kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

CPU Cooler súgó

Reply

Téma eszközök
Old Szeptember 19, 2008, 10:28
Donor Group

Default CPU Cooler súgó

Épp most vettem egy Zalman CNPS9700 LED CPU hűtő (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118019.) Azt akartam, hogy a Xigmatec, amit ajánlott, mivel ők nem szállítanak a Fry's. Ez egy jó kaptam (ez volt a technika által ajánlott speciális, mint az egyik legjobb vitték), vagy meg veszem vissza, és kötelezze a Xig a Newegg?

EDIT: Úgy értettem, a Thermalright CPU hűtő: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835109125&Tpk=Thermalright Ultra 120 Extreme
Old Szeptember 19, 2008, 10:35
Csoport tagja

Default CPU Cooler súgó

Úgy néz ki mint egy szilárd felülvizsgálatok ... csak nagy, ügyeljen arra, hogy elfér meg.
Old Szeptember 19, 2008, 10:38
Donor Group

Default CPU Cooler súgó

Ja, a srác akivel beszéltem, és tudja, hogy én rig-ügyben (Antek 900) és azt mondta, ez illik. Ő ugyanaz a hűtő és a helyzet.
Old Szeptember 19, 2008, 10:45
Moderátor Csoport

Default CPU Cooler súgó

Hogy melyiket vetted akkor?

Mindkettő jó hűtők.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Szeptember 19, 2008, 10:51
Donor Group

Default CPU Cooler súgó

Megvan a Zalman, mert amit kellett. Ha azt mondod, hogy jó, akkor én fogok szünet számítógépem le és telepítse fel és az új merevlemezt. Nem akartam nyitni a dobozt, míg el nem kapott engedélyt lol. Komolyan, bízom benne, a srác ott, de bízom benne, ha folks több ...........
Old Szeptember 19, 2008, 11:13
Moderátor Csoport

Default CPU Cooler súgó

Ja go for it.

I am 99%-ban biztos illeszkedik az Ön esetében.

Ez egy nagyon jó hűtő, a par a Thermalright és jobb, mint a Xigmatec

Hagyja, hogy lerombolja kezdődik!! Jó ideje, hogy mindent a jó tiszta is.

Old Szeptember 19, 2008, 12:18
Donor Group

Default CPU Cooler súgó

Egy jó és egy jobb tisztítási elrendezése a vezetékek. Cry Havoc és laza a Dogs of War. Ha Problémám van a HDD-s leszek, hogy hason csúszik segítségért. Miközben érzem magam vidám vagyok nuke disking lányaim PC és üzembe bizonyos XP tehát ő játszhat vele Barney játékokat és filmeket nézni lol. Van neki egy olyan verzióját, Vista (gondoltam ő is lehet kezdeni tanulni vele), de akarok építeni neki valami egy kicsit jobban, hogy (PentiumIV 3.8, 1 GB RAM, amit most), mivel nem tudok újra A Vista egy újabb számítógép. Amíg gondolkozom, hogy .........

Lennék hülye, hogy még egy 790i, csepp az egyik 9800GX2 és a fele az én RAM-mal együtt egy szép CHEAP core duo? Úgy gondolom, hogy adna nekem bőven korszerűsítése, ahogy öregszik, és többre van szüksége, vagy ............. Ha én csak kap egy olcsó mobo, Duo mag, és olcsó RAM? Bármely duó jobb lenne, mint a Pent4 és képes futtatni Vista nem? Is tudtam Probab ly kap, hogy olcsóbb, mint az ára a 790 és az új dolgok jönnek ki decemberben, a 790 lehetne az elavult mielőtt még kész a frissítéssel. Gondolok túl sok vagy túl kevés?
Old Szeptember 20, 2008, 12:51
Moderátor Csoport

Default CPU Cooler súgó

Idézet:
Originally Posted by Bubba View Post
Egy jó és egy jobb tisztítási elrendezése a vezetékek. Cry Havoc és laza a Dogs of War. Ha Problémám van a HDD-s leszek, hogy hason csúszik segítségért. Miközben érzem magam vidám vagyok nuke disking lányaim PC és üzembe bizonyos XP tehát ő játszhat vele Barney játékokat és filmeket nézni lol. Van neki egy olyan verzióját, Vista (gondoltam ő is lehet kezdeni tanulni vele), de akarok építeni neki valami egy kicsit jobban, hogy (PentiumIV 3.8, 1 GB RAM, amit most), mivel nem tudok újra A Vista egy újabb számítógép. Amíg gondolkozom, hogy .........

Lennék hülye, hogy még egy 790i, csepp az egyik 9800GX2 és a fele az én RAM-mal együtt egy szép CHEAP core duo? Úgy gondolom, hogy adna nekem bőven korszerűsítése, ahogy öregszik, és többre van szüksége, vagy ............. Ha én csak kap egy olcsó mobo, Duo mag, és olcsó RAM? Bármely duó jobb lenne, mint a Pent4 és képes futtatni Vista nem? Is tudtam Probab ly kap, hogy olcsóbb, mint az ára a 790 és az új dolgok jönnek ki decemberben, a 790 lehetne az elavult mielőtt még kész a frissítéssel. Gondolok túl sok vagy túl kevés?
Azt hiszem, jobb lenne, hogy építsenek neki egy új, olcsó rendszer. Láttad szén szál tette a minap az igazán jó Antec Sonata foglalkozik benne?

Nem hiszem, hogy érdemes a fogyás a rendszer megállapításáról és a beszerzési egy 790i.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.