az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

CPU Soğutucu yardım

Reply

Konu Araçları
Old 19 Eylül 2008, 10:28
Bağış Grubu

Default CPU Soğutucu yardım

Sadece satın Zalman CNPS9700 işlemci soğutucusu LED (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118019.) Çünkü onlar hiçbir taşımak istemedim tavsiye edilmiştir Xigmatec istiyordu Fry's. Bu benim var iyi mi (biri de yapılan en iyi olarak kendi teknoloji uzmanı) veya tavsiye edilmiştir Onu geri almalı ve Newegg den Xig sipariş?

EDIT: Ben Thermalright CPU soğutucu anlamına geliyordu: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835109125&Tpk=Thermalright 120 Ultra Extreme
Old 19 Eylül 2008, 10:35
Üye Grubu

Onun değerlendirmeden başı katı ... sadece o yüzden uyum sağlamak çok benziyor.
Old 19 Eylül 2008, 10:38
Bağış Grubu

Evet, adam ben konuştum (Antek 900) benim teçhizat ve vaka bilir ve onu uygun olacağını söyledi. O aynı soğutucu ve olgu vardır.
Old 19 Eylül 2008, 10:45
Moderatör Grubu

Hangisi daha sonra elde mi?

Ikisi de iyi soğutucular vardır.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 19 Eylül 2008, 10:51
Bağış Grubu

Çünkü ne olduğunu's Ben Zalman var. Eğer o zaman iyi ki benim bilgisayar yıkmak ve kurun ve yeni sabit disk gidiyorum. Dek izin lol var ben kutusunu açmak istemedi. Ciddi, orada adam güven, ama daha ........... millet güven
Old 19 Eylül 2008, 11:13
Moderatör Grubu

Yep için gidin.

Ben% 99 sizin durumda uyacaktır eminim.

Thermalright ve Xigmatec daha iyi ile eşit onun çok iyi bir soğutucu,

Sökmek başlasın! İyi zaman her şey temiz bir iyi yanı vermek.

Old 19 Eylül 2008, 12:18
Bağış Grubu

İyi bir temizlik ve telleri daha iyi bir aranjman. Cry Havoc ve gevşek savaş köpekleri. Eğer HDD ile yardım için sürünmek için olacak sorunları var. Ben frisky hissediyorum ben nuke kızlarım PC disking kulüpler ve bu yüzden ona Barney oyun ve film seyredebilir lol oyun hakkında bazı XP koyarak while. Ben (o da onunla öğrenmeye başlayabilir düşündüm) ama biraz (PentiumIV 3,8, 1 GB RAM ne şimdi sahip olduğu için daha iyi) ona bir şeyler yapmak isterseniz, ondan beri I can't yeniden Vista'nın ona bir versiyonu var Vista daha yeni bir bilgisayar. Ben bu ......... düşünüyorum

Would i, açılan bir başka 790i almak için aptal olmak güzel bir UCUZ ikilisi çekirdek ile birlikte benim 9800GX2 ve yarısı RAM? O beni oda yükseltmek için bol verecek figür olarak o büyük alır ve ihtiyaçlarına daha fazla veya ............. Ben sadece ucuz bir Mobo, Duo çekirdek, ve ucuz RAM almalıyım? Herhangi bir ikili Pent4 daha iyi olurdu ve Vista çalıştırmak mümkün değil mi? Ayrıca ben ly tüm bir 790 ve yeni şeyler Aralık ayında, önce o bile yükseltmeye hazır 790 eskimiş olabilir gelme dışarı ile fiyatı daha ucuz olsun probab olabilir. Am i düşünme çok fazla ya da yeterli değil?
Old 20 Eylül 2008, 12:51
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Bubba View Post
İyi bir temizlik ve telleri daha iyi bir aranjman. Cry Havoc ve gevşek savaş köpekleri. Eğer HDD ile yardım için sürünmek için olacak sorunları var. Ben frisky hissediyorum ben nuke kızlarım PC disking kulüpler ve bu yüzden ona Barney oyun ve film seyredebilir lol oyun hakkında bazı XP koyarak while. Ben (o da onunla öğrenmeye başlayabilir düşündüm) ama biraz (PentiumIV 3,8, 1 GB RAM ne şimdi sahip olduğu için daha iyi) ona bir şeyler yapmak isterseniz, ondan beri I can't yeniden Vista'nın ona bir versiyonu var Vista daha yeni bir bilgisayar. Ben bu ......... düşünüyorum

Would i, açılan bir başka 790i almak için aptal olmak güzel bir UCUZ ikilisi çekirdek ile birlikte benim 9800GX2 ve yarısı RAM? O beni oda yükseltmek için bol verecek figür olarak o büyük alır ve ihtiyaçlarına daha fazla veya ............. Ben sadece ucuz bir Mobo, Duo çekirdek, ve ucuz RAM almalıyım? Herhangi bir ikili Pent4 daha iyi olurdu ve Vista çalıştırmak mümkün değil mi? Ayrıca ben ly tüm bir 790 ve yeni şeyler Aralık ayında, önce o bile yükseltmeye hazır 790 eskimiş olabilir gelme dışarı ile fiyatı daha ucuz olsun probab olabilir. Am i düşünme çok fazla ya da yeterli değil?
Ona yeni bir ekonomik sistem inşa etmek için daha iyi olacağını düşünüyorum. Onun gün içinde gerçekten iyi Antec Sonata anlaşma ile yapılan Karbonlar iplik gördün mü?

Ben onun değer sistem aşağı zayıflama ve başka bir 790i satın sanmıyorum.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından