία τους, ειδική ως ένα από τα καλύτερα που μεταφέρονται), ή πρέπει να το πάρω πίσω και να καταδικάσει την Xig από Newegg;

EDIT: εννοούσα το Thermalright cooler CPU: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835109125&Tpk=Thermalright 120 Ultra Extreme
Old 19 Σεπτεμβρίου 2008, 10:35
Μέλος Ομάδα

Μοιάζει με στερεά ανά την σχόλια ... της μόνο τις μεγάλες, ώστε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ταιριάζουν.
Old 19 Σεπτεμβρίου 2008, 10:38
Ομάδα Δωρητών

Ναι, ο τύπος μου μίλησε για την εξέδρα και να γνωρίζει την υπόθεση μου (Antek 900) και είπε ότι θα ταίριαζε. Έχει την ίδια ψυγείου και υπόθεση.
Old 19 Σεπτεμβρίου 2008, 10:45
Συντονιστής Ομάδας

Ποιο από τα δύο που είχε πάρει τότε;

Και οι δύο καλές ψύκτες.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 19 Σεπτεμβρίου 2008, 10:51
Ομάδα Δωρητών

Πήρα το Zalman γιατί είναι αυτό που έπρεπε. Αν πω ότι είναι καλό τότε Πάω να σπάσει τον υπολογιστή μου κάτω και να το εγκαταστήσετε και νέο σκληρό δίσκο μου. Δεν ήθελα να ανοίξει το κουτί μέχρι πήρα lol άδεια. Σοβαρά, ελπίζω ο τύπος εκεί, αλλά ελπίζω ότι οι λαοί πιο ...........
Old 19 Σεπτεμβρίου 2008, 11:13
Συντονιστής Ομάδας

Ναι πάνε για αυτό.

Είμαι 99% σίγουρος ότι θα ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

Του ένα πολύ καλό ψύκτη, στην ισοτιμία με την Thermalright και καλύτερα από το Xigmatec

Ας τα γκρεμίσουμε αρχίσει!! Εγκαίρως για να δώσει τα πάντα ένα καλό και καθαρό.

Old 19 Σεπτεμβρίου 2008, 12:18
Ομάδα Δωρητών

Ένα καλό καθάρισμα και την καλύτερη διευθέτηση των καλωδίων. Κραυγή Havoc και χαλαρά τα σκυλιά του πολέμου. Εάν έχω προβλήματα με το σκληρό δίσκο θα είμαι για να σκύβουμε το κεφάλι για βοήθεια. Αν και αισθάνομαι frisky Είμαι disking nuke κόρες υπολογιστή μου και τη θέση σε ορισμένες XP έτσι μπορεί να διαδραματίσει Barney παιχνίδια της και να δεις ταινίες lol. Πήρα μια εκδοχή της για Vista (αυτή μπορεί να καταλάβει και να αρχίσουν να μαθαίνουν μαζί της), αλλά θέλω να οικοδομήσουμε κάτι της λίγο καλύτερα για το ότι (PentiumIV 3,8, 1 GB RAM αυτό που έχει τώρα), επειδή δεν μπορώ να την επαναχρησιμοποίηση τα Vista σε μια νεότερη υπολογιστή. Αν και σκέφτομαι για το .........

Θα ήμουν χαζός να πάρει άλλη 790i, μία σταγόνα 9800GX2 μου και ένα δεύτερο RAM μου μαζί με ένα ωραίο Core Duo CHEAP; Η εικόνα που θα μου δώσει άφθονο χώρο για να αναβαθμίσουν τα παίρνει μεγάλα και χρειάζεται περισσότερο, ή ............. Πρέπει να πάρω μόνο μια ανέξοδη Mobo, Duo πυρήνα, και φθηνή RAM; Κάθε δίδυμο θα είναι καλύτερη από την Pent4 και είναι σε θέση να τρέξει Vista δεν θα είναι; Επίσης, θα μπορούσα να Probab ly πάρει ότι όλα φθηνότερα από την τιμή του 790 και με το νέο υλικό που προέρχονται από το Δεκέμβριο, το 790 θα μπορούσε να είναι παρωχημένη πριν αυτή είναι ακόμη έτοιμη για την αναβάθμιση. Σκέφτομαι πάρα πολύ ή δεν είναι αρκετή;
Old 20 Σεπτεμβρίου του 2008, 12:51
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Bubba View Post
Ένα καλό καθάρισμα και την καλύτερη διευθέτηση των καλωδίων. Κραυγή Havoc και χαλαρά τα σκυλιά του πολέμου. Εάν έχω προβλήματα με το σκληρό δίσκο θα είμαι για να σκύβουμε το κεφάλι για βοήθεια. Αν και αισθάνομαι frisky Είμαι disking nuke κόρες υπολογιστή μου και τη θέση σε ορισμένες XP έτσι μπορεί να διαδραματίσει Barney παιχνίδια της και να δεις ταινίες lol. Πήρα μια εκδοχή της για Vista (αυτή μπορεί να καταλάβει και να αρχίσουν να μαθαίνουν μαζί της), αλλά θέλω να οικοδομήσουμε κάτι της λίγο καλύτερα για το ότι (PentiumIV 3,8, 1 GB RAM αυτό που έχει τώρα), επειδή δεν μπορώ να την επαναχρησιμοποίηση τα Vista σε μια νεότερη υπολογιστή. Αν και σκέφτομαι για το .........

Θα ήμουν χαζός να πάρει άλλη 790i, μία σταγόνα 9800GX2 μου και ένα δεύτερο RAM μου μαζί με ένα ωραίο Core Duo CHEAP; Η εικόνα που θα μου δώσει άφθονο χώρο για να αναβαθμίσουν τα παίρνει μεγάλα και χρειάζεται περισσότερο, ή ............. Πρέπει να πάρω μόνο μια ανέξοδη Mobo, Duo πυρήνα, και φθηνή RAM; Κάθε δίδυμο θα είναι καλύτερη από την Pent4 και είναι σε θέση να τρέξει Vista δεν θα είναι; Επίσης, θα μπορούσα να Probab ly πάρει ότι όλα φθηνότερα από την τιμή του 790 και με το νέο υλικό που προέρχονται από το Δεκέμβριο, το 790 θα μπορούσε να είναι παρωχημένη πριν αυτή είναι ακόμη έτοιμη για την αναβάθμιση. Σκέφτομαι πάρα πολύ ή δεν είναι αρκετή;
Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να οικοδομήσουμε ένα νέο φθηνό της σύστημα. Έχετε δει άνθρακες νήμα που έκανε τις προάλλες με την πραγματικά καλή συμφωνία Antec Σονάτα σε αυτό;

Δεν νομίζω ότι αξίζει να του αδυνάτισμα του συστήματός σας κάτω και αγοράζουν ένα άλλο 790i.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.