![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Який з цих 2 процесора швидше, припускаючи, що вони обидва мають максимальну ОЗУ і все інше, Тай необхідно: 'Intel Celeron Dual-Core T1600 1.66GHz (ноутбук) або 'Intel Celeron D 330 2.66GHz процесор (Desktop) Я розумію, що подвійного процесора не рівні в два рази швидше, це залежить від індивідуальних програм та інше. Якщо Вам потрібно більше інформації, будь ласка, запитайте, я навіть не знаю, якщо ви можете зробити пряме порівняння з цим я просто хочу загальне уявлення про те, що краще. Cheers, Джеймс. |
|
| |||
| |||
| Anyone? Навіть думаю, було б корисно ... |
|
| |||
| |||
| Прямі порівняння важко, перший подвійне ядро, у той час як останній є одним. Це залежить, що ви шукаєте, щоб з ним робити. Як свого ноутбука, його не буду ігор. Що ви маєте намір зробити для мене працює на ньому? Крім того, що O / S? |
|
| |||
| |||
| CD 330 "швидше". Однак, як mctw згадує, якщо ви працюєте в декількох або багатопоточних додатків, то можна помітити, підвищення продуктивності з повільним Dual Core. Проте з читанням ви посту, ви не вибір між двома ПК, ноутбуків і настільних виключно на основі швидкості процесора ви? Ось потрапило на дуже багатьох рівнях. |
|
| |||
| |||
| Ні, НЕ турбуватися, що не те, що я роблю, LOL. Я тільки що купила новий ноутбук, і було цікаво, якщо вона буде працювати краще, ніж мій робочий стіл, я не отримав ноутбук ще в іншому випадку я б просто спробувати і подивитися. З того, що ви сказали, це звучить, як я буду бачити більш високу продуктивність, як я, зазвичай, виникають проблеми на моєму робочому столі при запуску Itunes, Firefox і Photoshop або щось. І дійсно, я просто хоча ноутбук має 2GB RAM і на робочому столі тільки 512MB (я не можу дозволити собі, щоб перетворити його!), Тому він повинен бути набагато краще. Що мені дійсно фантазія є потужний настільний приємно, що я можу грати на гідну гру і редагування відео, але на жаль, я бідний ... ![]() Cheers за відповіді. |
|
| |||
| |||
| Швидкодія процесора залежить від багатьох факторів ГГц процесора, оперативної пам'яті, кеш-пам'ять, про / хв жорсткий диск 7200 об / хв переважно з таким з огляду на всі ці фактори нахиляє швидкість комп'ютера мера. Але з Intel Dual Core і Intel D Processor Я думаю, D Processor швидше. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Швидкість процесора повністю відділена від будь-якого компонента, крім процесора. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Необхідність Ethernet швидше, ніж 10mbps! | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Мережа, Модеми & VoIP | 12 | 18 червня 2009 11:16 |
| Швидше Broadband? | triathleterob | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 25 січня 2009 12:26 |
| Як я можу зробити Vista Start швидше і швидше закрити | ashmehta | Операційні системи Windows | 12 | 11 травня 2008 02:16 |
| Швидше Фокс | Cew27 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 4 січня 2008 13:35 |
| Що швидше? | Статевий член тварини | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 19 вересня 2007 11:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |