![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Upravo sam primjetio da dvije jezgre u mom CPU imaju vrlo različite temperature. Core 1 je 34 stupnjeva celcius, i Core 2 iznosi 22 stupnjeva celcius. Im 'ne siguran ako je to normalno ili ne, jer nisam imao dual core prije. Provjerio sam procese koristeći najviše u CPU zadaća voditelj, a provjerava afiniteta, a svi procesi gdje se postaviti na korištenje obje jezgre. Da li programe samo žele koristiti jedan srž? Ima li bilo kako to promijeniti? Ili se Internet morati ostati na taj način? Misli da je ovaj mogao biti jednostavan sa google, ali nisam mogao naći ništa. Odgovori su poštovati .
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nije 100% ali ovaj svibanj se zbog oba ne koriste svi jednako vrijeme, druge temeljne vjerojatno tek otvara kada je to potrebno.
| |||
| |||
| Postoji li neki način kako bi ih koristili jednako? Jer ako se koristi samo jedna jezgra, a ne dobiti istrošena?
|
| |||
| |||
| Te CPU vjerojatno će nadživjeti sve ostale dijelove u vašem PC-u, ne bih brinuti o tome uzimajući istrošena. |
|
| |||
| |||
| Ok, tako da mislim da bi trebao biti u redu? Što ako sam igranje igara. Ne znam kako pratiti temperature onda, da li ću znati, gdje je pomoću jedne ili dvije jezgre?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja ne bi mislio temperature treba taj udaljeni, mi dvoboj jezgri uvijek su u roku od oko 5 stupnjeva jedan od drugoga. Ali, to bi trebalo biti sve u redu, kao i za Ingame, ne, ne postoji način da se zna da su oba se koriste u stvarnom vremenu (da znam) osim ako imate LCD disply, imam G15 tipkovnica koja ima jedan izgrađen i imati CoreTemp trčanje u kojima se prikazuje uporabu i temperature jezgre CPU-a na LCD.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne bih brinite o tome - vjerojatno samo jedna jezgra se koristi više od ostalih!
Što možete učiniti iako je otvoriti task manager, desni klik na proces i kliknite na "Set afinitet", koja će vam omogućiti da dodijelite proces na obje jezgre ili samo jedan od njih. CPU0 je jezgra 1 i CPU1 je core 2. Po zadanom, svaki proces prostire se na obje jezgre. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Quote:
.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| imam quad core i temps su svi u oko 5 stupnjeva C vaše fine
| |||
| |||
| Quote:
Molim odgovor, ako mogu biti gnjaviti to učiniti, jer je kao pisac nađem ljudske motivacije konstanta studija .............. Ja sam uvijek u potrazi za neobične crte karaktera koristiti za znakove .......... |