![]() |
|
| |||
| |||
| Kurš no šiem 2 CPU's ir ātrāks, pieņemot, ka tiem abiem ir maksimālais RAM un kāds cits thay nepieciešams: 'Intel Celeron Dual-Core Processor T1600 1.66GHz' (klēpjdators) vai 'Intel Celeron D 330 2.66GHz' (Desktop) Es saprotu, ka Dual CPU's nav vienāds divreiz ātrāk, tas ir atkarīgs no individuāla pieteikuma un stuff. Ja jums ir nepieciešams vairāk informācijas, lūdzu jautājiet, es pat nezinu, vai jūs varat darīt tieši salīdzinājumā ar šo es tikai gribu aptuvenu priekšstatu, kas ir labāka. Cheers, James. |
|
| |||
| |||
| Anyone? Pat minējums būtu noderīga ... |
|
| |||
| |||
| Taisni ir grūti salīdzināt, pirmais ir Dual Core, bet tā ir vienota. Tas atkarīgs no tā, ko jūs meklējat darīt ar to. Kā savu portatīvo datoru, tā nav gonna spēles. Ko Jūs plānojat man darbojas to? Arī to O / S? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CD 330 ir "ātrāk".
Taču, kā mctw minēts, ja jūs strādājat daudzkārtu vai vītni pieteikumiem, jūs varat pamanīt veiktspējas pieaugumu ar lēnāku Dual Core. Tomēr lasīt jūs pastu, jūs neesat izlemt starp diviem PC's, klēpjdatoru un galddatoru balstās tikai uz CPU ātrumu, are you? Tas ir briesmīgi tik daudzos līmeņos. Mana sistēma: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Nē, nav jāuztraucas, ka nav tas, ko man darīt, lol. Es tikko nopirkuši jaunu portatīvo datoru un ir ziņkārīgs, ja tas darbojas labāk nekā mana galda, man nav saņēmuši klēpjdators vēl citādi es gribu tikai izmēģināt, un redzēt. No tā, ko tu teici izklausās kā es redzēt labāku sniegumu, kā es to parasti ir problēmas uz mana desktop, braucot iTunes, Firefox un Photoshop vai kaut ko. Un faktiski Es tikai kaut klēpjdators ir 2Gb RAM un darbvirsmas tikai 512Mb (es nevaru atļauties, lai uzlabotu to!), Lai tā būtu daudz labāk. Kas man tiešām fancy ir jauka jaudīga desktop, ka es varu spēlēt pienācīgu spēles un rediģēt video, bet diemžēl es esmu slikta ... ![]() Cheers par atbildēm. |
|
| |||
| |||
| CPU ātrums ir atkarīgs no daudziem faktoriem GHz procesoru, RAM atmiņa, Cache atmiņu, rpm cietais disks, vēlams 7200 RPM tik ar noteikti, ņemot vērā visus šos faktorus cant pasākums datora ātrumu. Bet no Intel Dual core un Intel D Processor Es domāju, D procesors ir ātrāks. |
|
| |||
| |||
| Quote:
CPU ātrums ir pilnībā nodalītas no jebkura sastāvdaļa, kas nav CPU. |