![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти,
Току-що забелязах, че две ядра в моята CPU имат много различни температури. Core 1 е 34 градуса celcius, и Core 2 е 22 градуса celcius. Аз не съм сигурен дали това е нормално или не, защото никога не съм имал двуядрен преди. Проверих процеси, които използват най-CPU в Task Manager, и проверява принадлежност, и всички процеси, където е настроен да използва двете ядра. Направете програми само искате да използвате едно ядро? Има ли все пак да го промените? Или пък трябва да останат по този начин? Че това може да се прости с Google, но не можах да намеря нищо. Отговорите са оценени .
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не 100%, но това може да се дължи както не се използва еднакво през цялото време, второто ядро вероятно отваря само когато е необходимо.
|
|||
|
|||
|
Има ли някакъв начин да ги използва еднакво? Защото, ако само едно ядро не се използва, тогава пък се износени?
|
|||
|
|||
|
Можете CPU вероятно ще надживее всички останали компоненти в компютъра си, аз не бих се тревожи за това получаване износени.
|
|
|
|||
|
|||
|
Добре, така че мисля, че трябва да се оправи? Какво става, ако играя игри. Аз не знам как да се следи температурите след това, ще знам къде се използват една или две ядра?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аз не би помислил, че температурата трябва да бъде, че далеч един от друг, ми дуел ядра са винаги в рамките на около 5 градуса един от друг. Но това трябва да се оправи, както и за Ingame, не, няма начин да знаят, че са и двете се използват в реално време (доколкото знам), освен ако имате плосък disply, имам G15 клавиатура, която е построена една CoreTemp и са в движение, което дисплея, използване и температури на ядра на процесора върху LCD.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не бих се тревожи за това - може би само на едно ядро се използва повече от другите!
Какво можете да направите, все пак е отворен до Task Manager, десен бутон на процеса и натиснете "Set афинитет", който ще ви позволи да се определи процеса на двете ядра, или просто един от тях. CPU0 е Core 1 и CPU1 е Core 2. По подразбиране, всеки процес се разпространява в двете ядра. Моята система: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имам четириядрени и Temps са в около 5 градуса по Целзий си глоба
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Моля, отговорете, ако може да се направи труда да се направи това, тъй като писател да намеря човешката мотивация постоянно проучване .............. Аз съм винаги търсят необичайни черти характер да се използва за знаците, .......... |