![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš tik pastebėjau, kad dviejų branduolių mano CPU yra labai skirtingos temperatūros. Core 1 yra 34 laipsnių celcius ir Core 2 yra 22 laipsnių celcius. Nesu tikras, jei jis normalus ar ne, nes aš niekada Dual Core anksčiau. Sprawdziliśmy procesus naudojant labiausiai CPU Task Manager, ir patikrinus, trauka, ir visi procesai, kai nustatytas naudojimo ir šerdys. Ar programas tik norite naudoti vieną branduolį? Ar vistiek jį pakeisti? Ar ji turi likti, kad taip? Pagalvojau, kad tai gali būti paprastas su "Google", bet aš negalėjau rasti nieko. Atsakymai yra vertinami .
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne 100%, tačiau tai gali būti dėl abiejų nenaudojamas vienodai visą laiką, antrasis pagrindinio tikriausiai tik atidaro kai reikia.
| |||
| |||
| Ar yra koks nors būdas padaryti juos naudoti taip pat? Nes jei tik vienas branduolys yra naudojamas, tai ar ne gauti susidėvėjęs?
|
| |||
| |||
| Jūs CPU tikriausiai Išgyveno visų kitų savo kompiuteryje, I wouldn't worry about it Getting susidėvėjęs. |
|
| |||
| |||
| Gerai, taigi jūs manote, kad turėtų būti bauda? What if I'm playing games. Nežinau, kaip stebėti temperatūrą tada, aš sužinosiu, kur ji yra, naudojant vieną arba du strypai?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nenorėčiau manyti, temperatūra turėtų būti, kad toli vienas nuo kito, mano dvikova šerdys visada per maždaug 5 laipsnių vienas nuo kito. Tačiau jis turėtų būti gerai, kaip ir žaidime, ne, nėra galimybės sužinoti jie abu bus naudojami realaus laiko (aš žinau), jei turite LCD disply turiu G15 klaviatūra, kuri yra viena pastatyta ir turėti CoreTemp rodyti kuris monitoriaus naudojimas ir temperatūra procesoriaus Cores ant LCD.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I wouldn't worry about it - turbūt tik viena pagrindinė naudojama daugiau nei kiti!
Ką jūs galite padaryti, nors jis atveria Task Manager dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite procesą ir paspauskite "Nustatyti pagal pažiūras", kuris leis Jums paskirti proceso ir šerdys ar tik vienas iš jų. CPU0 yra Core 1 ir CPU1 yra Core 2. Numatyta, kad kiekvienas procesas significant abiejų branduolių. Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Citata:
.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| turiu quad core ir temps visi yra maždaug 5 laipsnių C tavo baudos
| |||
| |||
| Citata:
Prašome atsakyti, jei galite būti bothered to padaryti, nes, kaip rašytojas rasti žmonių motyvaciją, nuolatinį tyrimą .............. Aš visada ieško neįprasto charakterio bruožai naudoti simbolius .......... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Core Vs. Dual Core - Video rendering time Race | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | Rugpjūtis 29, 2009 09:31 |
| "Intel Core 2 Duo E8500 prieš" Intel Core 2 Quad Q9650 prieš "Intel Core i7 920 prieš" Intel Core i7 940 | sajasio | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 2 kovas 2009 23:00 |
| Kompiuterių temperatūra | rsteenoven | General Hardware Chat | 24 | Kovas 31, 2008 14:37 |
| Aukštasis Single Core, Dual Core Apatinis | mykul | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 16 vasaris 2008 13:28 |
| Temperatūra | Mikel | General Hardware Chat | 5 | 15 sausis 2008 23:55 |
| Temos įrankiai | |
| |