![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей Взех си нов процесор, един AMD Athlon (TM) 64 X2 Dual Core 6000 + Имам изтеглени програма, която показва на топлината от процесора, и още от самото начало е бил около 50C. Чудех се, дали това е нормално за процесора, за да бъде това горещо. когато не е по часовник, и не се използва за нищо друго, освен google'ing на нетните |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Максималната температура на вашия чип е 55 - 63 С, изглежда си работи само под линия, както някои хора, които са намерили своето движение около марката 40 C, проверете в BIOS, ако температурата е правилно прочете, като се проверяват в BIOS чипа ще работят с пълен капацитет и ще ви даде своята макс индикация, ако то продължава да е висока аз ще съветва да инвестират в по-добра система за охлаждане работи като чип в това е близо до макс Temp намалява е продължителността на живот
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| XFX ATI 4870 1GB топлина издаване | dsaliba | Графика на карти & Монитори | 3 | 25-ти септември 2009 13:40 |
| Защо ми лаптоп топлина до много? | hitman0042 | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 3 Дек 2008 09:39 |
| Overclocking и топлина. | rbscooby | Процесори, дънни платки & RAM | 23 | 6 юни 2008 12:57 |
| Топло сонда | louhmaylin | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 9 януари 2008 19:11 |
| Радиатор за употреба | ghbnic | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 31 Дек 2007 16:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |