![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Care dintre aceste 2 procesoare este mai rapid, presupunând că ambele au maxim RAM şi orice altceva thay nevoie de: "Intel Celeron Dual-Core Processor T1600 1.66GHz" (laptop) sau "Intel Celeron D 330 2.66GHz Processor" (desktop) Înţeleg că procesoare Dual nu egală de două ori la fel de rapid ca, aceasta depinde de aplicarea individuală şi alte chestii. Dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii, vă rugăm să întrebaţi, eu nici măcar nu ştiu dacă pot face o comparaţie cu drept aceste Vreau doar o idee de ceea ce este mai bine. Noroc, James. |
|
| |||
| |||
| Oricine? Chiar şi o presupunere ar fi de ajutor ... |
|
| |||
| |||
| Un drept comparaţie este dificilă, primul este un dual core, în timp ce acesta din urmă este o singur. Aceasta depinde de ceea ce căutaţi-a face cu asta. Ca ei un laptop, sa nu va mai fi jocuri. Ce intenţionaţi să-mi fie difuzate pe ea? De asemenea, ceea ce O / S? |
|
| |||
| |||
| CD-ul 330 este "mai rapid". Cu toate acestea, astfel cum se menţionează mctw, dacă rulaţi filetate sau mai multe aplicaţii, apoi s-ar putea să observaţi o creştere de performanţă cu mai lent dual core. Cu toate acestea de la lectură ca esti post, pe care nu esti decide între două PC-ul lui, un laptop si un desktop strict bazate pe viteza procesorului eşti? Asta e oribil pe atât de multe niveluri. |
|
| |||
| |||
| Nu, nu vă faceţi griji că nu e ceea ce fac, lol. L-am cumpărat un nou laptop-ul şi a fost curios dacă ar funcţiona mai bine decât mea de birou, nu am primit încă laptop altfel Aş doar încearcă-l şi vezi. Din ceea ce aţi spus se pare că voi vedea o performanţă mai bună ca eu de obicei, au probleme de pe desktop, atunci când rulează iTunes, Firefox şi Photoshop sau ceva de genul asta. Şi de fapt, eu doar deşi a laptop 2GB RAM şi spaţiul de lucru numai 512MB (eu nu-şi poate permite să faceţi upgrade-o!), Aşa ar trebui să fie mult mai bine. Ceea ce vreau cu adevărat de lux este un frumos puternic de birou, care nu pot juca jocuri pe decente şi editarea video, dar, din păcate, eu sunt slab ... ![]() Noroc pentru răspunsurile. |
|
| |||
| |||
| Viteza procesorului este funcţie de mai mulţi factori de procesoare GHz, memorie RAM, memoria cache, RPM hard disk de 7200 RPM de preferinţă, cu atât în considerare toţi aceşti factori în jargon măsură computer de viteză. Dar dual core de la Intel şi Intel D Processor Procesor D Cred că este mai rapidă. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Viteza procesorului este complet separat de orice componentă, altele decât CPU. |
![]() |
|
| Marcaje |