![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт,
Я тільки зауважив, що з двох ядер в моєму процесори мають дуже різних температурах. Core 1 складає 34 градуси за Цельсієм, і Core 2 складає 22 градуси Цельсія. Я не впевнений, що це нормально чи ні, тому що я ніколи не двоядерних раніше. Я перевірив процесів з використанням найбільш процесор за допомогою диспетчера завдань та перевірки споріднення, і всі процеси, де встановлені для використання обох ядер. Лі програми тільки хочуть використати одне ядро? Є в будь-якому випадку, щоб змінити це? Або ж він повинен залишатися таким чином? Подумав, що це може бути простою з Google, але я не можу нічого знайти. Цінуються Відповіді .
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не 100%, але це може бути пов'язано як не використовується в рівній мірі весь час, друге ядро, ймовірно, лише відкриває при необхідності.
|
|||
|
|||
|
Чи є спосіб зробити їх використання однаково? Тому що, якщо використовується тільки одне ядро, то не отримаєте його зношені?
|
|||
|
|||
|
Ви, ймовірно, процесор буде переживати всі інші частини в комп'ютер, я б не турбуватися про його отримання зношені.
|
|
|
|||
|
|||
|
Отже, у вас думаю, що це має бути добре? Що, якщо я граю в ігри. Я не знаю, як для контролю температури тоді я буду знати, де він за допомогою одного або двох ядер?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я б не міг подумати, що температура повинна бути так далеко один від одного, мого ядра дуелі завжди на 5 градусів один від одного. Але він повинен бути штраф, як і для ігор, немає, немає способу дізнатися, як вони використовуються в режимі реального часу (наскільки я знаю), якщо у вас РК disply, у мене є G15 клавіатура, яка має один вбудований і мати CoreTemp яка працює дисплея використання і температура ядра процесора на РК-дисплеї.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я б не турбуватися про це - мабуть, тільки одне ядро використовується більше, ніж інші!
Що ви можете зробити це, хоча відкрити диспетчер завдань, клацніть правою кнопкою на процесі та натисніть кнопку "Встановити спорідненість", яка дозволить вам призначити процесу обидва ядра або тільки один з них. CPU0 є основним 1 і CPU1 є Core 2. За умовчанням, кожен процес поширюється в обох ядер. Моя система: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я Quad Core і Temps все приблизно в 5 градусів З вашою штрафу
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Дайте відповідь, будь ласка, якщо ви можете бути потрудився зробити це, оскільки, як письменник, я знайти мотивацію права постійного вивчення .............. Я завжди шукав незвичайні риси характеру для використання символу .......... |