![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου,
Μόλις παρατήρησα ότι οι δύο πυρήνες του επεξεργαστή μου έχουν πολύ διαφορετικές θερμοκρασίες. Core 1 είναι 34 βαθμούς celcius, και Core 2 είναι 22 μοίρες celcius. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι φυσιολογικό ή μη, γιατί ποτέ δεν είχα διπλού πυρήνα πριν. Έλεγξα τις μεθόδους που χρησιμοποιούν πλέον CPU στο έργο του διαχειριστή, και ελέγχονται συγγένεια, και όλες οι διαδικασίες που έχουν ρυθμιστεί να χρησιμοποιούν δύο πυρήνες. Κάντε τα προγράμματα μόνο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν πυρήνα; Υπάρχει οπωσδήποτε να το αλλάξετε; Ή μήπως θα πρέπει να παραμείνει έτσι; Πιστεύεται ότι αυτό θα μπορούσε να είναι απλή με το Google, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Απαντήσεις appreciated .
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν είναι 100%, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται σε δύο δεν χρησιμοποιείται εξίσου όλη την ώρα, δεύτερο πυρήνα ίσως μόνο ανοίγει όταν χρειάζεται.
|
|||
|
|||
|
Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα χρησιμοποιούν εξίσου; Διότι, αν μόνο ένας πυρήνας χρησιμοποιείται, τότε δεν θα πάρει φθαρεί;
|
|||
|
|||
|
Μπορείτε CPU θα ζουν περισσότερο από πιθανώς όλα τα άλλα μέρη του υπολογιστή σας, θα ήθελα να μην ανησυχείτε για αυτό να πάρει φθαρεί.
|
|
|
|||
|
|||
|
Εντάξει, έτσι νομίζετε ότι θα πρέπει να είναι ωραία; Τι γίνεται αν παίζω παιχνίδια. Δεν ξέρω πώς να παρακολουθεί τις θερμοκρασίες τότε, θα ξέρω αν είναι με ένα ή δύο πυρήνες;
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν θα το είχα σκεφτεί τις θερμοκρασίες που πρέπει να απέχουν, πυρήνες μονομαχία μου είναι πάντα σε απόσταση περίπου 5 βαθμούς από την άλλη. Αλλά θα πρέπει να είναι ωραία, όπως και για ingame, δεν, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουν ότι και οι δύο χρησιμοποιούνται σε πραγματικό χρόνο (που ξέρω) εάν δεν έχετε μια LCD disply, έχω ένα πληκτρολόγιο G15 η οποία έχει ένα ενσωματωμένο και να έχει CoreTemp λειτουργίας που χρήση οθόνης και θερμοκρασίες των πόλων του επεξεργαστή πάνω στην οθόνη LCD.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν θα ανησυχούσα για αυτό - ίσως μόνο ένα πυρήνα που χρησιμοποιείται περισσότερο από τις άλλες!
Τι μπορείτε να κάνετε αν και είναι ανοιχτό μέχρι έργο του διαχειριστή, κάντε δεξί κλικ σε μια διαδικασία και κάντε κλικ στο κουμπί "Set συγγένεια" που θα σας επιτρέψει να ορίσετε μια διαδικασία τόσο για την επένδυση ή μόνο μία από αυτές. CPU0 είναι πυρήνα 1 και CPU1 είναι πυρήνα 2. Από προεπιλογή, κάθε διαδικασία εξαπλώνεται σε ολόκληρη δύο πυρήνες. Το σύστημά μου: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έχω ένα τετραπλού πυρήνα και τα temps είναι όλα σε περίπου 5 βαθμούς C πρόστιμο σας
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σας παρακαλούμε να απαντήσετε, αν μπορείτε να τον κόπο να το πράξει, δεδομένου ότι ως συγγραφέας βρίσκω ανθρώπινο κίνητρο συνεχή μελέτη .............. Είμαι πάντα ψάχνει για ασυνήθιστα γνωρίσματα χαρακτήρα που θα χρησιμοποιείται για χαρακτήρες .......... |