manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

CPU Koji je brži?

Reply

Thread Tools
Old 15. lipnja 2009, 07:38
Novi član grupe

Default CPU Koji je brži?

Koji od ova 2 CPU-a je brže, uz pretpostavku da imaju najveću RAM i štogod drugo thay potrebno:
'Intel Celeron Dual-Core procesor T1600 1.66GHz (Laptop)
ili
'Intel Celeron D 330 2.66GHz Processor (Desktop)

Razumijem da Dual CPU-a ne jednaka dva puta brže nego to ovisi o individualnim primjene i stvari.

Ako trebate više informacija obratite se, ja uopce ne znam, ako mogu ravno usporedbi sa ovim samo želim grubu ideju što je bolje.

Cheers, James.
Old 17. lipnja 2009, 05:07
Novi član grupe

Bilo tko? I guess bi biti od pomoći ...
Old 17. lipnja 2009, 06:01
Member Group

A ravno usporedba je teška, prvi je dual core, dok je potonji je jedinstveno. Ovisi what you're looking to učiniti s njom. Kao svoj laptop, njegova ne će biti utakmica. Što da li vi namjeru da mi se prikazuju na to? Također, ono O / S?
Old 17. lipnja 2009, 14:09
Donatorska Grupa

CD-330 je "brži".

Međutim, kao mctw napominje, ako pokrećete navojem ili više aplikacija, a zatim vam svibanj primijetiti povećanje performansi sa dual core sporiji.

Međutim iz čitanja ste post, niste odlučivanja između dva računala, laptop i desktop isključivo na temelju CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA SpeedBar ste?

To je strašno na toliko mnogo razina.

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 18. lipnja 2009, 04:54
Novi član grupe

Ne, ne brinite to nije ono što sam radiš, lol.

Ja sam upravo kupio novi laptop i bio znatiželjan ako bi ga bolje nego što je moj desktop, nisam dobio još laptop inače bih samo probati i vidjeti.

Od ono što je rekao to zvuči kao ću vidjeti bolje performanse kao što ja obično imaju problema na mom desktopu kada je pokrenut iTunes, Firefox i Photoshop ili nešto. A zapravo sam samo da je laptop je 2GB RAM-a i desktop samo 512MB (ja ne mogu priuštiti da nadogradite ga!) Tako da bi trebalo biti puno bolje.

Što JA stvarno fancy je lijep desktop moćne da mogu igrati igrice na pristojan i uređivanje video, ali nažalost ja sam siromašan ...

Klicati za odgovore.
Old 18. lipnja 2009, 21:38
Member Group

CPU brzina ovisi o mnogim čimbenicima od GHz procesora, RAM memorije, Cache memorije, RPM hard disk tako da po mogućnosti 7200 RPM bez razmatranja svih ovih faktora cant mjeri brzinu računalo.

Ali, od Intel Dual Core i Intel Processor D Mislim D procesor je brži.
Old 19. lipnja 2009, 10:20
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by ComputerRepairStpete View Post
CPU brzina ovisi o mnogim čimbenicima od GHz procesora, RAM memorije, Cache memorije, RPM hard disk tako da po mogućnosti 7200 RPM bez razmatranja svih ovih faktora cant mjeri brzinu računalo.

Ali, od Intel Dual Core i Intel Processor D Mislim D procesor je brži.
Gluposti.

CPU brzina je potpuno odvojen od bilo koje komponente, osim CPU.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.