![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Es tikko pamanīju, ka diviem kodoliem manā CPU ir ļoti dažādām temperatūrām. Core 1 ir 34 grādi celcius, un kodols 2 ir 22 grādi celcius. Es neesmu pārliecināts, vai tas ir normāli vai nē, jo man nekad nav bijusi Dual Core iepriekš. Piereģistrējos procesiem, kuros izmanto visvairāk CPU uzdevuma vadītājs, un jāpārbauda, piederību, un visi procesi, kur noteikts, lai izmantotu gan serdes. Vai programmas tikai vēlas izmantot vienu no galvenajiem? Vai ir vienalga, lai to mainītu? Vai tas ir palikt šādā veidā? Likās, ka tas varētu būt vienkārši ar google, bet es nevarēju atrast neko. Atbildes appreciated .
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav 100%, bet tas var būt saistīts gan netiek izmantoti vienādi visu laiku, otrais kodols varbūt tikai atver uz augšu, ja nepieciešams.
| |||
| |||
| Vai ir kāds veids, kā padarīt tos izmantot tāpat? Jo, ja tikai viens kodols tiek izmantots, tad nav to get izdilis?
|
| |||
| |||
| Jūs CPU būs iespējams pārdzīvot visas pārējās daļas jūsu PC, es nebūtu jāuztraucas par to kļūst izdilis. |
|
| |||
| |||
| Ok, lai jūs domājat tā ir naudas? Ko darīt, ja es esmu spēlējot spēles. Es nezinu kā, lai uzraudzītu temperatūru tad es zinu, kur tas ir, lietojot vienu vai divas serdes?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nebūtu varējis iedomāties, temperatūrai jābūt tik tālu viens no otra, manas duelis serdeņi ir vienmēr apmēram 5 grādu vienai no otras. Bet tam vajadzētu būt naudas sods, kā spēlē, nē, nav veids, kā uzzināt tās abas tiek izmantotas reālajā laikā (ko es zinu) ja jums ir LCD disply, man ir G15 tastatūru, kas ir viena būvēts un ir CoreTemp darbības, kas displeja lietošanu un temperatūru no CPU Cores uz LCD.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nebūtu jāuztraucas par to - iespējams, tikai viens kodols tiek izmantota vairāk nekā citas!
Ko jūs varat darīt, lai gan ir atvērt uzdevumu pārvaldnieku, nospiediet uz procesu un noklikšķiniet uz "Set afinitāte", kas ļaus jums piešķirt procesu, lai gan serdeņus vai tikai viens no viņiem. CPU0 ir kodols 1 un CPU1 ir Core 2. Pēc noklusējuma, katrs process izplatās pāri abiem kodoliem. Mana sistēma: #
|
|
| |||
| |||
| Quote:
.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i ir quad kodols, un temps ir visi aptuveni 5 ° C jūsu naudas
| |||
| |||
| Quote:
Lūdzu, atbildiet, ja jūs varat būt bothered to darīt, jo, kā rakstnieks es varu atrast cilvēku motivāciju pastāvīgu pētījumu .............. Es vienmēr meklēju neparasta rakstura iezīmes izmantot rakstzīmes .......... |
![]() |
|
| Bookmarks |