![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Csak most vettem észre, hogy a két CPU magot az én két nagyon különböző hőmérsékleteken. 1 mag 34 fok celcius, és a core 2 a 22 fok celcius. Nem vagyok biztos benne, hogy normális vagy nem, mert soha nem volt dual core előtt. Megnéztem a folyamatok segítségével a legtöbb CPU-ban feladat igazgató, és ellenőrizni affinitás, és az összes folyamat, ahol meg használni a két mag. Ne csak a programokat szeretnénk használni egy mag? Van egyébként, hogy megváltoztasd? Vagy ez volna maradni az úton? Gondoltam, ez lehet egyszerű Google-lal, de nem találtam semmit. Válaszok appreciated .
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem 100%, de ez lehet az oka, hogy mindkét nem egyformán használják minden alkalommal, a második mag valószínűleg csak nyit meg, ha szükséges.
| |||
| |||
| Van bármilyen módon, hogy azok használata egyaránt? Mert ha csak egy mag használunk, akkor nem is kap elhasználódott?
|
| |||
| |||
| Ön CPU valószínűleg túléli az összes többi részét a számítógépen, én nem aggódni kezd kopott. |
|
| |||
| |||
| Ok, így gondolom, hogy kell jól? Mi van, ha én vagyok a játékban. Nem tudom, hogyan ellenőrzi a hőmérséklet, akkor majd én tudom, hol van egy vagy két mag?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem szeretném, ha úgy gondolta, hogy meg kell, hogy a hőmérséklet messze egymástól, én párbaj magok mindig belül mintegy 5 fokkal egymást. De meg kell finom, mint a játékból, nem, nincs módja annak, hogy tudja, hogy mind a használt, valós időben (amit én tudok), ha van egy LCD disply, van egy G15 billentyűzet, amely egy beépített , és azokra, amelyek futás CoreTemp kijelző használatához és hőmérséklete Cores a CPU-ra a kijelzőn.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I wouldn't worry about it - valószínűleg csak az egyik mag többet használ, mint a másik!
Mit tehet Ön, ha ki van nyitva feladat igazgató, kattintson a jobb egérgombbal a folyamatban, és kattintson a "affinitás beállítása", amely lehetővé teszi, hogy hozzá egy folyamatot, mind a mag, vagy csak egy ezek közül. CPU0 a mag az 1. és CPU1 van core 2. Alapértelmezés szerint minden egyes folyamat-szerte terjed a két mag. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nekem van egy quad core és a Temps mindegyike körülbelül 5 ° C a bírság
| |||
| |||
| Idézet:
Kérem válaszoljon, ha lehet a fáradságot, hogy erre, hiszen íróként találok emberi motiváció állandó tanulmány .............. Én mindig is nyitott volt szokatlan jellegű tulajdonságokat használni karakter .......... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | Augusztus 29, 2009 09:31 |
| Intel Core 2 Duo E8500 kontra Intel Core 2 Quad Q9650 kontra Intel Core I7 920 kontra Intel Core I7 940 | sajasio | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 2. március 2009 23:00 |
| Számítógép hőmérsékletek | rsteenoven | Általános fémáru Chat | 24 | 31. március 2008 14:37 |
| Felsőfokú Single Core, Alsó Dual Core | mykul | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 16. február 2008 13:28 |
| Hőmérsékletek | Mikel | Általános fémáru Chat | 5 | 15. január 2008 23:55 |
| Téma eszközök | |
| |