manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

CPU hladnjak pomoć

Reply

Thread Tools
Old 19 rujan 2008, 10:28
Donatorska Grupa

Default CPU hladnjak pomoć

Upravo sam kupio Zalman CNPS9700 LED CPU hladnjak (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118019.) Htio Xigmatec koje je preporučeno jer oni ne nose bilo koji na SRJ. Je li ovaj sam dobio dobar (to je bio preporučio svoju tech stručnjaka kao jedan od najboljih su nosili), ili trebam odnijeti ga natrag i red Xig iz Newegg?

EDIT: Ja trebao Thermalright CPU hladnjak: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835109125&Tpk=Thermalright 120 Ultra Extreme
Old 19 rujan 2008, 10:35
Member Group

Izgleda kao čvrstom po recenzija ... samo tako velike provjerite možete ga stane.
Old 19 rujan 2008, 10:38
Donatorska Grupa

Da, tip sam govorio da ne zna moje opremiti i slučaj (Antek 900) i on je rekao da će stati. On je isti slučaj i hladnjaka.
Old 19 rujan 2008, 10:45
Moderator / ica grupe

Koji ste radili onda dobiti?

Oni su oboje dobro hlađenje.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 19 rujan 2008, 10:51
Donatorska Grupa

Imam Zalman, jer to je ono što su imali. Ako vam kažu da je dobro onda ću to break down moj računalo i instalirajte ga i moj novi hard disk. Ja ne želim otvoriti kutiju dok nisam dobio dozvolu lol. Ozbiljno, Nadam se momak tamo, ali nadam se da više ljudi ...........
Old 19 rujan 2008, 11:13
Moderator / ica grupe

Yep ići za to.

Ja sam 99% siguran da će se uklopiti u vaš slučaj.

Njegova vrlo dobar hladnjak, u rangu s THERMALRIGHT i bolje nego Xigmatec

Neka rušiti početi! Dobra vremena da sve dobro čisti as well.

Old 19 rujan 2008, 12:18
Donatorska Grupa

Dobar čišćenje i bolje uređenje žica. Cry Havoc i labavo psi rata. Ako imam problema sa HDD ću biti na puzati za pomoć. Dok sam osjećaj energičan Ja sam nuke disking moje kćeri PC i stavljanjem nekih XP na taj način ona može igrati svoje igre Barneya i gledati filmove lol. Dobio sam joj inačici Vidik (shvaćen kao ona svibanj kvalitetno početi učiti s njim), ali želim izgraditi joj nešto malo bolje za to (PentiumIV 3,8, 1 GB RAM-a ono što je ona sada ima), jer ja ne mogu ponovo upotrijebiti Vista na noviji računalo. Dok sam ja razmišljam o tome .........

Želite li biti glup da bi drugi 790i, kap jedan od mojih 9800GX2 je i pola moje RAM-a zajedno s lijepo jeftini duo core? Sam podatak da bi mi dosta prostora za nadogradnju kao ona dobiva stariji i treba više, ili ............. Trebam li dobiti samo jeftin mobo, duo core, i jeftini RAM-a? Bilo koji duo bi bilo bolje nego Pent4 i u mogućnosti to trčanje Vidik zar ne? Isto tako sam mogao probab ly doći da su sve jeftinije nego cijena 790 i sa novom stvari izlazi u prosincu, 790 mogao biti zastario čak i prije nego što je ona spremno za nadogradnju. Am ja razmišljam previše ili premalo?
Old 20 rujan 2008, 12:51
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by Bubba View Post
Dobar čišćenje i bolje uređenje žica. Cry Havoc i labavo psi rata. Ako imam problema sa HDD ću biti na puzati za pomoć. Dok sam osjećaj energičan Ja sam nuke disking moje kćeri PC i stavljanjem nekih XP na taj način ona može igrati svoje igre Barneya i gledati filmove lol. Dobio sam joj inačici Vidik (shvaćen kao ona svibanj kvalitetno početi učiti s njim), ali želim izgraditi joj nešto malo bolje za to (PentiumIV 3,8, 1 GB RAM-a ono što je ona sada ima), jer ja ne mogu ponovo upotrijebiti Vista na noviji računalo. Dok sam ja razmišljam o tome .........

Želite li biti glup da bi drugi 790i, kap jedan od mojih 9800GX2 je i pola moje RAM-a zajedno s lijepo jeftini duo core? Sam podatak da bi mi dosta prostora za nadogradnju kao ona dobiva stariji i treba više, ili ............. Trebam li dobiti samo jeftin mobo, duo core, i jeftini RAM-a? Bilo koji duo bi bilo bolje nego Pent4 i u mogućnosti to trčanje Vidik zar ne? Isto tako sam mogao probab ly doći da su sve jeftinije nego cijena 790 i sa novom stvari izlazi u prosincu, 790 mogao biti zastario čak i prije nego što je ona spremno za nadogradnju. Am ja razmišljam previše ili premalo?
Mislim da bih se bolje graditi njezin novi jeftin sistem. Jeste li vidjeli ugljika nit on je napravio neki dan sa stvarno dobrim Antec Sonata nositi u njemu?

JA dont 'misliti svoj vrijedan slimming dolje tvoj sistem i potražnja drugi 790i.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.