CPU siltuma Maksimālo darba temperatūru jūsu mikroshēma ir 55-63 C, izskatās jūsu darbojas tikai saskaņā ar līniju, kas dažiem cilvēkiem esmu atradis ir savējo darbojas ap 40 C zīmi, pārbaudiet jūsu BIOS, ja temperatūras nolasīšanas pareizību, pārbaudot in BIOS darbosies mikroshēma ar pilnu jaudu un dodu jums savu max nolasīšanas, ja tas vēl joprojām ir augsts es ieteiktu ieguldīt labāk dzesēšanas sistēmu, kas darbojas mikroshēma pie tā ir tuvu max temp samazina tas ir dzīves ilguma
Mana sistēma: -- Processor (s): Intel 2.4Ghz Core 2 Quad | Motherboard: ACER EG31M | RAM Operatīvā atmiņa: 2 GIG DDR2 667 | Graphics Card (s): NVIDIA GeForce 8400GS | Sound Card: Realtek High Definition Onboard | Hard Drive (s): 500GB + 250GB + 180gb SATA 2 | Optical Drive (s): DVD RW + DVD | Case / PSU: Bez preču zīmes Case un PSU @ 500 watt | Dzesēšana: STOCK | Tīkla / Internets: Realtek PCI-E gigabite NIC | Monitor (s): 19 "LCD un 15 collu LCD | Operating System (s): Triple Boot - Windows Vista Ultimat | |