![]() |
|
| |||
| |||
| Ποια από αυτές τις 2 της CPU είναι ταχύτερη, με την υπόθεση ότι και οι δύο έχουν μέγιστη RAM και ότι άλλο χρειάζεται thay: "Intel Celeron Dual-Core Processor T1600 1.66GHz" (Laptop) ή "Intel Celeron D 330 2.66GHz Processor" (Desktop) Κατανοώ ότι Dual CPU της δεν ίσο με διπλάσιο ρυθμό, αυτό εξαρτάται από την ατομική αίτηση και τέτοια. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να ρωτήσω, δεν ξέρω ακόμα αν μπορεί να κάνει μια ευθεία σύγκριση με αυτά θέλω μόνο μια γενική ιδέα για την οποία είναι καλύτερη. Cheers, James. |
|
| |||
| |||
| Οποιοσδήποτε; Ακόμη και να μαντέψεις θα ήταν χρήσιμο ... |
|
| |||
| |||
| Μια ευθεία σύγκριση είναι δύσκολη, η πρώτη είναι μια διπλού πυρήνα, ενώ ο τελευταίος είναι ένα ενιαίο. Εξαρτάται από το τι θέλετε να κάνουμε με αυτό. Ως ένα φορητό υπολογιστή, δεν θα είναι τα παιχνίδια. Τι προτίθεστε να μου τρέχει σε αυτό; Επίσης, τι O / S? |
|
| |||
| |||
| Το CD είναι 330 "Πιο γρήγορα". Ωστόσο, όπως αναφέρει mctw, αν εκτελείτε πολλαπλές ή κοχλιωτές εφαρμογές, τότε ενδέχεται να παρατηρήσετε μια αύξηση των επιδόσεων με το βραδύτερο διπλού πυρήνα. Ωστόσο, από την ανάγνωση είστε μετά, δεν είστε αποφασίσουν μεταξύ δύο υπολογιστές, έναν φορητό υπολογιστή και ένα desktop καθαρά με βάση την ταχύτητα της CPU είσαι; Αυτό είναι τρομερό για τόσα πολλά επίπεδα. |
|
| |||
| |||
| Δεν μην ανησυχείτε ότι δεν είναι αυτό που κάνω, lol. Μόλις αγόρασα ένα νέο φορητό υπολογιστή και ήταν περίεργο αν θα αποδώσει καλύτερα από επιφάνεια εργασίας μου, δεν έχω λάβει ακόμη το laptop αλλιώς θα ήθελα μόνο να το δοκιμάσετε και να δείτε. Από αυτά που είπατε ότι ακούγεται όπως θα δείτε καλύτερες επιδόσεις, όπως έχουν συνήθως προβλήματα κατά την επιφάνεια εργασίας μου για τη λειτουργία του iTunes, το Firefox και το Photoshop ή κάτι τέτοιο. Και πράγματι Απλά αν ο φορητός υπολογιστής έχει 2GB RAM και την επιφάνεια εργασίας μόνο 512MB (Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αναβαθμίσουν το!) Γι 'αυτό θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερα. Αυτό που πραγματικά είναι μια ωραία fancy ισχυρό επιφάνεια εργασίας που μπορούν να παίξουν παιχνίδια σε αξιοπρεπή και επεξεργασία βίντεο, αλλά δυστυχώς είμαι φτωχή ... ![]() Cheers για τις απαντήσεις. |
|
| |||
| |||
| Η ταχύτητα της CPU είναι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες GHZ επεξεργαστών, μνήμης RAM, μνήμη Cache, RPM σκληρό δίσκο προτίμηση 7200 RPM έτσι καθορίζονται με την εξέταση όλων αυτών των παραγόντων επίκλισης μέτρο ταχύτητα του υπολογιστή. Αλλά από την Intel διπλού πυρήνα και Intel Processor Δ Νομίζω D Processor είναι ταχύτερη. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Η ταχύτητα της CPU είναι εντελώς ανεξάρτητη από οποιοδήποτε άλλο συστατικό εκτός από το CPU. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανάγκη Ethernet ταχύτερα από 10Mbps!! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 12 | 18 Ιουν 2009 11:16 |
| Ταχύτερη ευρυζωνική; | triathleterob | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 25 Ιαν 2009 12:26 |
| Πώς μπορώ να κάνω Vista ταχύτερη εκκίνηση και τη διακοπή Ταχύτερη | ashmehta | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 11η Μαΐου 2008 02:16 |
| Ταχύτερη Fox | Cew27 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 4η Ιαν 2008 13:35 |
| Ποια είναι η ταχύτερα;; | Pizzle | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 19η Σεπ 2007 11:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |