![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Управо сам приметио да два језгра у мој процесор има веома различитим температурама. Цоре 1 је 34 степени целциус, а 2 језгра је 22 степени целциус. Нисам сигуран да ли је то нормално или не, јер нисам имао дуал-цоре раније. Проверио сам процеси највише користе процесор у таск менаџер, као и проверени афинитета, и све процесе у којима подесити да користи оба језгра. Да ли програми само желе да користе једно језгро? Има ли ипак да га промените? Или да ли то мора да остане тако? Мисли да је овај могао да буде једноставан са Гоогле, али нисам могао наћи ништа. Одговори цене .
__________________ ХИ:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Није 100%, али то може бити последица и не користе подједнако све време, друго језгро вероватно само отвара по потреби.
| |||
| |||
| Да ли постоји начин да их подједнако користимо? Јер ако се користи само једно језгро, онда га и не добијете исцрпљен?
|
| |||
| |||
| Ви процесора вероватно ће наџивети све остале делове у рачунару, не бих бринути о је исцрпљен. |
|
| |||
| |||
| Ок, тако да мислим да би требало бити у реду? Шта ако ја играм игре. Не знам како да прати температуре онда ћу знати где се користи један или два језгра?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја не би мислио температуре треба да је далеко, моје дуелу Језгра су увек у року од око 5 степени једни од других. Али, то би требало бити у реду, као и за ингаме, не, не постоји начин да се зна да су се оба користе у реалном времену (које ја знам) ако имате ЛЦД екран дисплы, имам Г15 тастатуру која има један изграђен и имају ЦореТемп екрана који приказују употребу и температуре језгра процесора на ЛЦД дисплеју.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не бих брините о томе - вероватно само једно језгро користи више од осталих!
Шта можете да урадите иако је отворен до Таск Манагер, десни клик на процес и кликните на "Постави афинитет", који ће вам омогућити да доделите процес на оба језгра, или само један од њих. ЦПУ0 је језгра 1 и језгра 2. је ЦПУ1. По подразумеваној вредности, сваки процес се шири преко оба језгра. Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам Куад Цоре и Темпс су у око 5 степени Ц свом реду
| |||
| |||
| Куоте:
Молимо Вас да одговорите, ако може да се смета то, јер као писац да нађем мотивацију људских константа студије .............. Ја сам увек у потрази за необичне црте личности да се користе за карактери .......... |