![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kuris iš šių 2 CPU's yra greitesnis, darant prielaidą, kad jie abu turi maksimalų RAM, bet dar thay reikia: "Intel Celeron Dual-Core Processor T1600 1.66GHz (laptop) arba "Intel Celeron D 330 2,66 GHz procesorius" (Desktop) Aš suprantu, kad dvigubo procesoriaus nėra lygi dvigubai greičiau, tai priklauso nuo individualaus taikymo ir kita. Jei Jums reikia išsamesnės informacijos kreipkitės, aš net nežinau, jei jūs galite padaryti tiesiai lyginant su šių Aš tik noriu apytikriai sužinoti kuris yra geresnis. Cheers, James. |
|
| |||
| |||
| Anyone? Net spėlioti būtų naudinga ... |
|
| |||
| |||
| Tiesiai palyginti yra sunku, pirmiausia yra dual core, nors pastaroji yra vieną. Tai priklauso nuo to, ko ieškote daryti su juo. Kaip savo nešiojamą kompiuterį, jo ne gonna žaidimus. Ką ketinate mane veikia jis? Be to, ką O / S? |
|
| |||
| |||
| CD 330 yra "greičiau". Tačiau, kaip minima mctw, jei jūs naudojate keletą sriegiais arba programas, tai gali būti pranešimas rezultatų didėja lėčiau, dual core. Tačiau nuo skaitymo esate paštu nesate sprendimą tarp dviejų kompiuterių, nešiojamas kompiuteris ir Desktop tik remiantis CPU greitis yra jums? Tai siaubingas tiek daug lygių. |
|
| |||
| |||
| No Don't worry that's not what I'm doing, lol. Aš ką tik nusipirkau naują nešiojamąjį kompiuterį ir buvo įdomu, jeigu ji būtų geriau už mano darbastalio, aš dar negavau nešiojamas dar kitaip I'd just try it and see. Iš to, ką jums sakė, kad tai skamba kaip aš pamatyti geriau, nes aš paprastai kyla problemų dėl savo darbo stalo Važiuojant iTunes, Firefox, Photoshop ar kažką. Ir iš tikrųjų aš tik jei nešiojamas kompiuteris turi 2Gb RAM ir desktop tik 512MB (aš negaliu sau leisti atnaujinti it!), Todėl ji turėtų būti daug geriau. Ką aš tikrai išgalvotas yra gražus galingas darbalaukio, kad galiu žaisti žaidimus padorus ir redaguoti vaizdo, bet deja prastas ... ![]() Cheers už atsakymus. |
|
| |||
| |||
| Procesoriaus greitis priklauso nuo daugelio veiksnių GHz procesorius, RAM, Cache Memory, RPM kietasis diskas 7200 rpm, todėl pageidautina su iš Svarstant visus šiuos veiksnius cant priemonė kompiuterio greičio. Bet Intel Dual core ir Intel Processor D Manau D procesorius yra spartesnis. |
|
| |||
| |||
| Citata:
CPU greitis yra visiškai atskirta nuo bet kurios sudedamosios dalies, išskyrus CPU. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need Ethernet Faster Than 10Mbps! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Networking, Modems & VoIP | 12 | Birželis 18, 2009 11:16 |
| Spartesnis plačiajuostis ryšys? | triathleterob | Networking, Modems & VoIP | 3 | 25 sausis 2009 12:26 |
| Kaip padaryti Vista pradėti greičiau ir greičiau uždaryti | ashmehta | Windows "operacinės sistemos | 12 | Gegužė 11, 2008 02:16 |
| Greičiau Fox | Cew27 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | 4 sausis 2008 13:35 |
| Kuris greitesnis? | Gyvūno lyties narys | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 19 rugsėjis 2007 11:02 |
| Temos įrankiai | |
| |