по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Което е CPU-бързо?

Reply

Нишка Инструменти
Old 15 юни 2009 г., 07:38
Новите държави Група

Default Което е CPU-бързо?

Кой от тези 2 процесора на е-бързо, ако се приеме, че и двете имат максимална RAM и каквото друго thay е нужно:
"Intel Celeron Dual-Core T1600 1.66GHz процесор" (лаптоп)
или
"Intel Celeron D 330 2.66GHz процесор" (Desktop)

Разбирам, че Dual CPU не равна на два пъти по-бързо, тъй като тя зависи от индивидуалното прилагане и неща.

Ако се нуждаете от повече информация, моля, попитайте, аз дори не знам дали можете да направите директно сравнение с тези Искам само груба представа за които е по-добре.

Наздраве, Джеймс.
Old 17 юни 2009, 05:07
Новите държави Група

Някой? Дори предполагам, ще е от полза ...
Old 17 юни 2009 г., 06:01
Член Група

А направо сравнението е трудно, първата е двойствен сърцевина, докато вторият е неженен. То зависи това, което иска да направи с него. По своя лаптоп, неговият няма да е игри. Какво смятате да ме вървят по него? Също така, какво O / S?
Old 17 юни 2009 г., 14:09
Номер на групата

Компактдискът 330 е "бързо".

Въпреки това, както mctw споменава, ако имате няколко или резбовани заявления, след което можете да забележите увеличаване на ефективността на бавна двойно ядро.

Все пак от четене сте пощата, не сте реши между два компютъра, лаптоп и десктоп изцяло на базата на процесора скоростта си?

Това е ужасно на толкова много нива.
Old 18 юни 2009 г., 04:54
Новите държави Група

Не, не се тревожи, че не съм това, което правиш, LOL.

Аз просто си купи нов лаптоп и е любопитно дали то ще се представят по-добре, отколкото си десктоп, не съм получил лаптоп още по друг Бих просто опитайте го и ще видите.

От това, което ти каза, че звучи като ще видите по-добри резултати, както аз обикновено имат проблеми в моя десктоп, когато вървят iTunes, Firefox и Photoshop или нещо такова. А всъщност аз просто че лаптопа има 2GB RAM и десктопа само 512MB (не мога да си позволя да надстроите го!), Така че трябва да бъде много по-добре.

Това, което наистина харесвам е хубав мощен десктоп, че мога да играя игри на достойни и редактиране на видео, но за съжаление аз съм беден ...

Наздраве за отговори.
Old 18 юни 2009 г., 21:38
Член Група

Процесор скорост е зависи от много фактори GHz процесори, RAM памет, кеш памет, RPM твърд диск, за предпочитане 7200 RPM, така без обсъждане на всички тези фактори арго мярка компютър скорост.

Но от Intel Dual сърцевина и процесор Intel D Мисля D процесор е бързо.
Old 19 юни 2009 г., 10:20
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от ComputerRepairStpete View Post
Процесор скорост е зависи от много фактори GHz процесори, RAM памет, кеш памет, RPM твърд диск, за предпочитане 7200 RPM, така без обсъждане на всички тези фактори арго мярка компютър скорост.

Но от Intel Dual сърцевина и процесор Intel D Мисля D процесор е бързо.
Глупости.

Скорост на процесора е напълно отделно от всеки компонент, с изключение на процесора.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нуждаете Ethernet-бързо, отколкото 10MBps! 4D (Fordy (Форд) Оли В мрежа, модеми & VoIP 12 18 Юни 2009 11:16
Бърз широколентов? triathleterob В мрежа, модеми & VoIP 3 25 Jan 2009 12:26
Как мога да направя Vista-бързо стартиране и спиране бързото ashmehta Windows операционни системи 12 11 май 2008 г. 02:16
Бързо Fox Cew27 Браузъри Уеб & FTP клиенти 2 4 януари 2008 13:35
Което е бърз? Пенис на животно Процесори, дънни платки & RAM 1 19-ти септември 2007 11:02
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc