![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Épp most vettem egy Zalman CNPS9700 LED CPU hűtő (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118019.) Azt akartam, hogy a Xigmatec, amit ajánlott, mivel ők nem szállítanak a Fry's. Ez egy jó kaptam (ez volt a technika által ajánlott speciális, mint az egyik legjobb vitték), vagy meg veszem vissza, és kötelezze a Xig a Newegg?
EDIT: Úgy értettem, a Thermalright CPU hűtő: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835109125&Tpk=Thermalright Ultra 120 Extreme |
|
|
|||
|
|||
|
Úgy néz ki mint egy szilárd felülvizsgálatok ... csak nagy, ügyeljen arra, hogy elfér meg.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja, a srác akivel beszéltem, és tudja, hogy én rig-ügyben (Antek 900) és azt mondta, ez illik. Ő ugyanaz a hűtő és a helyzet.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hogy melyiket vetted akkor?
Mindkettő jó hűtők.
|
|
|||
|
|||
|
Megvan a Zalman, mert amit kellett. Ha azt mondod, hogy jó, akkor én fogok szünet számítógépem le és telepítse fel és az új merevlemezt. Nem akartam nyitni a dobozt, míg el nem kapott engedélyt lol. Komolyan, bízom benne, a srác ott, de bízom benne, ha folks több ...........
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja go for it.
I am 99%-ban biztos illeszkedik az Ön esetében. Ez egy nagyon jó hűtő, a par a Thermalright és jobb, mint a Xigmatec Hagyja, hogy lerombolja kezdődik!! Jó ideje, hogy mindent a jó tiszta is.
|
|||
|
|||
|
Egy jó és egy jobb tisztítási elrendezése a vezetékek. Cry Havoc és laza a Dogs of War. Ha Problémám van a HDD-s leszek, hogy hason csúszik segítségért. Miközben érzem magam vidám vagyok nuke disking lányaim PC és üzembe bizonyos XP tehát ő játszhat vele Barney játékokat és filmeket nézni lol. Van neki egy olyan verzióját, Vista (gondoltam ő is lehet kezdeni tanulni vele), de akarok építeni neki valami egy kicsit jobban, hogy (PentiumIV 3.8, 1 GB RAM, amit most), mivel nem tudok újra A Vista egy újabb számítógép. Amíg gondolkozom, hogy .........
Lennék hülye, hogy még egy 790i, csepp az egyik 9800GX2 és a fele az én RAM-mal együtt egy szép CHEAP core duo? Úgy gondolom, hogy adna nekem bőven korszerűsítése, ahogy öregszik, és többre van szüksége, vagy ............. Ha én csak kap egy olcsó mobo, Duo mag, és olcsó RAM? Bármely duó jobb lenne, mint a Pent4 és képes futtatni Vista nem? Is tudtam Probab ly kap, hogy olcsóbb, mint az ára a 790 és az új dolgok jönnek ki decemberben, a 790 lehetne az elavult mielőtt még kész a frissítéssel. Gondolok túl sok vagy túl kevés? |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Nem hiszem, hogy érdemes a fogyás a rendszer megállapításáról és a beszerzési egy 790i.