![]() |
|
| |||
| |||
| Bu 2 işlemci hızlı olduğunu, her ikisi de en fazla RAM ve ne başka thay ihtiyacı var varsayarak: 'Intel Celeron Dual-Core İşlemci T1600 1.66GHz' (Laptop) veya 'Intel Celeron D 330 2.66GHz İşlemci' (Masaüstü) O Çift CPU'nuzun iki kez hızlı olarak eşit değil anlamak, bu kişisel başvuru falan bağlıdır. Daha iyi Eğer sormak lütfen daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa bu sadece kaba bir fikir olan istediğiniz bir düz karşılaştırma yapabilirim, ben bile bilmiyorum olduğunu. Cheers, James. |
|
| |||
| |||
| Herkes? Bile tahmin yararlı olur ... |
|
| |||
| |||
| Bir düz karşılaştırması zordur, ilk çift çekirdekli, whilst ikinci bir tek. Eğer yapmak ile aradıklarını bağlıdır. Ve bir dizüstü bilgisayar gibi, oyunlar olacak değil. Bana ne için çalışan düşünüyorsun? Ayrıca, ne O / S? |
|
| |||
| |||
| CD 330 "hızlı". Ancak olarak mctw bahseder, eğer çalıştırıyorsanız veya birden çok parçacıklı uygulamalar, sonra da yavaş çift çekirdekli bir performans artışı fark edebilirsiniz. Ancak sonradan ettiğiniz okuyarak olan, iki adet PC, dizüstü ve masaüstü tamamen CPU hızı dayalı olduğunu arasında karar vermek değil mi? Bu çok korkunç derecede's. |
|
| |||
| |||
| Hayır ben ne yapıyorum, LOL değil üzülmeyin. Sadece ve eğer masaüstünden daha iyi performans olduğunu merak ediyorum, ben henüz başka Sadece görmek denemek istiyorum Dizüstü bilgisayarın gelmedi yeni bir dizüstü bilgisayar satın var. Gönderen ne gibi genellikle masaüstü üzerine iTunes, Firefox ve Photoshop falan çalışan sorunlar var gibi daha iyi performans göreceksiniz sesler söyledi. Ve aslında ben de dizüstü (Ben yükseltme göze alamaz!) Böylece çok daha iyi olacaktır 2Gb RAM ve masaüstü sadece 512Mb vardır. Ne çok süslü bir güçlü masaüstü ben ve Video düzenleme ancak ne yazık ki ben kötü oldum iyi oynamak olabilir ... ![]() Şerefe cevapların için. |
|
| |||
| |||
| CPU hızı birçok faktöre GHz işlemcilerin, RAM bellek, Önbellek, RPM sabit disk tercihen 7200 RPM Bunu dışarı cant ölçmek bilgisayar hızı tüm bu faktörleri göz önünde ile bağlı olduğunu. Ama Intel Dual Core ve Intel D İşlemci Şu D İşlemci hızlı düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
CPU hızı tamamen herhangi bir bileşen CPU dışında ayrıdır. |
![]() |
|
| Bookmarks |