![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що купив Zalman CNPS9700 LED CPU Cooler (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835118019.) Я хотів Xigmatec, що було рекомендовано, тому що вони не мали скільки-небудь Фрая. Лі це, що я одержав гарну (це було рекомендовано їх технічного фахівця в якості одного з кращих, вони зробили), або краще взяти його назад, і тим Xig від Newegg? EDIT: я маю на увазі кулера Thermalright: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835109125&Tpk=Thermalright 120 Ultra Extreme |
|
| |||
| |||
| Схоже, свою тверду за відгуки ... просто великі тому переконайтеся, що поміщається. |
|
| |||
| |||
| Так, хлопець, я говорив знає мої установки і справи (Antek 900), і він сказав, що буде відповідати. Він має таку ж кулер і корпус. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яка в тебе тоді? Вони обидва гарні охолоджувачі.
|
| |||
| |||
| Я отримав Zalman, тому що це те, що вони були. Якщо вам говорять, що це гарна то я збираюся розірвати "Мій комп'ютер" вниз, і встановіть його і мій новий жорсткий диск. Я не хочу, щоб відкрити вікна, поки я не отримав дозволу LOL. Серйозно, я сподіваюся, що хлопець там, але я сподіваюся, ви, хлопці, більше ........... |
|
| |||
| |||
| Та зробіть це. Я 99% впевнений, він буде вписуватися у ваші справи. Її дуже хороший кулер, нарівні з Thermalright і краще, ніж Xigmatec Дозвольте почати руйнувати! Гарний час, щоб віддати все добре, а чисті.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Гарна прибирання та кращого розташування проводів. Cry Havoc і сипучих псів війни. Якщо у мене є проблеми з HDD я буду валятися на допомогу. Хоча я відчуваю баских я Nuke дискування моєї дочки ПК і поклавши собі на XP тому вона може грати свою Барні ігри і дивитися фільми LOL. Я отримав її версії Vista (фігурне вона може також почати вивчати з нею), але я хочу, щоб побудувати її щось трохи краще для цього (PentiumIV 3.8, 1 ГБ оперативної пам'яті, що вона має зараз), так як я не може повторно Vista на новому комп'ютері. Хоча я думаю, що ......... Хіба я дурний, щоб отримати інший 790i, падіння одного з моїх 9800GX2 і половина моєї пам'яті разом з красивим Core Duo дешево? Я вважаю, що дасть мені достатньо місця для оновлення, як вона старіє і потребує більш-............. Чи повинен я просто отримати недорогу MoBo, Duo ядра, ОЗУ і дешево? ANy Duo буде краще, ніж Pent4 і можливість запускати Vista чи не так? Крім того, я міг би отримати Probab ли, що все дешевше, ніж ціна 790 і новий матеріал виходив у грудні, 790 можуть бути застарілими, перш ніж вона навіть готовий до оновлення. Я думаю дуже багато чи мало? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я не думаю, свою цінність для схуднення системі вниз і купівлі іншого 790i.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Usb кулер на моєму ноутбуці | ghbnic | Генеральний обладнання чат | 15 | 10 жовтня 2008 15:10 |
| Краща Socket 775 охолоджувач повітря | thingie2 | Процесори, материнські плати RAM & | 17 | 19 липня 2008 02:59 |
| Кулер. Який? | craiig | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 14 лютого 2008 15:15 |
| Cooler | Aners92 | Генеральний обладнання чат | 2 | 20 січня 2008 03:41 |
| Кращі 360 кулер | xactly | Графічні карти & Монітори | 2 | 6 листопада 2007 14:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |