Процесор тепла Максимальна робоча температура вашого чіпа складає 55 - 63 С, як виглядає ваш працює тільки по лінії як мало людей, яких я знайшов мати їх бігати по 40 Mark C, перевірити в BIOS, якщо температура зачитує правильний, перевірка В BIOS буде працювати чіп на повну потужність і дати вам ваші Макс зчитування, якщо вона все ще висока, я б порадив інвестувати в кращою системою охолодження як біг на чіпі це недалеко Максимальна температура знижує його життя
Моя система: -- Процесор (и): 2.4Ghz Intel Core 2 Quad | Материнська плата: ACER EG31M | ОЗУ: 2 гігабайт DDR2 667 | Графічна карта (и): NVIDIA GeForce 8400GS | Звукова карта: Realtek High Definition Бортові | Жорсткий диск (и): 500gb + 250GB + 180GB SATA 2 | Оптичний привід (и): DVD RW + DVD | Діло / PSU: Марочні Корпус і блок живлення потужністю 500 Вт @ | Охолодження: STOCK | Мережі / Інтернет: Realtek PCI-E gigabite NIC | Монітор (и): 19 "РК-дисплей і 15-дюймові РК -- | Операційна система (и): Triple Boot - Windows Vista Ultimat | |