μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

CPU θερμότητας

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21η του Ιανουαρίου 2008, 13:47
Μέλος Ομάδα

Default CPU θερμότητας

Έι

Πήρα νέο CPU μου, έναν AMD Athlon (tm) 64 x2 Dual Core 6000 +
Έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα το οποίο εμφανίζει τη θερμότητα του επεξεργαστή, και ήδη από την αρχή και είναι ήδη γύρω 50C. Αναρωτιόμουν αν είναι φυσιολογικό για τον επεξεργαστή να το καυτό. όταν δεν είναι πάνω από ρολόι, και δεν χρησιμοποιείται για οτιδήποτε άλλο από την καθαρή google'ing
Old 21 Γενάρη 2008, 15:24
Ομάδα Δωρητών

Default CPU θερμότητας

Η μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας του τσιπ σας είναι 55 με 63 C, μοιάζει σας λειτουργεί ακριβώς κάτω από τη γραμμή, όπως μερικοί άνθρωποι που έχω βρεθεί να έχουν το δικό τους τρέχοντας γύρω από το σήμα 40 C, ελέγξτε το BIOS σας, εάν η θερμοκρασία διαβάζει είναι σωστή, τον έλεγχο στο bios θα λειτουργήσει το τσιπ σε πλήρη παραγωγική ικανότητα και να σας δώσει μέγιστη ένδειξη με σας, εάν εξακολουθεί να είναι υψηλή, θα συμβουλεύει την επένδυση σε ένα καλύτερο σύστημα ψύξης που λειτουργεί σε ένα τσιπ είναι κοντά στην μέγιστη θερμοκρασία χρήσης μειώνει τη διάρκεια ζωής είναι

Το σύστημά μου: --

Processor (s):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
Μνήμες:
2 GIG DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Realtek High Definition Εποχούμενες
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Υπόθεση / PSU:
Υπόθεση επώνυμων και PSU @ 500 βατ
Ψύξη:
ΥΛΙΚΟΥ
Network / Internet:
Realtek PCI-E γιγαμπάιτ NIC
Monitor (ες):
19 "LCD 15 ιντσών και LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
XFX ATI 4870 1GB Heat Τεύχος dsaliba Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 25 Σεπτεμβρίου 2009 13:40
Γιατί μου laptop θερμότητας μέχρι πολύ; hitman0042 Laptops, Κινητά & PDA 7 3η Δεκ. 2008 09:39
Overclocking και θερμότητας. rbscooby Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 23 6 Ιουν 2008 12:57
Θερμαίνονται καθετήρα louhmaylin Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 5 9 Ιαν 2008 19:11
Θερμότητας νεροχύτη κάτοχο ghbnic Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 31 Δεκ. 2007 16:20
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.