![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Управо сам купио Залман ЦНПС9700 ЛЕД-ЦПУ хладњака (хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16835118019) Хтео сам Ксигматец да је препоручио јер нису на било који носе. СРЈ. Да ли је ово сам добар (препоручено је од стране њихових технички стручњак као један од најбољих Повезли), или треба да се врате и како би Ксиг из Неуегг? Едит: мислио сам Тхермалригхт процесор хладњак: хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуцт.аспкс?Итем=Н82Е16835109125&Тпк=Тхермалригхт 120 ултра Екстремно |
|
| |||
| |||
| Изгледа да је солидан по критике ... само велики зато проверите да ли можете да стане. |
|
| |||
| |||
| Да, момак сам говорио да зна мој слуцај и камион с приколицом (Антек 900) и рекао да ће стати. Он има исти хладњак и случај. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који сте добили онда? Обојица су добри хладњаци.
|
| |||
| |||
| Имам Залман, јер то је оно што су имали. Ако кажете да је добра онда ћу да прекршим свој рачунар на доле и инсталирајте га и мој нови хард диск. Нисам хтео да отвори поље све док нисам добио дозволу ЛОЛ. Озбиљно, верујем тамо момак, али ти људи више веровати ........... |
|
| |||
| |||
| Ыеп ићи за то. Ја сам 99% сигуран да ће се уклопити у вашем случају. Његова веома добар хладњак, равноправне са Тхермалригхт и боље него Ксигматец Нека почне рушити! Добар тренутак да све добро чист као.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Добар чишћење и бољи аранжман од жице. Цры Хавок опуштен и пси рата. Ако имам проблема са ХДД-Ја ћу бити на пузати за помоћ. Док сам ја Нуке енергичан осећај сам дискинг моје ћерке ПЦ и да ставите неке КСП на тако она може да игра своју Барни игрице и гледање филмова ЛОЛ. Имам је верзију Висте (мислио је како могу да науче и почети са њом), али желим да јој изграде нешто мало боље за то (ПентиумИВ 3.8, 1 ГБ РАМ меморије шта она сад има), јер не могу поново Виста на новији рачунар. Док ја размишљам о томе ......... Бих се глупо да се други 790и, кап је један од мојих 9800ГКС2 и по мом РАМ-а заједно са лепим ЦХЕАП Дуо језгра? Чак мислим да ће ми дати довољно простора за надоградњу као што она постаје старија и треба више, или ............. Да ли само добити МоБо јефтин, дуо језгром, а јефтини РАМ-а? Било који дует це бити боље него Пент4 и способан да покрене Видик зар не? Такође сам могао Пробаб сг добити да све јефтиније од цене 790 и нове ствари излазе у децембру, 790 може бити застарела пре него што је чак и спреман за надоградњу. Ам И размишљање превише или не довољно? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Не мислим да је вредно мршављење ваш систем доле и куповину друге 790и.
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| УСБ хладњак на мој лаптоп | гхбниц | Генерал Хардуаре Цхат | 15 | 10 октобар 2008 15:10 |
| Бест соцкет 775 ваздушни хладњак | тхингие2 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 17 | 19. јула 2008 02:59 |
| ЦПУ хладњак. Који? | цраииг | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 14 фебруар 2008 15:15 |
| Фрижидери | Анерс92 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 20 јануар 2008 03:41 |
| Бест 360 хладњак | ксацтлы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 6 новембар 2007 14:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |