פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

CPU Cooler עזרה

Reply

שרשרת כלים
Old 19 ספטמבר 2008, 10:28
קבוצת תורמים

Default CPU Cooler עזרה

אני פשוט קניתי זלמן CNPS9700 LED CPU cooler (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118019.) רציתי Xigmatec כי היה מומלץ כי הם לא לשאת על פריי. האם זה יש לי אחד טוב (הומלץ על ידי מומחה טק שלהם, כמו אחד הטובים ביותר הם נשאו), או שעלי לקחת אותו חזרה הסדר Xig מ Newegg?

עריכה: התכוונתי קריר מעבד THERMALRIGHT דגם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835109125&Tpk=Thermalright 120 Ultra Extreme
Old 19 ספטמבר 2008, 10:35
חבר קבוצת

Default CPU Cooler עזרה

נראה מוצק לכל הביקורות שלו פשוט גדול ... אז ודא כי אתה יכול להתאים אותו.
Old 19 ספטמבר 2008, 10:38
קבוצת תורמים

Default CPU Cooler עזרה

כן, הבחור יודע דיברתי עם העגלה ואת התיק שלי (אנטק 900) והוא אמר שזה יתאים. יש לו את מקרר אותו במקרה.
Old 19 ספטמבר 2008, 10:45
מנהל קבוצת

Default CPU Cooler עזרה

איזה מהם קיבלת אז?

שניהם קירור טוב.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 19 ספטמבר 2008, 10:51
קבוצת תורמים

Default CPU Cooler עזרה

יש לי את זלמן כי זה מה שהם היו. אם אתה אומר שזה טוב אז אני הולך לשבור את המחשב שלי ולהתקין אותה ואת הכונן הקשיח החדש שלי. אני לא רוצה לפתוח את הקופסה עד שהגעתי lol רשות. ברצינות, אני סומך על הבחור שם, אבל אני בוטח בך יותר אנשים ...........
Old 19 ספטמבר 2008, 11:13
מנהל קבוצת

Default CPU Cooler עזרה

כן ללכת על זה.

אני 99% בטוח שזה יתאים במקרה שלך.

צידנית שלו טובה מאוד, שוה עם THERMALRIGHT דגם ו טוב יותר Xigmatec

תנו להרוס להתחיל! זמן טוב לתת הכל טוב נקי גם.

Old 19 ספטמבר 2008, 12:18
קבוצת תורמים

Default CPU Cooler עזרה

ניקוי טוב יותר של סידור החוטים. Cry Havoc ומשוחרר הכלבים של המלחמה. אם יש לי בעיות עם דיסק קשיח אני אהיה על להתרפס לעזרה. בעוד אני מרגיש עליז אני Nuke disking המחשב הבנות שלי ולהכניס קצת על XP כדי שתוכל לשחק במשחקים, בארני לה וסרטים לצפות lol. יש לי אותה גירסה של ויסטה (הבנתי היא עשויה גם להתחיל ללמוד עם זה) אבל אני רוצה לבנות לה משהו קצת יותר טוב בשביל זה (PentiumIV 3.8, 1 GB זיכרון RAM מה שיש לה עכשיו), מאז אני לא יכול לעשות שימוש חוזר Vista במחשב חדש. בזמן שאני חושב על זה .........

אני יכול להיות טיפש כדי לקבל עוד 790i, טיפה אחת של 9800GX2 שלי וחצי זיכרון RAM שלי יחד עם ליבה זול צמד נחמד? אני מניח כי היו נותנים לי המון מקום לשדרג כשהיא תתבגר יותר לצרכים, או ............. האם אני צריך פשוט לקבל MoBo זול, Core Duo, זיכרון RAM ו זול? כל צמד יהיה יותר טוב Pent4 ואת מסוגלת לרוץ Vista לא? גם אני יכול probab לי את זה כל זול יותר במחיר של 790 וגם עם דברים חדשים שיצאו בחודש דצמבר, 790 יכול להיות מיושן לפני שהיא אפילו מוכן לשדרג. אני חושב יותר מדי או לא מספיק?
Old 20 ספטמבר 2008, 12:51
מנהל קבוצת

Default CPU Cooler עזרה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bubba View Post
ניקוי טוב יותר של סידור החוטים. Cry Havoc ומשוחרר הכלבים של המלחמה. אם יש לי בעיות עם דיסק קשיח אני אהיה על להתרפס לעזרה. בעוד אני מרגיש עליז אני Nuke disking המחשב הבנות שלי ולהכניס קצת על XP כדי שתוכל לשחק במשחקים, בארני לה וסרטים לצפות lol. יש לי אותה גירסה של ויסטה (הבנתי היא עשויה גם להתחיל ללמוד עם זה) אבל אני רוצה לבנות לה משהו קצת יותר טוב בשביל זה (PentiumIV 3.8, 1 GB זיכרון RAM מה שיש לה עכשיו), מאז אני לא יכול לעשות שימוש חוזר Vista במחשב חדש. בזמן שאני חושב על זה .........

אני יכול להיות טיפש כדי לקבל עוד 790i, טיפה אחת של 9800GX2 שלי וחצי זיכרון RAM שלי יחד עם ליבה זול צמד נחמד? אני מניח כי היו נותנים לי המון מקום לשדרג כשהיא תתבגר יותר לצרכים, או ............. האם אני צריך פשוט לקבל MoBo זול, Core Duo, זיכרון RAM ו זול? כל צמד יהיה יותר טוב Pent4 ואת מסוגלת לרוץ Vista לא? גם אני יכול probab לי את זה כל זול יותר במחיר של 790 וגם עם דברים חדשים שיצאו בחודש דצמבר, 790 יכול להיות מיושן לפני שהיא אפילו מוכן לשדרג. אני חושב יותר מדי או לא מספיק?
אני חושב שעדיף לבנות מערכת חדשה אותה בזול. ראית את פתיל פחמנים הוא עשה אתמול עם העסקה באמת טובה Antec סונטה זה?

אני לא חושב שווה את להרזיה המערכת שלך למטה לקנות עוד 790i.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
USB Cooler על הנייד שלי ghbnic כללי חומרה צ 'אט 15 -10 אוקטובר 2008 15:10
חלל האוויר הטוב ביותר 775 Cooler thingie2 CPUs, Motherboards & RAM 17 19th יולי 2008 02:59
CPU Cooler. איזה מהם? craiig CPUs, Motherboards & RAM 7 14th פברואר 2008 15:15
Cooler Aners92 כללי חומרה צ 'אט 2 20 ינואר 2008 03:41
Best 360 Cooler xactly כרטיסי מסך & Monitors 2 6 נובמבר 2007 14:26
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.