μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

CPU διαφορετικές θερμοκρασίες πυρήνα.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Οκτωβρίου 2008, 05:32
Ομάδα Δωρητών

Default CPU διαφορετικές θερμοκρασίες πυρήνα.

Γεια σου,
Μόλις παρατήρησα ότι οι δύο πυρήνες του επεξεργαστή μου έχουν πολύ διαφορετικές θερμοκρασίες. Core 1 είναι 34 βαθμούς celcius, και Core 2 είναι 22 μοίρες celcius. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι φυσιολογικό ή μη, γιατί ποτέ δεν είχα διπλού πυρήνα πριν. Έλεγξα τις μεθόδους που χρησιμοποιούν πλέον CPU στο έργο του διαχειριστή, και ελέγχονται συγγένεια, και όλες οι διαδικασίες που έχουν ρυθμιστεί να χρησιμοποιούν δύο πυρήνες. Κάντε τα προγράμματα μόνο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν πυρήνα; Υπάρχει οπωσδήποτε να το αλλάξετε; Ή μήπως θα πρέπει να παραμείνει έτσι; Πιστεύεται ότι αυτό θα μπορούσε να είναι απλή με το Google, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι.
Απαντήσεις appreciated.
Old 4 Οκτωβρίου 2008, 05:40
Διαχειριστής Ομάδα

Δεν είναι 100%, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται σε δύο δεν χρησιμοποιείται εξίσου όλη την ώρα, δεύτερο πυρήνα ίσως μόνο ανοίγει όταν χρειάζεται.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4 Οκτωβρίου 2008, 05:46
Ομάδα Δωρητών

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα χρησιμοποιούν εξίσου; Διότι, αν μόνο ένας πυρήνας χρησιμοποιείται, τότε δεν θα πάρει φθαρεί;
Old 4 Οκτωβρίου 2008, 05:48
Διαχειριστής Ομάδα

Μπορείτε CPU θα ζουν περισσότερο από πιθανώς όλα τα άλλα μέρη του υπολογιστή σας, θα ήθελα να μην ανησυχείτε για αυτό να πάρει φθαρεί.
Old 4 Οκτωβρίου 2008, 05:52
Ομάδα Δωρητών

Εντάξει, έτσι νομίζετε ότι θα πρέπει να είναι ωραία; Τι γίνεται αν παίζω παιχνίδια. Δεν ξέρω πώς να παρακολουθεί τις θερμοκρασίες τότε, θα ξέρω αν είναι με ένα ή δύο πυρήνες;
Old 4 Οκτωβρίου 2008, 06:18
Ομάδα Δωρητών

Δεν θα το είχα σκεφτεί τις θερμοκρασίες που πρέπει να απέχουν, πυρήνες μονομαχία μου είναι πάντα σε απόσταση περίπου 5 βαθμούς από την άλλη. Αλλά θα πρέπει να είναι ωραία, όπως και για ingame, δεν, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουν ότι και οι δύο χρησιμοποιούνται σε πραγματικό χρόνο (που ξέρω) εάν δεν έχετε μια LCD disply, έχω ένα πληκτρολόγιο G15 η οποία έχει ένα ενσωματωμένο και να έχει CoreTemp λειτουργίας που χρήση οθόνης και θερμοκρασίες των πόλων του επεξεργαστή πάνω στην οθόνη LCD.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 4 Οκτωβρίου 2008, 09:53
Ομάδα Δωρητών

Δεν θα ανησυχούσα για αυτό - ίσως μόνο ένα πυρήνα που χρησιμοποιείται περισσότερο από τις άλλες!

Τι μπορείτε να κάνετε αν και είναι ανοιχτό μέχρι έργο του διαχειριστή, κάντε δεξί κλικ σε μια διαδικασία και κάντε κλικ στο κουμπί "Set συγγένεια" που θα σας επιτρέψει να ορίσετε μια διαδικασία τόσο για την επένδυση ή μόνο μία από αυτές. CPU0 είναι πυρήνα 1 και CPU1 είναι πυρήνα 2. Από προεπιλογή, κάθε διαδικασία εξαπλώνεται σε ολόκληρη δύο πυρήνες.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 4η Οκτώβριος 2008, 16:38
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας tomthedrummer1992 View Post
Δεν θα ανησυχούσα για αυτό - ίσως μόνο ένα πυρήνα που χρησιμοποιείται περισσότερο από τις άλλες!

Τι μπορείτε να κάνετε αν και είναι ανοιχτό μέχρι έργο του διαχειριστή, κάντε δεξί κλικ σε μια διαδικασία και κάντε κλικ στο κουμπί "Set συγγένεια" που θα σας επιτρέψει να ορίσετε μια διαδικασία τόσο για την επένδυση ή μόνο μία από αυτές. CPU0 είναι πυρήνα 1 και CPU1 είναι πυρήνα 2. Από προεπιλογή, κάθε διαδικασία εξαπλώνεται σε ολόκληρη δύο πυρήνες.
Yea ξέρω αυτό, αλλά δεν μπορώ να μπει στον κόπο να αλλάξει η συγγένεια. Όσον αφορά το θέμα του πληκτρολογίου, δεν μπορώ να μπει στον κόπο να το αγοράσετε .
Old 4 Οκτωβρίου 2008, 18:49
Ομάδα Δωρητών

Έχω ένα τετραπλού πυρήνα και τα temps είναι όλα σε περίπου 5 βαθμούς C πρόστιμο σας

Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή

Processor (s):
q6600 G0 @ stock ψύξη ac καταψύκτη
Motherboard:
Gigabyte ep45 ds3r
Μνήμες:
2GB DDR2 800
Κάρτα γραφικών (ες):
4870 1gb
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
modded + ζωγραφισμένα περίπτωση w / 1kw Antec
Ψύξη:
2 120 χιλιοστών ανεμιστήρες 4 ανεμιστήρες 80 χιλιοστών και ένα hdd
Network / Internet:
διπλή gigabyte lan
Monitor (ες):
24 "acer
Operating System (s):
Windows XP
Old 4 Οκτωβρίου 2008, 20:54
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Coolyxxx View Post
Yea ξέρω αυτό, αλλά δεν μπορώ να μπει στον κόπο να αλλάξει η συγγένεια. Όσον αφορά το θέμα του πληκτρολογίου, δεν μπορώ να μπει στον κόπο να το αγοράσετε .
Εντάξει Θα δαγκώσει. Επομένως, γιατί είχαν μπει στον κόπο να σας ρωτήσω για adivice αν δεν μπορεί να μπει στον κόπο να την ακολουθήσει;

Σας παρακαλούμε να απαντήσετε, αν μπορείτε να τον κόπο να το πράξει, δεδομένου ότι ως συγγραφέας βρίσκω ανθρώπινο κίνητρο συνεχή μελέτη .............. Είμαι πάντα ψάχνει για ασυνήθιστα γνωρίσματα χαρακτήρα που θα χρησιμοποιείται για χαρακτήρες ..........
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.