![]() |
|
| |||
| |||
| אני פשוט קניתי זלמן CNPS9700 LED CPU cooler (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118019.) רציתי Xigmatec כי היה מומלץ כי הם לא לשאת על פריי. האם זה יש לי אחד טוב (הומלץ על ידי מומחה טק שלהם, כמו אחד הטובים ביותר הם נשאו), או שעלי לקחת אותו חזרה הסדר Xig מ Newegg? עריכה: התכוונתי קריר מעבד THERMALRIGHT דגם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835109125&Tpk=Thermalright 120 Ultra Extreme |
|
| |||
| |||
| נראה מוצק לכל הביקורות שלו פשוט גדול ... אז ודא כי אתה יכול להתאים אותו. |
|
| |||
| |||
| כן, הבחור יודע דיברתי עם העגלה ואת התיק שלי (אנטק 900) והוא אמר שזה יתאים. יש לו את מקרר אותו במקרה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזה מהם קיבלת אז? שניהם קירור טוב.
|
| |||
| |||
| יש לי את זלמן כי זה מה שהם היו. אם אתה אומר שזה טוב אז אני הולך לשבור את המחשב שלי ולהתקין אותה ואת הכונן הקשיח החדש שלי. אני לא רוצה לפתוח את הקופסה עד שהגעתי lol רשות. ברצינות, אני סומך על הבחור שם, אבל אני בוטח בך יותר אנשים ........... |
|
| |||
| |||
| כן ללכת על זה. אני 99% בטוח שזה יתאים במקרה שלך. צידנית שלו טובה מאוד, שוה עם THERMALRIGHT דגם ו טוב יותר Xigmatec תנו להרוס להתחיל! זמן טוב לתת הכל טוב נקי גם.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ניקוי טוב יותר של סידור החוטים. Cry Havoc ומשוחרר הכלבים של המלחמה. אם יש לי בעיות עם דיסק קשיח אני אהיה על להתרפס לעזרה. בעוד אני מרגיש עליז אני Nuke disking המחשב הבנות שלי ולהכניס קצת על XP כדי שתוכל לשחק במשחקים, בארני לה וסרטים לצפות lol. יש לי אותה גירסה של ויסטה (הבנתי היא עשויה גם להתחיל ללמוד עם זה) אבל אני רוצה לבנות לה משהו קצת יותר טוב בשביל זה (PentiumIV 3.8, 1 GB זיכרון RAM מה שיש לה עכשיו), מאז אני לא יכול לעשות שימוש חוזר Vista במחשב חדש. בזמן שאני חושב על זה ......... אני יכול להיות טיפש כדי לקבל עוד 790i, טיפה אחת של 9800GX2 שלי וחצי זיכרון RAM שלי יחד עם ליבה זול צמד נחמד? אני מניח כי היו נותנים לי המון מקום לשדרג כשהיא תתבגר יותר לצרכים, או ............. האם אני צריך פשוט לקבל MoBo זול, Core Duo, זיכרון RAM ו זול? כל צמד יהיה יותר טוב Pent4 ואת מסוגלת לרוץ Vista לא? גם אני יכול probab לי את זה כל זול יותר במחיר של 790 וגם עם דברים חדשים שיצאו בחודש דצמבר, 790 יכול להיות מיושן לפני שהיא אפילו מוכן לשדרג. אני חושב יותר מדי או לא מספיק? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני לא חושב שווה את להרזיה המערכת שלך למטה לקנות עוד 790i.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| USB Cooler על הנייד שלי | ghbnic | כללי חומרה צ 'אט | 15 | -10 אוקטובר 2008 15:10 |
| חלל האוויר הטוב ביותר 775 Cooler | thingie2 | CPUs, Motherboards & RAM | 17 | 19th יולי 2008 02:59 |
| CPU Cooler. איזה מהם? | craiig | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 14th פברואר 2008 15:15 |
| Cooler | Aners92 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 20 ינואר 2008 03:41 |
| Best 360 Cooler | xactly | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 6 נובמבר 2007 14:26 |
| שרשרת כלים | |
| |