![]() |
|
| |||
| |||
| איזו מבין 2 CPU של אלה הוא מהיר יותר, בהנחה שהן לשניהם המקסימלית של זיכרון RAM ו thay מה עוד צריך: 'Intel Celeron Dual-Core T1600 מעבד 1.66GHz' (Laptop) או 'Intel Celeron D 330 מעבד 2.66GHz' (Desktop) אני מבין כי Dual CPU של לא שווה פעמיים הכי מהר, זה תלוי ביישום בודדת וכאלה. אם אתה זקוק למידע נוסף אנא לשאול, אני אפילו לא יודע אם אתה יכול לעשות ישר לעומת אלה אני רק רוצה הגס מהם הוא רעיון טוב יותר. לחיים, ג 'יימס. |
|
| |||
| |||
| מישהו? אפילו מניח יהיה מועיל ... |
|
| |||
| |||
| ישר ההשוואה היא קשה, הראשון הוא DUAL CORE, בעוד האחרונה היא אחת. תלוי מה אתה מעוניין לעשות עם זה. כמו מחשב נייד שלה, זה לא הולך להיות למשחקים. מה אתה מתכוון לעשות לי את זה פועל ב? כמו כן, מה O / S? |
|
| |||
| |||
| התקליטור 330 הוא "יותר מהר". אולם כפי mctw מזכיר, אם אתה מפעיל מספר רב של יישומים, או משנה, אתה עשוי להבחין ביצועים עלייה איטית יותר עם DUAL CORE. עם זאת מתוך קריאה אתה לפרסם, אתה לא מחליט בין שתי של המחשב, מחשב נייד או שולחני גרידא המבוסס על מעבד מהירות אתה? זה איום על כל כך הרבה רמות. |
|
| |||
| |||
| לא, אל תדאג זה לא מה שאני עושה, LOL. יש לי רק קנה חדש הנייד והיה סקרן אם זה היה טוב יותר מאשר לבצע את שולחן העבודה, אני לא קיבלתי את הנייד עדיין אחרת הייתי פשוט לנסות ולראות את זה. לפי מה שאתה אומר זה נשמע כאילו אני יראו ביצועים טובים יותר כמו שאני בדרך כלל יש בעיות על שולחן העבודה שלי בזמן הרצת iTunes, Photoshop ו-Firefox או משהו. בנוסף, אם כי בפועל אני רק את הנייד יש 2GB זיכרון RAM של 512MB רק שולחן העבודה (אני לא יכול להרשות לעצמי לשדרג את זה!), כך שהוא אמור להיות הרבה יותר טוב. מה אני באמת אשליה היא יפה Desktop עוצמה שאני יכול לשחק משחקים על הגון ולערוך וידאו אך לצערי עני ... ![]() לחיים עבור תגובות. |
|
| |||
| |||
| מהירות מעבד היא תלויים בגורמים רבים GHz של מעבדים, זיכרון RAM, זיכרון מטמון, דיסק קשיח RPM 7200 RPM מוטב כך שוקל לצאת עם כל אלה גורמים לשפע למדוד את מהירות המחשב. אבל מ אינטל Dual Core ו ד מעבד אינטל אני חושב D הוא מעבד מהיר יותר. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
מהירות מעבד הוא נפרד לחלוטין מכל רכיב אחר מאשר CPU. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך Ethernet 10MBps מהר יותר! | 4d (Fordy (פורד) אולי | רישות, מודמים & VoIP | 12 | 18 יוני 2009 11:16 |
| פס רחב יותר מהר? | triathleterob | רישות, מודמים & VoIP | 3 | ה -25 בחודש ינואר 2009 12:26 |
| איך אני יכול לבצע הפעלה Vista ו תסתום מהר יותר מהר יותר | ashmehta | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 11th May 2008 02:16 |
| מהר יותר פוקס | Cew27 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | 4th ינואר 2008 13:35 |
| איזו היא מהירה יותר?? | Pizzle | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 19 ספטמבר 2007 11:02 |
| שרשרת כלים | |
| |