мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

ЦПУ Који је бржи?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. јуни 2009, 07:38
Нови члан групе

Default ЦПУ Који је бржи?

Који од ова 2 ЦПУ-а је брже, уз претпоставку да имају највећу РАМ и штогод друго тхаы потребно:
'Интел Целерон Дуал-Цоре процесор Т1600 1.66ГХз (Лаптоп)
или
'Интел Целерон Д 330 2.66ГХз Процессор (Десктоп)

Разумем да Дуал ЦПУ-а не једнака два пута брже него то зависи о индивидуалним примене и ствари.

Ако требате више информација обратите се, ја уопце не знам, ако могу равно поређењу са овим само желим грубу идеју шта је боље.

Цхеерс, Јамес.
Old 17. јуни 2009, 05:07
Нови члан групе

Било ко? И гуесс би бити од помоћи ...
Old 17. јуни 2009, 06:01
Мембер Гроуп

А равно поређење је тешка, први је дуал цоре, док је потоња је јединствено. Зависи ухат ыоу'ре лоокинг то учинити са њом. Као свој лаптоп, његова не ће бити утакмица. Шта да ли ви намеру да ми се приказују на то? Такође, оно О / С?
Old 17. јуни 2009, 14:09
Донаторска Група

ЦД-330 је "бржи".

Међутим, као мцту напомиње, ако покрецете навојем или више апликација, а затим вам мај приметити повећање перформанси са дуал цоре спорији.

Међутим из читања сте пост, нисте одлучивања између два рачунара, лаптоп и десктоп искључиво на основу ЦЕНТРАЛНА ПРОЦЕСОРСКА ЈЕДИНИЦА Брзина сте?

То је страшно на толико много нивоа.
Old 18. јуни 2009, 04:54
Нови члан групе

Не, не брините то није оно што сам радиш, лол.

Ја сам управо купио нови лаптоп и био знатижељан ако би га боље него што је мој десктоп, нисам добио још лаптоп иначе бих само пробати и видети.

Од оно што је рекао то звучи као ћу видети боље перформансе као што ја обично имају проблема на мом десктопу када је покренут иТунес, Фирефокс и Пхотосхоп или нешто. А заправо сам само да је лаптоп је 2ГБ РАМ-а и десктоп само 512МБ (ја не могу приуштити да надоградите га!) Тако да би требало да буде пуно боље.

Шта ЈА стварно фанцы је леп десктоп моћне да могу играти игрице на пристојан и уређивање видео, али нажалост ја сам сиромашан ...

Клицање за одговоре.
Old 18. јуни 2009, 21:38
Мембер Гроуп

ЦПУ брзина зависи о многим факторима од ГХз процесора, РАМ меморије, Цацхе меморије, РПМ хард диск тако да по могућности 7200 РПМ без разматрања свих ових фактора цант мери брзину рачунар.

Али, од Интел Дуал Цоре и Интел Процессор Д Мислим Д процесор је бржи.
Old 19. јуни 2009, 10:20
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы ЦомпутерРепаирСтпете View Post
ЦПУ брзина зависи о многим факторима од ГХз процесора, РАМ меморије, Цацхе меморије, РПМ хард диск тако да по могућности 7200 РПМ без разматрања свих ових фактора цант мери брзину рачунар.

Али, од Интел Дуал Цоре и Интел Процессор Д Мислим Д процесор је бржи.
Глупости.

ЦПУ брзина је потпуно одвојен од било које компоненте, осим ЦПУ.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Требате Етхернет брже него 10МБпс! 4Д (Форды (Форд) Оллие Нетуоркинг, Модем & ВоИП 12 18. јуна 2009 11:16
Бржи широкопојасни? триатхлетероб Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 25 јануар 2009 12:26
Како могу направити да се Виста покрене бржи и бржи затвори асхмехта Уиндоус Оператинг Сыстемс 12 11 мај 2008 02:16
Брже Фокс Цеу27 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 4 јануар 2008 13:35
Који је бржи? Пизза ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 19. сеп 2007 11:02
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц