![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Jen jsem si všiml, že obě jádra v procesoru má mít velmi odlišné teploty. Core 1 je 34 stupňů celcius, a Core 2 je 22 stupňů celcius. Nejsem si jistý, jestli je to normální nebo ne, protože jsem nikdy předtím dual-core. Zkontroloval jsem procesech, které využívají nejvíce procesoru ve Správci úloh a kontrolovat afinitu, a všechny procesy, kde nastaven na obě jádra. Do programu chcete používat pouze jedno jádro? Je tam stejně to změnit? Nebo to má to tak i zůstane? Myslel to by mohlo být jednoduché s google, ale nenašla jsem nic. Odpovědi jsou oceňovány .
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne 100%, ale může to být způsobeno jak nepoužívá rovnoměrně po celou dobu, druhé jádro pravděpodobně jen otevře v případě potřeby.
| |||
| |||
| Existuje nějaký způsob, jak je používat stejně? Protože kdyby jen jedno jádro se používá, pak není to dostat opotřebované?
|
| |||
| |||
| CPU budete pravděpodobně přežije všechny ostatní součásti v počítači, tak bych si s tím starosti dostat opotřebované. |
|
| |||
| |||
| Ok, takže si myslím, že by mělo být dobře? Co když hraji hry. Nevím, jak monitorovat teploty pak budu vědět, kde je použití jednoho nebo dvou jádrech?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| já bych si nemyslel, že teploty by měly být daleko od sebe, moje duel jádra jsou vždy v rámci asi 5 stupňů od sebe. Ale to by mělo být v pořádku, jako ingame, ne, není způsob, jak vědí, že jsou využívány jak v reálném čase (pokud vím), pokud máte LCD disply, mám G15 klávesnici, která má jeden vestavěný v provozu a mají CoreTemp, které zobrazují na využití a teploty jádra procesoru na LCD.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych si s tím starosti - asi jen jedno jádro používá více než ostatní!
Co můžete udělat, když je otevřít správce úloh, klepněte pravým tlačítkem myši na proces a klikněte na tlačítko "Nastavit spřízněnosti", která vám umožní přiřadit procesu obě jádra nebo pouze jeden z nich. CPU0 je jádro 1 a CPU1 je Core 2. Ve výchozím nastavení každý proces rozprostírá přes obě jádra. Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Citace:
.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám čtyřjádrové a temps jsou všichni kolem 5 ° C si pokutu
| |||
| |||
| Citace:
Odpovězte, prosím, pokud můžete být trápení tak učinit, protože jako spisovatel najdu lidskou motivaci konstantní studie .............. Já jsem vždycky hledají neobvyklé povahové vlastnosti použít pro znaky .......... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslení týmu Race | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 29.srpna 2009 09:31 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 2. března 2009 23:00 |
| Počítačové teplotách | rsteenoven | Obecné Hardware Chat | 24 | 31. březen 2008 14:37 |
| Vyšší Jednotný Core, Dolní Duální Core | mykul | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 16. únor 2008 13:28 |
| Teploty | Mikel | Obecné Hardware Chat | 5 | 15. ledna 2008 23:55 |
| Thread Nástroje | |
| |