rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Procesorów, pamięci RAM i Motherboards

Register

CPU Cooler pomóc

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 września 2008, 10:28
Grupa dawcy

Default CPU Cooler pomóc

I właśnie kupił Zalman CNPS9700 LED cooler CPU (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118019.) Chciałem Xigmatec że polecił, ponieważ nie dokonała żadnych na Fry's. Czy ten jeden mam dobre (to było zalecane przez specjalistów technologii jako jednego z najlepszych nosili), czy powinienem wziąć go z powrotem i porządku Xig z Newegg?

EDIT: chciałem Thermalright cooler CPU: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835109125&Tpk=Thermalright 120 Ultra Extreme
Old 19 września 2008, 10:35
Członek grupy

Default CPU Cooler pomóc

Wygląda na to jego stałej na opinie ... tylko duże więc upewnij się, można dopasować go.
Old 19 września 2008, 10:38
Grupa dawcy

Default CPU Cooler pomóc

Tak, facet rozmawiałem zna moje amatorskie i sprawy (Antek 900) i powiedział, że pasuje. On sam cooler i przypadku.
Old 19 września 2008, 10:45
Moderator grupy

Default CPU Cooler pomóc

Który did you get to?

Są to zarówno dobre, jak chłodnice.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 19 września 2008, 10:51
Grupa dawcy

Default CPU Cooler pomóc

Mam Zalmana bo to, co mieli. If you say it's good to I'm going to break down mojego komputera i zainstalować go i mój nowy dysk twardy. Nie chciałem, aby otworzyć pole do czasu mam lol zgody. Poważnie, ufam facet istnieje, ale ufam ci ludzie bardziej ...........
Old 19 września 2008, 11:13
Moderator grupy

Default CPU Cooler pomóc

Tak go for it.

I am 99% pewien, że to mieści się w Twoim przypadku.

Jego bardzo dobre chłodnicy, na równi z Thermalright i lepiej niż Xigmatec

Niech zburzyć zacząć! Dobry czas, aby oddać wszystko good clean as well.

Old 19 września 2008, 12:18
Grupa dawcy

Default CPU Cooler pomóc

Dobre czyszczenia i lepsze ułożenie kabli. Cry Havoc i luźne Dogs of War. Jeśli masz problemy z HDD będę na czołgać się o pomoc. Choć czuję ruchliwy jestem Nuke talerzowanie moim komputerze córki i wprowadzenie na niektórych XP tak, aby mogła w nią Barney gry i oglądać filmy, lol. Mam jej wersję Vista (figurowe może ona również zacząć się uczyć z nim), ale chcą budować jej coś trochę lepiej, że (PentiumIV 3.8, 1 GB pamięci RAM, co ma teraz), bo nie może ponownie Vista na nowszych komputerach. Gdy myślę o tym .........

Byłbym głupi, by przejść do następnej 790i, jedną kroplę moich 9800GX2 i połowę mojej pamięci wraz z Nicei core duo CHEAP? Uważam, iż będzie mi dużo miejsca, aby uaktualnić jak ona wiekiem i potrzebuje więcej lub ............. Czy po prostu tani Mobo, Core Duo i tanie pamięci RAM? Każdy duet byłby lepszy niż Pent4 i stanie uruchomić Vista czy nie? Również mogę probab ly się, że tańsze niż cena 790 i new stuff coming out w grudniu, 790 mogą być nieaktualne, zanim ona jest jeszcze gotowy do uaktualnienia. Myślę za dużo czy za mało?
Old 20 września 2008, 12:51
Moderator grupy

Default CPU Cooler pomóc

Cytat:
Originally Posted by Bubba View Post
Dobre czyszczenia i lepsze ułożenie kabli. Cry Havoc i luźne Dogs of War. Jeśli masz problemy z HDD będę na czołgać się o pomoc. Choć czuję ruchliwy jestem Nuke talerzowanie moim komputerze córki i wprowadzenie na niektórych XP tak, aby mogła w nią Barney gry i oglądać filmy, lol. Mam jej wersję Vista (figurowe może ona również zacząć się uczyć z nim), ale chcą budować jej coś trochę lepiej, że (PentiumIV 3.8, 1 GB pamięci RAM, co ma teraz), bo nie może ponownie Vista na nowszych komputerach. Gdy myślę o tym .........

Byłbym głupi, by przejść do następnej 790i, jedną kroplę moich 9800GX2 i połowę mojej pamięci wraz z Nicei core duo CHEAP? Uważam, iż będzie mi dużo miejsca, aby uaktualnić jak ona wiekiem i potrzebuje więcej lub ............. Czy po prostu tani Mobo, Core Duo i tanie pamięci RAM? Każdy duet byłby lepszy niż Pent4 i stanie uruchomić Vista czy nie? Również mogę probab ly się, że tańsze niż cena 790 i new stuff coming out w grudniu, 790 mogą być nieaktualne, zanim ona jest jeszcze gotowy do uaktualnienia. Myślę za dużo czy za mało?
Myślę, że chcesz być lepiej budować swoje nowe tanie systemu. Widziałeś wątku węgle uczynił drugi dzień z naprawdę dobrą ofertę Antec Sonata in it?

Nie sądzę, jego wartość odchudzania działania systemu i kupno innego 790i.

Reply

Register

Zakładki