менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Який процесор швидше?

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 червня 2009, 07:38
Нові члени групи

Default Який процесор швидше?

Який з цих 2 процесора швидше, припускаючи, що вони обидва мають максимальну ОЗУ і все інше, Тай необхідно:
'Intel Celeron Dual-Core T1600 1.66GHz (ноутбук)
або
'Intel Celeron D 330 2.66GHz процесор (Desktop)

Я розумію, що подвійного процесора не рівні в два рази швидше, це залежить від індивідуальних програм та інше.

Якщо Вам потрібно більше інформації, будь ласка, запитайте, я навіть не знаю, якщо ви можете зробити пряме порівняння з цим я просто хочу загальне уявлення про те, що краще.

Cheers, Джеймс.
Old 17 червня 2009, 05:07
Нові члени групи

Anyone? Навіть думаю, було б корисно ...
Old 17 червня 2009, 06:01
Член групи

Прямі порівняння важко, перший подвійне ядро, у той час як останній є одним. Це залежить, що ви шукаєте, щоб з ним робити. Як свого ноутбука, його не буду ігор. Що ви маєте намір зробити для мене працює на ньому? Крім того, що O / S?
Old 17 червня 2009, 14:09
Донор групи

CD 330 "швидше".

Однак, як mctw згадує, якщо ви працюєте в декількох або багатопоточних додатків, то можна помітити, підвищення продуктивності з повільним Dual Core.

Проте з читанням ви посту, ви не вибір між двома ПК, ноутбуків і настільних виключно на основі швидкості процесора ви?

Ось потрапило на дуже багатьох рівнях.
Old 18 червня 2009, 04:54
Нові члени групи

Ні, НЕ турбуватися, що не те, що я роблю, LOL.

Я тільки що купила новий ноутбук, і було цікаво, якщо вона буде працювати краще, ніж мій робочий стіл, я не отримав ноутбук ще в іншому випадку я б просто спробувати і подивитися.

З того, що ви сказали, це звучить, як я буду бачити більш високу продуктивність, як я, зазвичай, виникають проблеми на моєму робочому столі при запуску Itunes, Firefox і Photoshop або щось. І дійсно, я просто хоча ноутбук має 2GB RAM і на робочому столі тільки 512MB (я не можу дозволити собі, щоб перетворити його!), Тому він повинен бути набагато краще.

Що мені дійсно фантазія є потужний настільний приємно, що я можу грати на гідну гру і редагування відео, але на жаль, я бідний ...

Cheers за відповіді.
Old 18 червня 2009, 21:38
Член групи

Швидкодія процесора залежить від багатьох факторів ГГц процесора, оперативної пам'яті, кеш-пам'ять, про / хв жорсткий диск 7200 об / хв переважно з таким з огляду на всі ці фактори нахиляє швидкість комп'ютера мера.

Але з Intel Dual Core і Intel D Processor Я думаю, D Processor швидше.
Old 19 червня 2009, 10:20
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав ComputerRepairStpete View Post
Швидкодія процесора залежить від багатьох факторів ГГц процесора, оперативної пам'яті, кеш-пам'ять, про / хв жорсткий диск 7200 об / хв переважно з таким з огляду на всі ці фактори нахиляє швидкість комп'ютера мера.

Але з Intel Dual Core і Intel D Processor Я думаю, D Processor швидше.
Дурниці.

Швидкість процесора повністю відділена від будь-якого компонента, крім процесора.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Необхідність Ethernet швидше, ніж 10mbps! 4D (Fordy (Форд) Оллі Мережа, Модеми & VoIP 12 18 червня 2009 11:16
Швидше Broadband? triathleterob Мережа, Модеми & VoIP 3 25 січня 2009 12:26
Як я можу зробити Vista Start швидше і швидше закрити ashmehta Операційні системи Windows 12 11 травня 2008 02:16
Швидше Фокс Cew27 Веб-браузери & FTP-клієнти 2 4 січня 2008 13:35
Що швидше? Статевий член тварини Процесори, материнські плати RAM & 1 19 вересня 2007 11:02
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.