![]() |
|
| |||
| |||
| הי, אני רק שם לב כי שתי ליבות CPU שלי יש סוגים שונים מאוד של טמפרטורות. 1 הליבות היא 34 מעלות celcius, ו Core 2 הוא 22 מעלות celcius. אני לא בטוח אם הוא רגיל או לא, כי אני אף פעם לא היה DUAL CORE לפני. בדקתי את התהליכים באמצעות ביותר ב CPU במנהל המשימות, וכן בדק זיקה, וכל התהליכים בהם בחר להשתמש בשתי ליבות. האם התוכניות רוצה להשתמש רק ליבה אחת? האם יש בכל זאת כדי לשנות את זה? או האם היא צריכה להישאר ככה? מחשבה זו יכולה להיות פשוטה עם גוגל, אבל לא הצלחתי למצוא שום דבר. תשובות הן ךיתורעה .
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא 100% אבל זה יכול להיות בגלל הן לא בשימוש שווה כל הזמן, כנראה הליבה השני נפתח רק בעת הצורך.
| |||
| |||
| האם יש דרך לגרום להם להשתמש באותה מידה? כי אם רק אחד משמש הליבה, אז לא מקבלים את זה סחוט?
|
| |||
| |||
| אתה סביר להניח CPU להאריך ימים יותר מכל שאר חלקי המחשב שלך, לא הייתי דואג זה מקבל סחוט. |
|
| |||
| |||
| בסדר, אז אתה חושב שזה אמור להיות בסדר? מה אם אני משחק משחקים. אני לא יודע איך לפקח על טמפרטורות אז, אני יודע איפה זה משתמש אחד או שניים ליבות?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא הייתי טמפרטורות את המחשבה כי צריכה להיות רחוקים אחד מהשני, את דו קרב ליבות תמיד בתוך כ 5 מעלות של כל אחד אחר. אבל זה צריך להיות בסדר, באשר ingame, לא, אין דרך לדעת הם שניהם בשימוש בזמן אמת (שאני מכיר), אלא אם יש לך LCD disply, יש לי מקלדת G15, אשר נבנה אחד ואילו יש לפעול CoreTemp שמציגים של שימוש ו טמפרטורות של ליבות של מעבד על גבי LCD.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא הייתי דואג בקשר לזה - כנראה רק ליבה אחת בשימוש יותר מאשר אחרים!
מה ניתן לעשות אם כי הוא פתח את מנהל המשימות, לחץ לחיצה ימנית על תהליך ולחץ על "בחר זיקה", אשר יאפשר לך להקצות תהליך הן ליבות או רק אחד מהם. CPU0 היא הליבה 1 ו CPU1 היא הליבה 2. כברירת מחדל, משתרע על פני כל התהליך בשתי ליבות. המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי מרובע הליבה ואת כל temps הם סביב 5 מעלות C את הקנס
| |||
| |||
| ציטוט:
אנא תשובה, אם אתה יכול להיות טרח לעשות זאת, שכן מאז סופר אני מוצא האדם מוטיבציה מתמיד ללמוד .............. אני תמיד מחפש תכונות אופי בלתי רגיל לשימוש תווים .......... |