mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Kurš CPU ir ātrāks?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 15, 2009, 07:38
New Member Group

Default Kurš CPU ir ātrāks?

Kurš no šiem 2 CPU's ir ātrāks, pieņemot, ka tiem abiem ir maksimālais RAM un kāds cits thay nepieciešams:
'Intel Celeron Dual-Core Processor T1600 1.66GHz' (klēpjdators)
vai
'Intel Celeron D 330 2.66GHz' (Desktop)

Es saprotu, ka Dual CPU's nav vienāds divreiz ātrāk, tas ir atkarīgs no individuāla pieteikuma un stuff.

Ja jums ir nepieciešams vairāk informācijas, lūdzu jautājiet, es pat nezinu, vai jūs varat darīt tieši salīdzinājumā ar šo es tikai gribu aptuvenu priekšstatu, kas ir labāka.

Cheers, James.
Old Jūnijs 17, 2009, 05:07
New Member Group

Anyone? Pat minējums būtu noderīga ...
Old Jūnijs 17, 2009, 06:01
Loceklis

Taisni ir grūti salīdzināt, pirmais ir Dual Core, bet tā ir vienota. Tas atkarīgs no tā, ko jūs meklējat darīt ar to. Kā savu portatīvo datoru, tā nav gonna spēles. Ko Jūs plānojat man darbojas to? Arī to O / S?
Old Jūnijs 17, 2009, 14:09
Donors Group

CD 330 ir "ātrāk".

Taču, kā mctw minēts, ja jūs strādājat daudzkārtu vai vītni pieteikumiem, jūs varat pamanīt veiktspējas pieaugumu ar lēnāku Dual Core.

Tomēr lasīt jūs pastu, jūs neesat izlemt starp diviem PC's, klēpjdatoru un galddatoru balstās tikai uz CPU ātrumu, are you?

Tas ir briesmīgi tik daudzos līmeņos.

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Jūnijs 18, 2009, 04:54
New Member Group

Nē, nav jāuztraucas, ka nav tas, ko man darīt, lol.

Es tikko nopirkuši jaunu portatīvo datoru un ir ziņkārīgs, ja tas darbojas labāk nekā mana galda, man nav saņēmuši klēpjdators vēl citādi es gribu tikai izmēģināt, un redzēt.

No tā, ko tu teici izklausās kā es redzēt labāku sniegumu, kā es to parasti ir problēmas uz mana desktop, braucot iTunes, Firefox un Photoshop vai kaut ko. Un faktiski Es tikai kaut klēpjdators ir 2Gb RAM un darbvirsmas tikai 512Mb (es nevaru atļauties, lai uzlabotu to!), Lai tā būtu daudz labāk.

Kas man tiešām fancy ir jauka jaudīga desktop, ka es varu spēlēt pienācīgu spēles un rediģēt video, bet diemžēl es esmu slikta ...

Cheers par atbildēm.
Old Jūnijs 18, 2009, 21:38
Loceklis

CPU ātrums ir atkarīgs no daudziem faktoriem GHz procesoru, RAM atmiņa, Cache atmiņu, rpm cietais disks, vēlams 7200 RPM tik ar noteikti, ņemot vērā visus šos faktorus cant pasākums datora ātrumu.

Bet no Intel Dual core un Intel D Processor Es domāju, D procesors ir ātrāks.
Old Jūnijs 19, 2009, 10:20
Donors Group

Quote:
Originally Posted by ComputerRepairStpete View Post
CPU ātrums ir atkarīgs no daudziem faktoriem GHz procesoru, RAM atmiņa, Cache atmiņu, rpm cietais disks, vēlams 7200 RPM tik ar noteikti, ņemot vērā visus šos faktorus cant pasākums datora ātrumu.

Bet no Intel Dual core un Intel D Processor Es domāju, D procesors ir ātrāks.
Muļķības.

CPU ātrums ir pilnībā nodalītas no jebkura sastāvdaļa, kas nav CPU.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.