![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Len som zistili, že obe jadrá v mojom CPU majú veľmi rozdielne teploty. Core 1 je 34 stupňov celcius a Core 2 je 22 stupňov celcius. Nie som si istý, ak je to normálne, alebo nie, pretože som nikdy nemal duálnym jadrom predtým. Overil som si procesov pomocou väčšiny procesora v Správcovi úloh a skontrolovanom afinitu, a všetky procesy, kde nastaviť na použitie oboch jadier. Do programu len chcete používať jednu jadro? Je tam tak ako tak to zmeniť? Alebo má zostať tak? Myslel, mohlo by to byť jednoduchý s google, ale já jsem nemohla nájsť nič. Odpovede sú oceňované .
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je 100%, ale môže to byť spôsobené aj bez použitia rovnako celú dobu, druhej jadro asi len otvorí v prípade potreby.
| |||
| |||
| Existuje nejaký spôsob, ako ju používať rovnako? Vzhľadom k tomu, že v prípade iba jedného jadra sa používa, potom nie je to dostat opotrebenými?
|
| |||
| |||
| Ty CPU bude pravdepodobne prežije všetky ostatné súčasti vášho PC, pak bych si starosti získavanie opotrebenia. |
|
| |||
| |||
| Ok, takže si myslím, že by mal byť dobre? Čo keď hraji hry. Neviem, ako pre monitorovanie teplôt potom budem vedieť, kde je použitie jedného alebo dvoch jadier?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nechcel som si myslel, že teplota by mala byť tak ďaleko od seba, môj súboj jadra sú vždy po asi 5 stupňov od seba. Ale to by malo byť v pohode, ako u prídavku v hre Travian, nie, neexistuje spôsob, ako vedieť, ako sú využívané v reálnom čase (to nevím), ak máte LCD displ, mám klávesnice G15, ktorá má jednu postavená a mať CoreTemp beží ktoré zobrazujú využitie a teploty z jadra CPU na LCD.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych si starosti - snad len jedno jadro používa viac ako ostatné!
Čo môžete robiť aj keď je otvoriť Správcu úloh, kliknite pravým tlačidlom myši na proces a kliknite na tlačidlo "Nastaviť príbuznosti", ktorá vám umožní priradiť procesu na oboch jadier alebo len jeden z nich. CPU0 je Jadro CPU1 je 1 a 2 jadra. V predvolenom nastavení každý proces rozprestiera cez obe jadra. Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám štyroch-jádrové procesory a temps sú všetci okolo 5 stupňov C vaša pokuty
| |||
| |||
| Citácia:
Prosím odpovedzte, ak môžete sa obťažoval, aby tak urobili, pretože ako spisovateľ nájsť ľudskej motivácie konštantnej štúdie .............. Já jsem vždycky hľadajú neobvyklý znak znaky použiť pre znaky .......... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslenie tímu Race | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 29.srpna 2009 09:31 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 2. marca 2009 23:00 |
| Počítačové teplotách | rsteenoven | Všeobecné Hardware Chat | 24 | 31. marec 2008 14:37 |
| Vyššia Jednotný Core, Dolné Duální Core | mykul | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 16. február 2008 13:28 |
| Teploty | Mikel | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 15. januára 2008 23:55 |
| Thread Tools | |
| |