menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Ktorý procesor je rýchlejší?

Reply

Thread Tools
Old 15. júna 2009, 07:38
Nový člen skupiny

Ktorý z týchto 2 CPU to je rýchlejšie, pričom sa predpokladá, že obaja majú maximálne RAM a čokoľvek iného thay potrebovať:
'Intel Celeron dvoch-jádrový procesor T1600 1.66GHz' (Laptop)
alebo
'Intel Celeron D 330 2.66GHz procesora' (Desktop)

Chápem, že Duální CPU to nie je rovná dvakrát tak rýchlo, ako, to záleží na individuálnu žiadosť a podobne.

Ak potrebujete bližšie informácie, obráťte sa, Ani nevím, jestli môžeš urobiť priame porovnanie s týmito Chcem len hrubú predstavu, ktorá je lepšia.

Vďaka, James.
Old 17. júna 2009, 05:07
Nový člen skupiny

Nikto? Dokonca dohad by mohla byť užitočná ...
Old 17. júna 2009, 06:01
Člen Skupina

A priame porovnanie je ťažké, prvá je duální jadro, zatiaľ čo druhá je jednotný. Záleží, čo hľadáte robiť. Rovnako ako jeho laptop, nebudu sa jeho hry. Čo by ste mi beží na to? Tiež čo O / S?
Old 17. júna 2009, 14:09
Darcu Skupina

CD 330 je "rýchlejšie".

Avšak, ako spomína mctw, ak máte viac či závitových aplikácie, potom môžete pozorovať nárast výkonu s pomalší duálnym jadrom.

Avšak od čítania ste post, you're not rozhodovania medzi dvoma PC, notebooku a desktopu založené čisto na rýchlosť procesora sa máte?

To je strašné na mnohých úrovniach.
Old 18. júna 2009, 04:54
Nový člen skupiny

Nie nemajte strach, že to nie je to, čo mám robiť, lol.

Práve som kúpil nový notebook a bol zvedavý, ak by to fungovať lepšie ako môj desktop, som nedostal notebooku ešte inak by som to len skúsiť a uvidíte.

Z toho, čo si povedal, že to znie ako by som uvidia lepší výkon ako já majú zvyčajne problémy na mojom desktopu pri spustení iTunes, Firefox a Photoshop, alebo tak niečo. A vlastne som len keď notebook má 2GB RAM a 512MB na desktopu, len (nemôžem dovoliť upgrade to!), Takže by malo byť oveľa lepšie.

Čo ma naozaj libůstka je pekný silný desktopu, že môžem hrať hry na dôstojnej a editáciu videa, ale bohužiaľ som zlá ...

Dík za odpovede.
Old 18. júna 2009, 21:38
Člen Skupina

Rýchlosť procesora je závislá na mnohých faktoroch GHz procesorov, RAM pamäte, cache pamäť, pevný disk, najlepšie RPM 7200 RPM tak bez zvážení všetkých týchto faktorov sa nedá merať rýchlosť počítača.

Ale Dve jadrá od Intelu a D Procesor Intel Myslím D procesor je rýchlejší.
Old 19. júna 2009, 10:20
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal ComputerRepairStpete View Post
Rýchlosť procesora je závislá na mnohých faktoroch GHz procesorov, RAM pamäte, cache pamäť, pevný disk, najlepšie RPM 7200 RPM tak bez zvážení všetkých týchto faktorov sa nedá merať rýchlosť počítača.

Ale Dve jadrá od Intelu a D Procesor Intel Myslím D procesor je rýchlejší.
Nezmysel.

Rýchlosť procesora je úplne oddelený od akejkoľvek inej zložky, ako CPU.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.