![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Tocmai am observat că cele două nuclee în meu procesorului au temperaturi foarte diferite. Core 1 este de 34 de grade celcius, şi Core 2 celcius este de 22 de grade. Nu sunt sigur dacă e normal sau nu, pentru că niciodată nu am avut dual core înainte. Am verificat procese care utilizează cele mai CPU din managerul de sarcină, precum şi afinitate verificate, precum şi toate procesele în cazul în care setat să utilizeze ambele nuclee. Nu doar programe doriţi să folosiţi un nucleu? Este o oriunde pentru a schimba aceasta? Sau does it, trebuie sa ramai asa? Credeam că acest lucru ar putea fi simple, cu Google, dar nu am putut găsi nimic. Răspunsuri sunt apreciate .
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu este de 100%, dar aceasta se poate datora atât care nu sunt utilizate în mod egal tot timpul, Core secunde se deschide, probabil, doar atunci când este nevoie.
| |||
| |||
| Există vreo modalitate pentru a le utiliza în mod egal? Pentru că în cazul în care un singur nucleu nu este folosit, atunci nu-l să ajungă uzat?
|
| |||
| |||
| Tu CPU, probabil, vor trăi mai mult decât toate celelalte părţi în PC-ul, nu aş griji obtinerea uzat. |
|
| |||
| |||
| Ok, deci cred că ar trebui să fie bine? Ce se întâmplă dacă am juca jocuri. Nu ştiu cum de a monitoriza temperaturile atunci, voi şti unde este folosind una sau două nuclee?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu aş fi crezut că temperaturile ar trebui să fie de departe unul de altul, miezuri duel mele sunt întotdeauna în termen de aproximativ 5 grade una de cealaltă. Dar ar trebui să fie bine, ca şi pentru joc, nu, nu există o modalitate de a şti că ambele sunt utilizate în timp real (că ştiu de) excepţia cazului în care aveţi un LCD disply, am o tastatura G15, care a construit o şi să ai CoreTemp de funcţionare, care ecranului de utilizare şi temperaturi de Sîmburi a procesorului pe LCD.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu nu s-ar griji -, probabil, doar una de bază fiind folosit mai mult decât celelalte!
Ce puteţi face dacă este deschisă până managerul de activitate, faceţi clic dreapta pe un proces şi faceţi clic pe "afinitate Set", care vă va permite să se atribuie un proces atât pentru miezuri sau doar unul dintre ei. CPU0 este de bază 1 şi CPU1 este Core 2. În mod implicit, fiecare proces se răspândeşte în ambele nuclee. Sistemul meu: #
|
|
| |||
| |||
| Citat:
.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eu am un quad core şi temps sunt toate în jur de 5 grade C amendă dumneavoastră
| |||
| |||
| Citat:
Vă rugăm să răspundeţi, dacă puteţi fi deranjat să facă acest lucru, deoarece ca un scriitor mi se pare motivaţiei umane-un studiu de constantă .............. Sunt mereu în căutarea unor trăsături de caracter neobişnuit de a utiliza pentru caracterele .......... |
![]() |
|
| Marcaje |