![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I właśnie kupił Zalman CNPS9700 LED cooler CPU (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118019.) Chciałem Xigmatec że polecił, ponieważ nie dokonała żadnych na Fry's. Czy ten jeden mam dobre (to było zalecane przez specjalistów technologii jako jednego z najlepszych nosili), czy powinienem wziąć go z powrotem i porządku Xig z Newegg? EDIT: chciałem Thermalright cooler CPU: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835109125&Tpk=Thermalright 120 Ultra Extreme |
|
| |||
| |||
| Wygląda na to jego stałej na opinie ... tylko duże więc upewnij się, można dopasować go. |
|
| |||
| |||
| Tak, facet rozmawiałem zna moje amatorskie i sprawy (Antek 900) i powiedział, że pasuje. On sam cooler i przypadku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Który did you get to? Są to zarówno dobre, jak chłodnice.
|
| |||
| |||
| Mam Zalmana bo to, co mieli. If you say it's good to I'm going to break down mojego komputera i zainstalować go i mój nowy dysk twardy. Nie chciałem, aby otworzyć pole do czasu mam lol zgody. Poważnie, ufam facet istnieje, ale ufam ci ludzie bardziej ........... |
|
| |||
| |||
| Tak go for it. I am 99% pewien, że to mieści się w Twoim przypadku. Jego bardzo dobre chłodnicy, na równi z Thermalright i lepiej niż Xigmatec Niech zburzyć zacząć! Dobry czas, aby oddać wszystko good clean as well.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Dobre czyszczenia i lepsze ułożenie kabli. Cry Havoc i luźne Dogs of War. Jeśli masz problemy z HDD będę na czołgać się o pomoc. Choć czuję ruchliwy jestem Nuke talerzowanie moim komputerze córki i wprowadzenie na niektórych XP tak, aby mogła w nią Barney gry i oglądać filmy, lol. Mam jej wersję Vista (figurowe może ona również zacząć się uczyć z nim), ale chcą budować jej coś trochę lepiej, że (PentiumIV 3.8, 1 GB pamięci RAM, co ma teraz), bo nie może ponownie Vista na nowszych komputerach. Gdy myślę o tym ......... Byłbym głupi, by przejść do następnej 790i, jedną kroplę moich 9800GX2 i połowę mojej pamięci wraz z Nicei core duo CHEAP? Uważam, iż będzie mi dużo miejsca, aby uaktualnić jak ona wiekiem i potrzebuje więcej lub ............. Czy po prostu tani Mobo, Core Duo i tanie pamięci RAM? Każdy duet byłby lepszy niż Pent4 i stanie uruchomić Vista czy nie? Również mogę probab ly się, że tańsze niż cena 790 i new stuff coming out w grudniu, 790 mogą być nieaktualne, zanim ona jest jeszcze gotowy do uaktualnienia. Myślę za dużo czy za mało? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Nie sądzę, jego wartość odchudzania działania systemu i kupno innego 790i.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |