![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben sadece fark bu işlemci çok farklı sıcaklıklarda benim sahip iki çekirdek. Çekirdek 1 34 derece celcius, and Core 2 22 derece celcius olduğunu. Bu da normaldir, çünkü daha önce çift çekirdekli hiç Ben emin değilim. Ben ve kontrol dünürlük işlemler görev yöneticisi en CPU kullanılarak kontrol, ve her iki çekirdek kullanacak şekilde ayarlanmıştır işler. Programlar mı tek çekirdek kullanmak istiyorsunuz? Orada zaten var değiştirmek için? Veya bu şekilde kalmak zorunda mı? Bu, Google ile basit olabilir Düşünce, ama bir şey bulamadı. Yanıtlar takdir vardır .
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 100% ama bu hem eşit her zaman kullanılıyor değil kaynaklanıyor olabilir, ikinci çekirdek muhtemelen sadece gerekli açar.
| |||
| |||
| Onları aynı derecede yararlanmak için herhangi bir yolu var mı? Eğer sadece bir çekirdek kullanılır Çünkü, daha sonra bu bu yıpranmış almak?
|
| |||
| |||
| Sen işlemci muhtemelen PC'nizdeki tüm diğer bölümleri daha uzun yaşamak olacak, ben endişe wouldn't hakkında yıpranmış olabilir. |
|
| |||
| |||
| Tamam, bu nedenle, bu sorun olmaz mi? Eğer oyun yaşıyorum. Nasıl sıcaklıklar sonra izlemek için bilmiyorum, ben burada bir veya iki çekirdek kullanıyor bileceğim?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i sıcaklıklarda bu uzak birbirlerine yaklaşık 5 derece, benim düello çekirdek her zaman olması gerektiğini düşündüm sahip değildir. Ama bu gibi ingame için hiç sorun olmaz, orada her ikisi de gerçek zamanlı olarak kullanılıyor olduğunu biliyorum bir şekilde sürece disply, ben bir dahili bir G15 klavye bir LCD ekran var (Benim) biliyorsun değil ve CoreTemp çalışan hangi ekran kullanımını ve LCD üzerine CPU ve Cores suların sıcaklıkları.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunu dert değildir - belki sadece bir çekirdek diğer fazla kullanılıyor!
Ne yapabilirsiniz görev yöneticisi, bir süreç ve "Set dünürlük" bu her iki çekirdek ya da sadece bir tanesi için bir süreç atamak sağlayacak sağ tıklayınız açık olsa bir. CPU0 1 çekirdek ve CPU1 2 çekirdek olduğunu. Varsayılan olarak, her bir işlem gerek çekirdek arasında yayar. Benim Sistemi: #
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben yaklaşık 5 derece tüm C için iyi bir dört çekirdekli ve temps var
| |||
| |||
| Alıntı:
Lütfen cevap, eğer bunu yapan, bu rahatsız olabilir insanlık motivasyon sürekli çalışma .............. bulmak bir yazar olarak Her zaman sıradışı karakter özellikleri için karakterler için .......... kullanmayı dört gözle bekliyorum |
![]() |
|
| Bookmarks |