![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Melyik 2 CPU a gyorsabb, feltételezve, hogy mindkettő maximális RAM, és bármi mást thay szükség: "Intel Celeron Dual-Core T1600 processzor 1.66GHz (laptop) vagy "Intel Celeron D 330 2.66GHz processzor (Desktop) Megértem, hogy a Dual CPU nem egyenlő kétszer olyan gyors, mint függ az egyedi, meg ilyesmi. Ha további információt kérjen, nem is tudom, ha tehetek egy egyenes összevetve ezek Csak egy durva ötlete, amelyet jobb. Cheers, James. |
|
| |||
| |||
| Valaki? Még hiszem hasznos lenne ... |
|
| |||
| |||
| Egy egyszerű összehasonlítás nehéz, az első a kétmagos, míg az utóbbi egy. Attól függ, mit keresnek, hogy vele. Mivel a laptop, annak nem lesz játék. Mit akar nekem fut rajta? Továbbá, hogy milyen O / S? |
|
| |||
| |||
| A CD 330 "gyorsabb". Mivel azonban a mctw megemlíti, ha fut, vagy több menetes alkalmazásokat, akkor nyilatkozat a teljesítmény növelése és a lassabb kétmagos. Azonban az olvasás utáni te, te nem dönt a két számítógép, egy laptop és egy asztali tisztán alapuló CPU sebesség van? Ez borzalmas oly sok szinten. |
|
| |||
| |||
| No ne aggódj, hogy nem az, amit csinálok, lol. Én most vettem egy új laptopot, és furcsa lenne, ha jobban teljesítenek, mint a desktop, nem kapta meg a laptop még egyébként én csak próbáld meg, és meglátjuk. Attól, amit ön mondott, hogy nem hangzik fogom látni a jobb teljesítmény, ahogy általában problémát én asztalon, amikor fut az iTunes, a Firefox és a Photoshop, vagy valami ilyesmi. És valóban, csak ha a laptop van 2Gb RAM és az asztalon csak 512MB (Nem tudok frissíteni meg!), Hogy meg kell egy csomó jobb. Én azt hiszem tényleg egy szép nagy teljesítményű asztali hogy játszhat a tisztességes játékot, és Videofájl de sajnos szegény vagyok ... ![]() Cheers a válaszokat. |
|
| |||
| |||
| CPU sebessége függ sok tényezőtől GHZ Processzorok, RAM memória, cache memória, merevlemez, lehetőleg RPM 7200 RPM így ki Mindezen tényezők cant intézkedés számítógép sebességét. De az Intel kétmagos processzor és az Intel D Azt hiszem, D processzor gyorsabb. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Processzor sebesség teljesen elkülönül az összes többi, mint a CPU. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Need Ethernet Faster Than 10Mbps! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 12 | 18. június 2009 11:16 |
| Gyorsabb szélessávú? | triathleterob | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 25. január 2009 12:26 |
| Hogyan érhetem el, hogy a Vista gyorsabb indítási és becsukta Faster | ashmehta | A Windows operációs rendszerek | 12 | 11. május 2008 02:16 |
| Gyorsabb Fox | Cew27 | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 4. január 2008 13:35 |
| Melyik a gyorsabb? | Pizzle | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 19. Szeptember 2007 11:02 |
| Téma eszközök | |
| |