mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

CPU temperaturi diferite de bază.

Reply

Thread Tools
Old 4 octombrie 2008, 05:32
Grupul de donator

Default CPU temperaturi diferite de bază.

Salut,
Tocmai am observat că cele două nuclee în meu procesorului au temperaturi foarte diferite. Core 1 este de 34 de grade celcius, şi Core 2 celcius este de 22 de grade. Nu sunt sigur dacă e normal sau nu, pentru că niciodată nu am avut dual core înainte. Am verificat procese care utilizează cele mai CPU din managerul de sarcină, precum şi afinitate verificate, precum şi toate procesele în cazul în care setat să utilizeze ambele nuclee. Nu doar programe doriţi să folosiţi un nucleu? Este o oriunde pentru a schimba aceasta? Sau does it, trebuie sa ramai asa? Credeam că acest lucru ar putea fi simple, cu Google, dar nu am putut găsi nimic.
Răspunsuri sunt apreciate.
Old 4 octombrie 2008, 05:40
Administrator Group

Nu este de 100%, dar aceasta se poate datora atât care nu sunt utilizate în mod egal tot timpul, Core secunde se deschide, probabil, doar atunci când este nevoie.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 4 octombrie 2008, 05:46
Grupul de donator

Există vreo modalitate pentru a le utiliza în mod egal? Pentru că în cazul în care un singur nucleu nu este folosit, atunci nu-l să ajungă uzat?
Old 4 octombrie 2008, 05:48
Administrator Group

Tu CPU, probabil, vor trăi mai mult decât toate celelalte părţi în PC-ul, nu aş griji obtinerea uzat.
Old 4 octombrie 2008, 05:52
Grupul de donator

Ok, deci cred că ar trebui să fie bine? Ce se întâmplă dacă am juca jocuri. Nu ştiu cum de a monitoriza temperaturile atunci, voi şti unde este folosind una sau două nuclee?
Old 4 octombrie 2008, 06:18
Grupul de donator

Nu aş fi crezut că temperaturile ar trebui să fie de departe unul de altul, miezuri duel mele sunt întotdeauna în termen de aproximativ 5 grade una de cealaltă. Dar ar trebui să fie bine, ca şi pentru joc, nu, nu există o modalitate de a şti că ambele sunt utilizate în timp real (că ştiu de) excepţia cazului în care aveţi un LCD disply, am o tastatura G15, care a construit o şi să ai CoreTemp de funcţionare, care ecranului de utilizare şi temperaturi de Sîmburi a procesorului pe LCD.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 4 octombrie 2008, 09:53
Grupul de donator

Eu nu s-ar griji -, probabil, doar una de bază fiind folosit mai mult decât celelalte!

Ce puteţi face dacă este deschisă până managerul de activitate, faceţi clic dreapta pe un proces şi faceţi clic pe "afinitate Set", care vă va permite să se atribuie un proces atât pentru miezuri sau doar unul dintre ei. CPU0 este de bază 1 şi CPU1 este Core 2. În mod implicit, fiecare proces se răspândeşte în ambele nuclee.

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel Q6600
Plăci de bază:
MSI P6N SLI V2
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC6400 pirat
Placă grafică (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Placă de sunet:
Integrat 8 Canal
Hard Drive (e):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (e):
LG LightScribe
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana & Toughpower 750W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Sistem de operare (e):
Windows XP Professional SP3
Old 4 octombrie 2008, 16:38
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de tomthedrummer1992 View Post
Eu nu s-ar griji -, probabil, doar una de bază fiind folosit mai mult decât celelalte!

Ce puteţi face dacă este deschisă până managerul de activitate, faceţi clic dreapta pe un proces şi faceţi clic pe "afinitate Set", care vă va permite să se atribuie un proces atât pentru miezuri sau doar unul dintre ei. CPU0 este de bază 1 şi CPU1 este Core 2. În mod implicit, fiecare proces se răspândeşte în ambele nuclee.
Yea Stiu asta, dar eu nu pot fi deranjat pentru a schimba afinitate. În ceea ce priveşte lucru pe tastatura, eu nu pot fi deranjat să-l cumpere .
Old 4 octombrie 2008, 18:49
Grupul de donator

eu am un quad core şi temps sunt toate în jur de 5 grade C amendă dumneavoastră

Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator

Procesor (e):
q6600 G0 @ stoc răcit AC congelator
Plăci de bază:
Gigabyte ep45 ds3r
Memorie RAM:
2 GB DDR2 800
Placă grafică (e):
4870 1GB
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Cauza / PSU:
modded + vopsit caz w / 1kw antec
Răcire:
2 120mm fans 4 80mm fani si un hdd
Network / Internet:
dual gigaoctet lan
Monitor (e):
24 "Acer
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 4 octombrie 2008, 20:54
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Coolyxxx View Post
Yea Stiu asta, dar eu nu pot fi deranjat pentru a schimba afinitate. În ceea ce priveşte lucru pe tastatura, eu nu pot fi deranjat să-l cumpere .
OK I'll bite. Deci, de ce ai fost deranjat să cereţi adivice dacă nu puteţi fi deranjat să urmeze o?

Vă rugăm să răspundeţi, dacă puteţi fi deranjat să facă acest lucru, deoarece ca un scriitor mi se pare motivaţiei umane-un studiu de constantă .............. Sunt mereu în căutarea unor trăsături de caracter neobişnuit de a utiliza pentru caracterele ..........
Reply

Register

Marcaje