menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

CPU tepla

Reply

Thread Tools
Old 21. januára 2008, 13:47
Člen Skupina

Default CPU tepla

Hej

Nechal som si nový procesor, AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core 6000 +
Stiahol som si program, ktorý zobrazuje teplo procesora, a už od začiatku to bolo okolo 50C. Napadlo ma, či je to normálne, CPU, ktoré majú byť tak sexy. keď nie cez taktovaný, a nepoužíva sa nič iného, ako google'ing sieť
Old 21 január 2008, 15:24
Darcu Skupina

Default CPU tepla

Maximálnu prevádzkovú teplotu Vášho čipu je 55 až 63 C, vyzerá tvoj beh tesne pod čiarou, ako málo ľudí som si našiel ich Beh okolo 40 značka C, skontrolujte v BIOSu, ak teplota prečítať, je správne, kontrola v bios čip pobeží na plný výkon a poskytnúť vám vaša max odčítať, ak je stále vysoký Poradil by som investovať do lepšieho chladenia je beh na čipe, že je v blízkosti max teplota znižuje to životnosť

Môj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základná doska:
ACER EG31M
Pamäť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubný
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové veci a psov @ 500 watt
Chladenie:
STOCK
Sieť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operačný systém (y):
Triple Zavádzacia - Windows Vista Ultima
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
XFX ATI 4870 1GB tepla Výtlačok dsaliba Graphics Cards & Monitory 3 25.září 2009 13:40
Prečo my laptop teplo až moc? hitman0042 Notebooky, Mobily a PDA 7 3. december 2008 09:39
Overclocking a tepla. rbscooby Procesory, základné dosky & RAM 23 6. júna 2008 12:57
Teplo sondy louhmaylin Procesory, základné dosky & RAM 5 9. januára 2008 19:11
Teplo umývadlo držiteľ ghbnic Procesory, základné dosky & RAM 4 31. decembra 2007 16:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.