![]() |
|
| |||
| |||
| Es tikko nopircis Zalman CNPS9700 LED CPU dzesētājs (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118019.) Es gribēju Xigmatec ka bija ieteikts, jo tās neveica nekādus Fry's. Tas ir viens Man labi (tas bija ieteicis tehnoloģiju speciālista par vienu no labākajiem viņi veic), vai man ņemt atpakaļ un kārtības Xig no Newegg? EDIT: es gribēju thermalright CPU dzesētājs: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835109125&Tpk=Thermalright 120 Ultra Extreme |
|
| |||
| |||
| Izskatās, tās cietās vielas uz pārskatīšanas ... tikai lielas tāpēc pārliecinieties, ka jūs varat fit to. |
|
| |||
| |||
| Jā, puisis man stāstīja, kas zina manas platformu un lietu (Antek 900) un viņš teica, ka tas būtu piemērots. Viņš ir pats dzesētāju un lietu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kuriem viens bija jums, tad? Viņi abi ir labs coolers.
|
| |||
| |||
| Man Zalman, jo tas, ko viņi bija. Ja tas būs labi, tad es esmu, lai izjauktu manu datoru uz leju un instalējiet to un manu jauno cieto disku. Es negribēju, lai atvērtu lodziņu, līdz es saņēmu atļauju lol. Nopietni, es ticu puisis tur, bet es ticu jums ļaudīm vairāk ........... |
|
| |||
| |||
| Yep iet par to. Es esmu 99% pārliecināts, ka iederēsies jūsu gadījumu. Tās ir ļoti labs dzesētājs, par par ar Thermalright un labāk nekā Xigmatec Ļaujiet nojaukt sākties! Laikus sniegt visu labu tīru, kā arī.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Labs tīrīšanas un labāk izkārtojums vadi. Raudāt Havoc un birstošiem kara suņiem. Ja man ir problēmas ar HDD man būs par to zemoties palīdzību. Kamēr es jūtos Frisky Es esmu Nuke disking manas meitas datoru un nodot dažas XP, lai viņa varētu spēlēt savu Barney spēles un skatīties filmas lol. Man viņas versija par Vista (skatīja viņa var arī sākt mācīties ar to), bet es gribu, lai izveidotu viņu kaut nedaudz labāk, ka (PentiumIV 3.8, 1 GB RAM, ko viņa ir tagad), jo es nevaru atkārtoti Vista jaunāku datoru. Kamēr es domāju par to ......... Vai es dumjš, lai iegūtu citu 790I, piliens viens no maniem 9800GX2's un puse mana RAM kopā ar jauku CHEAP duo kodols? Es parēķināju, ka dos man daudz iespēju uzlabot viņa kļūst vecāka un ir vajadzīga lielāka vai ............. Vai man tikai iegūt lētu MOBO, Duo kodols, un lēti RAM? Jebkura duo būtu labāk, nekā Pent4 un braukt Vista, vai ne? Arī es varētu probab ly saņemt, ka visi lētāk nekā cena par 790 un ar jaunu stuff iznāks decembrī, 790 varētu būt novecojuši, pirms viņa pat ir gatava uzlabot. Man domāt pārāk daudz vai par maz? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es nedomāju tā vērts novājēšanu jūsu sistēmu uz leju un pērk citu 790I.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |