менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Кулер допомогу

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 вересня 2008, 10:28
Донор групи

Default Кулер допомогу

Я тільки що купив Zalman CNPS9700 LED CPU Cooler (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118019.) Я хотів Xigmatec, що було рекомендовано, тому що вони не мали скільки-небудь Фрая. Лі це, що я одержав гарну (це було рекомендовано їх технічного фахівця в якості одного з кращих, вони зробили), або краще взяти його назад, і тим Xig від Newegg?

EDIT: я маю на увазі кулера Thermalright: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835109125&Tpk=Thermalright 120 Ultra Extreme
Old 19 вересня 2008, 10:35
Член групи

Default Кулер допомогу

Схоже, свою тверду за відгуки ... просто великі тому переконайтеся, що поміщається.
Old 19 вересня 2008, 10:38
Донор групи

Default Кулер допомогу

Так, хлопець, я говорив знає мої установки і справи (Antek 900), і він сказав, що буде відповідати. Він має таку ж кулер і корпус.
Old 19 вересня 2008, 10:45
Модератор групи

Default Кулер допомогу

Яка в тебе тоді?

Вони обидва гарні охолоджувачі.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 19 вересня 2008, 10:51
Донор групи

Default Кулер допомогу

Я отримав Zalman, тому що це те, що вони були. Якщо вам говорять, що це гарна то я збираюся розірвати "Мій комп'ютер" вниз, і встановіть його і мій новий жорсткий диск. Я не хочу, щоб відкрити вікна, поки я не отримав дозволу LOL. Серйозно, я сподіваюся, що хлопець там, але я сподіваюся, ви, хлопці, більше ...........
Old 19 вересня 2008, 11:13
Модератор групи

Default Кулер допомогу

Та зробіть це.

Я 99% впевнений, він буде вписуватися у ваші справи.

Її дуже хороший кулер, нарівні з Thermalright і краще, ніж Xigmatec

Дозвольте почати руйнувати! Гарний час, щоб віддати все добре, а чисті.

Old 19 вересня 2008, 12:18
Донор групи

Default Кулер допомогу

Гарна прибирання та кращого розташування проводів. Cry Havoc і сипучих псів війни. Якщо у мене є проблеми з HDD я буду валятися на допомогу. Хоча я відчуваю баских я Nuke дискування моєї дочки ПК і поклавши собі на XP тому вона може грати свою Барні ігри і дивитися фільми LOL. Я отримав її версії Vista (фігурне вона може також почати вивчати з нею), але я хочу, щоб побудувати її щось трохи краще для цього (PentiumIV 3.8, 1 ГБ оперативної пам'яті, що вона має зараз), так як я не може повторно Vista на новому комп'ютері. Хоча я думаю, що .........

Хіба я дурний, щоб отримати інший 790i, падіння одного з моїх 9800GX2 і половина моєї пам'яті разом з красивим Core Duo дешево? Я вважаю, що дасть мені достатньо місця для оновлення, як вона старіє і потребує більш-............. Чи повинен я просто отримати недорогу MoBo, Duo ядра, ОЗУ і дешево? ANy Duo буде краще, ніж Pent4 і можливість запускати Vista чи не так? Крім того, я міг би отримати Probab ли, що все дешевше, ніж ціна 790 і новий матеріал виходив у грудні, 790 можуть бути застарілими, перш ніж вона навіть готовий до оновлення. Я думаю дуже багато чи мало?
Old 20 вересня 2008, 12:51
Модератор групи

Default Кулер допомогу

Цитата:
Спочатку Написав Bubba View Post
Гарна прибирання та кращого розташування проводів. Cry Havoc і сипучих псів війни. Якщо у мене є проблеми з HDD я буду валятися на допомогу. Хоча я відчуваю баских я Nuke дискування моєї дочки ПК і поклавши собі на XP тому вона може грати свою Барні ігри і дивитися фільми LOL. Я отримав її версії Vista (фігурне вона може також почати вивчати з нею), але я хочу, щоб побудувати її щось трохи краще для цього (PentiumIV 3.8, 1 ГБ оперативної пам'яті, що вона має зараз), так як я не може повторно Vista на новому комп'ютері. Хоча я думаю, що .........

Хіба я дурний, щоб отримати інший 790i, падіння одного з моїх 9800GX2 і половина моєї пам'яті разом з красивим Core Duo дешево? Я вважаю, що дасть мені достатньо місця для оновлення, як вона старіє і потребує більш-............. Чи повинен я просто отримати недорогу MoBo, Duo ядра, ОЗУ і дешево? ANy Duo буде краще, ніж Pent4 і можливість запускати Vista чи не так? Крім того, я міг би отримати Probab ли, що все дешевше, ніж ціна 790 і новий матеріал виходив у грудні, 790 можуть бути застарілими, перш ніж вона навіть готовий до оновлення. Я думаю дуже багато чи мало?
Я думаю, ви б краще побудувати свою нову недорогу систему. Ви бачили кутів потоку він зробив днями з дійсно хорошим Antec Sonata справа в цьому?

Я не думаю, свою цінність для схуднення системі вниз і купівлі іншого 790i.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Usb кулер на моєму ноутбуці ghbnic Генеральний обладнання чат 15 10 жовтня 2008 15:10
Краща Socket 775 охолоджувач повітря thingie2 Процесори, материнські плати RAM & 17 19 липня 2008 02:59
Кулер. Який? craiig Процесори, материнські плати RAM & 7 14 лютого 2008 15:15
Cooler Aners92 Генеральний обладнання чат 2 20 січня 2008 03:41
Кращі 360 кулер xactly Графічні карти & Монітори 2 6 листопада 2007 14:26
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.