![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Který z těchto 2 CPU to je rychlejší, přičemž se předpokládá, že oba mají maximální RAM a cokoliv jiného thay potřebovat: 'Intel Celeron dvou-jádrový procesor T1600 1.66GHz' (Laptop) nebo 'Intel Celeron D 330 2.66GHz procesoru' (Desktop) Chápu, že Duální CPU to není rovná dvakrát tak rychle, jak, to záleží na individuální žádost a podobně. Pokud potřebujete bližší informace, zeptejte se, Ani nevím, jestli můžeš udělat přímé srovnání s těmito Chci jen hrubou představu, která je lepší. Díky, James. |
|
| |||
| |||
| Nikdo? Dokonce dohad by mohla být užitečná ... |
|
| |||
| |||
| A přímé srovnání je obtížné, první je duální jádro, zatímco druhá je jednotný. Záleží, co hledáte dělat. Stejně jako jeho laptop, nebudu se jeho hry. Co byste mi běží na to? Také co O / S? |
|
| |||
| |||
| CD 330 je "rychleji". Nicméně, jak zmiňuje mctw, pokud máte více či závitových aplikace, pak můžete pozorovat nárůst výkonu s pomalejší duálním jádrem. Nicméně od čtení jste post, you're not rozhodování mezi dvěma PC, notebooku a desktopu založené čistě na rychlost procesoru se máte? To je strašné na mnoha úrovních. |
|
| |||
| |||
| Ne nemějte strach, že to není to, co mám dělat, lol. Právě jsem koupil nový notebook a byl zvědavý, pokud by to fungovat lépe než můj desktop, jsem neobdržel notebooku ještě jinak bych to jen zkusit a uvidíte. Z toho, co jsi řekl, že to zní jako bych uvidí lepší výkon jako já mají obvykle problémy na mém desktopu při spuštění iTunes, Firefox a Photoshop, nebo tak něco. A vlastně jsem jen když notebook má 2GB RAM a 512MB na desktopu, pouze (nemohu dovolit upgrade to!), Takže by mělo být mnohem lépe. Co mě opravdu libůstka je pěkný silný desktopu, že můžu hrát hry na slušné a editaci videa, ale bohužel jsem špatná ... ![]() Dík za odpovědi. |
|
| |||
| |||
| Rychlost procesoru je závislá na mnoha faktorech GHz procesorů, RAM paměti, cache paměť, pevný disk, nejlépe RPM 7200 RPM tak bez zvážení všech těchto faktorů nelze měřit rychlost počítače. Ale Dvě jádra od Intelu a D Procesor Intel Myslím D procesor je rychlejší. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Rychlost procesoru je zcela oddělen od jakékoli jiné složky, než CPU. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ethernet potřebovat rychleji než 10MBps! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Sítě, Modemy & VoIP | 12 | 18. června 2009 11:16 |
| Rychlejší širokopásmový? | triathleterob | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 25. ledna 2009 12:26 |
| Jak mohu začít Vista rychlejší a zavřel Rychlejší | ashmehta | Operační systémy Windows | 12 | 11. května 2008 02:16 |
| Rychlejší Fox | Cew27 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 4. ledna 2008 13:35 |
| Který je rychlejší? | Pizzle | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 19. Září 2007 11:02 |
| Thread Nástroje | |
| |