мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

ЦПУ топлоте

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21 јан 2008, 13:47
Мембер Гроуп

Default ЦПУ топлоте

Еј

Сам добио нови процесор, АМД Атхлон (ТМ) 64 Кс2 Дуал Цоре 6000 +
Су преузете сам програм који приказује топлоту од процесора, а већ од самог почетка је била око 50Ц. Питао сам се да ли је то нормално за овај процесор да буде вруће. кад није имала више, и не користи ништа друго него гоогле'инг нето
Old 21. Мар 2008, 15:24
Донаторска Група

Default ЦПУ топлоте

Максимална радна температура вашег чип је 55 - 63 В, изгледа као твој приказују испод линије као неколико људи сам нашао да се приказују њихове имају око 40 Ц бод, проверите у БИОС-у, ако температура прочитао је тачан, проверавање у БИОС чип ће радити пуним капацитетом и дају свој максимум очитавање, ако и даље је висока, ја бих саветују улагање у расхладни систем као боље ради чип на то близу максимално смањује Темп је животни век

Мы Сыстем: --

Процесор (и):
Интел 2.4Гхз цоре 2 Куад
Матичне плоче:
Ацер ЕГ31М
РАМ меморија:
2 чезе ДДР2 667
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400ГС
Соунд Цард:
Реалтек високе дефиниције Онбоард
Тврди диск (и):
500ГБ + 180гб + 250ГБ САТА 2
Оптички погон (е):
ДВД-РУ + ДВД
Цасе / псу:
Цасе псу Унбрандед и @ 500 Уатт
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Реалтек ПЦИ-Е гигабите НИЦ
Монитор (е):
19 "ЛЦД и 15 инчни ЛЦД
Оперативни систем (е):
Трипле боот - Уиндоус Виста Ултимат
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц