mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

CPU šilumos

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 21, 2008, 13:47
Narys

Default CPU šilumos

Ei

Aš gavau mano naujas CPU, AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core 6000 +
Aš Atsisiųsti programą, kuri rodo procesoriaus šilumą, ir jau nuo pat pradžių jis buvo apie 50C. I was wondering, jei jis normalus CPU būti tokia karšta. kai ne per clocked, o ne naudojami nieko kito, kaip google'ing neto
Old Sausis 21, 2008, 15:24
Donorų grupės

Default CPU šilumos

Maksimali darbinė temperatūra savo lustą 55-63 C, atrodo, veikia tik pagal savo, kaip kelių žmonių aš rasiu linija turėti savo rodyti maždaug 40 ° C ženklo, patikrina, BIOS, jei temperatūra perskaitė teisingai, tikrinimo į BIOS veiks lustas visu pajėgumu ir duoti jums savo max Skaitiklių, jei jis vis dar labai norėčiau patarti investuoti į geresnę aušinimo sistema, kaip veikia mikroschema ne tai netoli max temp tai mažina gyvenimo trukmę

Mano sistema: --

Procesorius (-iai):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Pagrindinė plokštė:
ACER EG31M
RAM atmintis:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Realtek High Definition borto
Kietasis diskas (-ai):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
UNBRANDED Case ir PSU @ 500 Watt
Aušinimas:
VERTYBINIŲ
Tinklas / Internetas:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitorius (-ai):
19 "LCD ir 15 colių LCD ekranas
Operacinė sistema (-os):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
XFX ATI 4.870 1GB Šilumos numeris dsaliba Graphics Cards & Monitoriai 3 25 rugsėjis 2009 13:40
Kodėl mano nešiojamas šilumos iki kiek? hitman0042 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 7 3 gruodis 2008 09:39
Overclocking ir šilumos. rbscooby CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 23 6 birželis 2008 12:57
Šilumos zondas louhmaylin CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 5 9 sausis 2008 19:11
Heat Sink savininkas ghbnic CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 31 gruodis 2007 16:20
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.