mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Kuris procesorius greičiau?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 15, 2009, 07:38
Naujas Narys

Default Kuris procesorius greičiau?

Kuris iš šių 2 CPU's yra greitesnis, darant prielaidą, kad jie abu turi maksimalų RAM, bet dar thay reikia:
"Intel Celeron Dual-Core Processor T1600 1.66GHz (laptop)
arba
"Intel Celeron D 330 2,66 GHz procesorius" (Desktop)

Aš suprantu, kad dvigubo procesoriaus nėra lygi dvigubai greičiau, tai priklauso nuo individualaus taikymo ir kita.

Jei Jums reikia išsamesnės informacijos kreipkitės, aš net nežinau, jei jūs galite padaryti tiesiai lyginant su šių Aš tik noriu apytikriai sužinoti kuris yra geresnis.

Cheers, James.
Old Birželis 17, 2009, 05:07
Naujas Narys

Anyone? Net spėlioti būtų naudinga ...
Old Birželis 17, 2009, 06:01
Narys

Tiesiai palyginti yra sunku, pirmiausia yra dual core, nors pastaroji yra vieną. Tai priklauso nuo to, ko ieškote daryti su juo. Kaip savo nešiojamą kompiuterį, jo ne gonna žaidimus. Ką ketinate mane veikia jis? Be to, ką O / S?
Old Birželis 17, 2009, 14:09
Donorų grupės

CD 330 yra "greičiau".

Tačiau, kaip minima mctw, jei jūs naudojate keletą sriegiais arba programas, tai gali būti pranešimas rezultatų didėja lėčiau, dual core.

Tačiau nuo skaitymo esate paštu nesate sprendimą tarp dviejų kompiuterių, nešiojamas kompiuteris ir Desktop tik remiantis CPU greitis yra jums?

Tai siaubingas tiek daug lygių.
Old Birželis 18, 2009, 04:54
Naujas Narys

No Don't worry that's not what I'm doing, lol.

Aš ką tik nusipirkau naują nešiojamąjį kompiuterį ir buvo įdomu, jeigu ji būtų geriau už mano darbastalio, aš dar negavau nešiojamas dar kitaip I'd just try it and see.

Iš to, ką jums sakė, kad tai skamba kaip aš pamatyti geriau, nes aš paprastai kyla problemų dėl savo darbo stalo Važiuojant iTunes, Firefox, Photoshop ar kažką. Ir iš tikrųjų aš tik jei nešiojamas kompiuteris turi 2Gb RAM ir desktop tik 512MB (aš negaliu sau leisti atnaujinti it!), Todėl ji turėtų būti daug geriau.

Ką aš tikrai išgalvotas yra gražus galingas darbalaukio, kad galiu žaisti žaidimus padorus ir redaguoti vaizdo, bet deja prastas ...

Cheers už atsakymus.
Old Birželis 18, 2009, 21:38
Narys

Procesoriaus greitis priklauso nuo daugelio veiksnių GHz procesorius, RAM, Cache Memory, RPM kietasis diskas 7200 rpm, todėl pageidautina su iš Svarstant visus šiuos veiksnius cant priemonė kompiuterio greičio.

Bet Intel Dual core ir Intel Processor D Manau D procesorius yra spartesnis.
Old Birželis 19, 2009, 10:20
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by ComputerRepairStpete View Post
Procesoriaus greitis priklauso nuo daugelio veiksnių GHz procesorius, RAM, Cache Memory, RPM kietasis diskas 7200 rpm, todėl pageidautina su iš Svarstant visus šiuos veiksnius cant priemonė kompiuterio greičio.

Bet Intel Dual core ir Intel Processor D Manau D procesorius yra spartesnis.
Nesąmonė.

CPU greitis yra visiškai atskirta nuo bet kurios sudedamosios dalies, išskyrus CPU.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Need Ethernet Faster Than 10Mbps! 4D (Fordy (Ford) Ollie Networking, Modems & VoIP 12 Birželis 18, 2009 11:16
Spartesnis plačiajuostis ryšys? triathleterob Networking, Modems & VoIP 3 25 sausis 2009 12:26
Kaip padaryti Vista pradėti greičiau ir greičiau uždaryti ashmehta Windows "operacinės sistemos 12 Gegužė 11, 2008 02:16
Greičiau Fox Cew27 Naršyklėms & FTP Klientai 2 4 sausis 2008 13:35
Kuris greitesnis? Gyvūno lyties narys CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 19 rugsėjis 2007 11:02
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.